Soulseeker Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Θα ρωτήσω μια την πειραιως μήπως αλλάζει το όριο εμένα γράφει 600 ως ημερήσιο όριο Αλλαζει μεσα απο το winbank σιγουρα. Απο εκει και περα τι Revolut του λετε του φιλου; Ανοιξαν οι αγορες με καρτες στο εξωτερικο απο 2/8 2
zio10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Επειδή έχω δει που λέτε για την revolut, δεν ξέρω τελικά κατά πόσο αξίζει. Ναι μεν δεν σκας με τα cc αλλά οι χρεώσεις δεν αξίζουν. Τι θέλω να πω. Είχα βάλει 50€ στην revolut γιατί χρειαζόταν να αγοράσω κάτι και από τότε μου έμειναν 9€ και κοίταζα να αγοράσω κάτι για να τα χαλάσω. Τελικά έκανα μια μικρή αγορά και έβαλα και 5€ στο steam. Και στις 2 περιπτώσεις μου τράβηξε παραπάνω. Πχ στο steam για 5€ που μπήκαν στο account μου στην revolut τράβηξε 5,22€. Αν είναι κάθε φορά σε τόσο μικρά ποσά να "καιει" και λεφτά, ε δεν αξίζει για εμένα. Πόσο μάλλον αν μιλάμε για αγορές των 1000€ που θα πετάς και 50+€. Πρακτικά θα έχει να κάνει με την μετατροπή από λίρες που χρεώνει στο άλλο νόμισμα από όσο καταλαβαίνω, εκτός και αν κάνω κάτι εγώ λάθος Αλλαζει μεσα απο το winbank σιγουρα. Απο εκει και περα τι Revolut του λετε του φιλου; Ανοιξαν οι αγορες με καρτες στο εξωτερικο απο 2/8 Μάλλον δεν χρειάζονται λύσεις τύπου revolut πλέον όντως... (Προσωπικά δεν τις χρειάστηκα ποτέ βέβαια, δεν μου κόπηκε καμία συναλλαγή με ελληνικές κάρτες).
mary Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Μα δεν είπα για τα λεφτά της αγοράς. Είπα για τα λεφτά που χάνονται στην μετατροπή. Για τα 5€ που έβαλα στο steam με χρέωσε 5,22€, δηλαδή χάθηκαν 0,22€ λόγο της μετατροπής από λίρες σε ευρώ. Διόλου απίθανο να έχω κάνει κάτι λάθος μιας και την έχω χρησιμοποιήσει την κάρτα 3-4ς φορές. Πάντως για του λόγου το αληθές.Που είδες ότι το κόστος είναι 5€;Εγω βλέπω ότι το κόστος είναι 4,46λιρες και η ρεβολουτ σε χρέωσε 5,22€ που είχες στο balance σου. Δλδ (αν πατούσες επάνω στη συναλλαγή να δεις λεπτομέρειες θα δεις ότι έδωσε ) ισοτιμία 1 λίρα = 1,1704 €. Η σημερινή ισοτιμία είναι 1 λίρα = 1,1730 € https://www.google.gr/search?q=pound+to+eur&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=E-7BV5DdF4G4apLqrJgL Εμ θέλετε να κάνετε αγορές απέξω, εμ βάζετε τη ρεβολουτ, εμ δεν κάνετε καν τον κόπο να διαβάσετε τι σκ@τ@ παίζει και πως λειτουργεί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα