Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα μια βοήθεια .

Πέρασε ο αδερφος μου στο γεωπονικό Αθήνας και ψάχνουμε σπίτι. Έχουμε βρει ενα σπίτι στο παρκο του βοτανικού κοντά στο μέτρο στη στάση κεραμεικός. Πως είναι εκεί σαν περιοχή ? Θεωρειται ασφαλή? Η καλυτερα να πάμε σε κατι σπίτια στους Αμπελόκηπους που έχουμε δει.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα μια βοήθεια .

Πέρασε ο αδερφος μου στο γεωπονικό Αθήνας και ψάχνουμε σπίτι. Έχουμε βρει ενα σπίτι στο παρκο του βοτανικού κοντά στο μέτρο στη στάση κεραμεικός. Πως είναι εκεί σαν περιοχή ? Θεωρειται ασφαλή? Η καλυτερα να πάμε σε κατι σπίτια στους Αμπελόκηπους που έχουμε δει.

Ευχαριστώ.

Μένω σχετικά κοντά στον Βοτανικο. Δεν ειναι και τοσο καλη περιοχη... Εγω μάλλον δεν θα εμενα. ειναι και σχετικα με τα στανταρ που εχει κανεις. εγω θα προτεινα να νοικιασει κανα σπιτι στον κεραμεικο που ειναι πιο κεντρικα. αλλιως αν θελει ντε και καλα Βοτανικο , ας νοικιασει σε κανεναν κεντρικο δρομο. Επισης η οδος Κεραμεικου , -συνορα Κεραμεικος - Μεταξουργειο -, εχει πολυ αναπτυξη τελευταια . εχουν ανοιξει παρα πολλα μαγαζακια κ παει πολυ φοιτητοκοσμος. και εκει γυρω να βρει ειναι κοντα και φθηνα.

Δημοσ.

Ουτε εγω θα εμένα προς τα εκει... Οπως είπες καλυτερα σε καμία πιο κεντρική γειτονιά σε καλύτερο σημείο και πιο φιλικό για φοιτητές. Πάνω στη μπλε γραμμή να ειναι κ δε θα εχει θέμα. Δες Ιλίσια Αμπελοκήπους πανόρμου και αν σε παιρνει οικονομικά ίσως και καποια σημεία στο Κολωνάκι που αξίζουν...

Δημοσ.

Κοιταξτε καλυτερα προς Θησειο / Πετραλωνα καλυτερα. Δεν ειναι και η καλυτερη περιοχη εκει γυρω.

Δημοσ.

Κοιταξτε καλυτερα προς Θησειο / Πετραλωνα καλυτερα. Δεν ειναι και η καλυτερη περιοχη εκει γυρω.

Καλές περιοχές, με πολυ κοςμο και αναπτυσσόμενες αλλααααα πλεον ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ (και δε βρίσκεις και ευκολα καλο σπίτι). Εμπάργκο μεχρι να πέσουν οι τιμές και να φύγει απο την χιπστερομοδα

Δημοσ.

Καλές περιοχές, με πολυ κοςμο και αναπτυσσόμενες αλλααααα πλεον ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ (και δε βρίσκεις και ευκολα καλο σπίτι). Εμπάργκο μεχρι να πέσουν οι τιμές και να φύγει απο την χιπστερομοδα

Οι ακριβές τιμές είναι αποτέλεσμα μεγαλύτερης ζήτησης λόγω ακριβώς του γεγονότος οτι άλλες περιοχές του κέντρου και γύρω από εκεί είναι χάλια. Όσο οι υπόλοιπες περιοχές θα παραμένουν χάλια και ο κόσμος θα στρέφεται προς εκείνες τα ενοίκια θα παραμένουν υψηλά. Αλλιώς υπάρχουν και οι χάλια περιοχές αν θες να μείνεις.

Για τον ts. Καλύτερα να αποφύγεις τον Κεραμεικό, η περιοχή είναι πάνω κάτω όπως το μεταξουργείο, παλιά και εγκαταλειμμένα σπίτια, αρκετά μπουρδέλα βρίσκονται εκεί, που και που εμφανίζονται πιάτσες ναρκωτικών.

• Like 1
Δημοσ.

Οντως ειναι διαφορα σημεια στα Πετραλωνα και στο στο Θησειο που οι τιμες εχουν εκτοξευτει στα υψη. Πχ ανω Πετραλωνα γυρω απο την πλατεια Μερκουρη και Θησειο στην Ηρακλειδων. Υπαρχουν βεβαια και παμφθηνα σημεια, πχ κατω Πετραλωνα προς Χαμοστερνας, οπου εκει νοικιαζουν διαμερισματα κυριως για αποθηκες-σκουπιδοτοπους και δεν περνας ουτε απο απεναντι.

Βρισκεις ομως και καλα σπιτια σε καλες τιμες, πχ Πετραλωνα προς Πειραιως 3-4 μεσα οι τιμες ειναι λογικες και σε καλη κατασταση. Ξερω για ατομα που βρηκανε σπιτια και βλεπω συνεχεια ενοικιαστηρια προς τα εκει.

Οι χιπστερς ειναι λαιλαπα και μαστιγα παντως.

Δημοσ.

Τελικά κλείσαμε στους Αμπελόκηπους δίπλα στην στάση Πανόρμου μιας και είδα οτι οι απόψεις για βοτανικο δεν ήταν και οι καλύτερες.

Σας ευχαριστώ ολους για τις απαντήσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...