mylo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Πως λέγεται ή διαδικασία του πρωτοκόλλου; αυτή του πάω σε μία δημόσια υπηρεσία καταθετω την αίτηση μου, παίρνω τον αρ.πρωτ. και περιμένω την εξέλιξη του αιτήματος μου; Υπάρχει κάποια ορολογία; Το λέω περιγραφικά; Πως;
Ψιτ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Registration number, εξαρτάται την υπηρεσία/ χώρα Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2016 από Ψιτ 1
tsapman Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Εφόσον κάνεις την αίτηση λογικα θα σου δωσουν application number. Εαν η διαδικασια δεν ειναι απλη αίτηση αλλα προυποθετει εγγραφή μπορεις να το πεις και registration number. Αν περιμενεις στο γκισέ, ticket number 2
David20 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Πως λέγεται ή διαδικασία του πρωτοκόλλου; αυτή του πάω σε μία δημόσια υπηρεσία καταθετω την αίτηση μου, παίρνω τον αρ.πρωτ. και περιμένω την εξέλιξη του αιτήματος μου; Υπάρχει κάποια ορολογία; Το λέω περιγραφικά; Πως; Η διαδικασια λεγεται 'ΗΣΔΥ;ΤΗ" (Ηρθες Σε Δημοσια Υπηρεσια ;Τον Ηπιες ) Κατα τα αλλα αυτο που σε λεει ο Ψιτ ειναι νομιζω...
AntiCambeR Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Στην Ελλάδα λέγεται "I came now but I will leave tommorow".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα