Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2 μέρες πριν είχα την πρώτη μου σεξουαλική επαφή με κοπέλα. Ειμαι 19 και εκκείνη 18. Η κοπέλα εχει ξαναπαει με αγόρι χωρις προφυλακτικο. Η συνέυρεση έγινε δυστυχώς χωρίς την χρήση προφυλακτικού. Η όλη κατάσταση με άγχωσε και άρχισα να το ψάχνω , για τα συμπτώματα , ποτε εμφανίζονται, ποια είναι κλπ. Κατέληξα λοιπον στο οτι αρχικά στο δίαστημα απο 2 εως 8 βδομάδες (μπορει και περισσότερο) το άτομο που προσβάλλεται παρουσιάζει συμπτώματα κοινά με του απλού κρυολογίματος η γρίπης (πονόλαιμος πονοκέφαλος, κόπωση,βραδινή εφίδρωση κλπ ) .Ερχόμαστε λοιπόν στο οτι εγω 2 μέρες μετα την επαφή εχω τα εξής συμπτώματα πονόλαιμο,(ξηρος λαιμος δεν κατεβαίνει τροφη) , πονοκέφαλο, φλέματα ,ρινική συμφόρηση , πιάσιμο στο σβέρκο.

Η όλη κατάσταση με έχει αγχώσει αρκετά , οποτε κανω τα εξής ερωτήματα: ειναι δυνατο τα συμπτώματα του aids να εμφανίζονται τοσο νωρίς, και τα συμπτώματα που σας προανέφερα ικάνοποιουν αυτά του aids? Εννοω οτι σε 2 μέρες εμφανίζονται τα συμπτώματα η απλα εχω καποιο κρυολογιμα η ιωση? τι πιστεύετε? τι πρέπει να κάνω? Επίσης αρχισα να παίρνω comtrex για να δω πως θα παει

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν θα ήθελα να είμαι εγώ αυτός που θα στο πει πρώτος αλλά νομίζω είναι ξεκάθαρη η κατάσταση. Δεν χρειάστηκε καν να διαβάσω όλο το post. Από την τέταρτη σειρά ήμουν σίγουρος. Δυστυχώς φίλε...

• Like 3
Δημοσ.

τπτ δεν έχεις.

Ελπιζω , αλλα εχω αγχωθει αρκετα!

Δεν θα ήθελα να είμαι εγώ αυτός που θα στο πει πρώτος αλλά νομίζω είναι ξεκάθαρη η κατάσταση. Δεν χρειάστηκε καν να διαβάσω όλο το post. Από την τέταρτη σειρά ήμουν σίγουρος. Δυστυχώς φίλε...

Αλήθεια το λες , μακάρι να με κοροιδεύεις.

Αλλά άρχισε να ταχτοποιείς τις υποθέσεις σου καλού κακού 

Τι εννοείς πιστεύεις οτι δεν έχω κατι?

Κρίμα....Τόσο νέος...  -_-  :(

tumblr_mwsxozzbbo1sj1nado2_500.gif

Ελπίζω μόνο αν μπορείτε να μου εξηγήσετε τι κάνω απο εδω και πέρα

Δημοσ.

Αλήθεια το λες , μακάρι να με κοροιδεύεις.

Περισσότερες πιθανότητες έχεις να πάθεις aids από το άγχος παρά με ότι έγινε.

Δημοσ.

Για κάποιον που αλλαζει ερωτικές συντροφους πολυ γρηγορα ειναι δολοφονικο να κάνει κάτι χωρις τη χρηση προφυλακτικου αλλα και επισης με μια μονο να πάς και αυτη να έχει κάτι αρκει. Κακως πας να συνηθισεις να κάνεις σεξ χωρις προφυλακτικο έχω ακουσει δικαιολογιες τέτοιες και ειναι αστειες. Ειναι θεμα ψυχολογιας και πως το έχεις βάλει στο μυαλο σου. Κατα τα αλλα το AIDS ειναι μια κατασταση στην οποια ο ιος HIV έχει καταστρεψει παρα πολλα κυτταρα του ανοσοποιητικου οποτε μπορει να νοσησει κάποιος απο ευκαιριακες λοιμωξεις που σε άλλη περιπτωση δεν θα νοσουσε.

Να πάς να ρωτησεις εναν γιατρο για το τι πρέπει να κάνεις. Παντως η τακτικη σου συγκαταλέγεται στις επικινδυνες πρακτικές και οποιος κάνει επικινδυνες πρακτικές κινδυνευει. Καλα κανεις και φοβάσαι γιατι ξέρεις τι έκανες δεν το παιρνουμε ελαφρα τη καρδια ελα μωρε δε τρεχει τιποτα εκανα σεξ χωρις προφυλακτικο θες να αυτοκτονησεις? στο λεει αυτο ατομο που το τελευταιο χρονο εχει πάει με διψήφιο αριθμο διαφορετικών συντροφων. Προσεξε καλα. Και πηγαινε να ρωτησεις εναν γιατρο. Εγω πάντα χρησιμοποιώ προφυλακτικο ακομα και στο στοματικο σέξ. Δεν παιζεις με αυτα θα κανεις δυστυχισμενους πολλους ανθρωπους μετά.

• Like 3
Δημοσ.

Ελπίζω μόνο αν μπορείτε να μου εξηγήσετε τι κάνω απο εδω και πέρα

short answer: τον μακαρίτη

Long answer: http://www.hivaids.gr/ (hint: εχει ενα τηλεφωνο πανω πανω. Παρε και ρωτα για διαγνωστικες εξετασεις)

Δημοσ.

σταματα ρε μαν να διαβάσζεις στο ιντερνετ πως και τι. τα χειρότερα θα βρεις ένα απλό κρύωμα είναι που το συνδίασεις με το σεξ.

ζήτω το άγχος. 

Εχεις απόλυτο δικαιο φίλε και ευχαριστω για τα ενθαρυντικα σου λογια ... Αλλα εχω την εντύπωση οτι καταλαβαίνει πως νοιώθω ... Ηταν η πρώτη μου φορα και με εχει πιασει απιστευτο αγχος

Δημοσ.

Ακόμα και φορέας να ήταν η άλλη, δεν είναι τόσο εύκολο να μεταδώσει τον ιό. Δεν είναι εγγυημένο δηλαδή ότι θα την πατήσεις και εσύ.

Καλού κακού βέβαια, άμα αγχώνεσαι, πάνε σε λίγους μήνες να ελέγξεις για αντισώματα.

Δημοσ.

short answer: τον μακαρίτη

Long answer: http://www.hivaids.gr/ (hint: εχει ενα τηλεφωνο πανω πανω. Παρε και ρωτα για διαγνωστικες εξετασεις)

Ρε συ φιλε δεν ειναι αναγκη να μιλας ετσι και να μου καταστρεφεις την ψυχολογια

Για κάποιον που αλλαζει ερωτικές συντροφους πολυ γρηγορα ειναι δολοφονικο να κάνει κάτι χωρις τη χρηση προφυλακτικου αλλα και επισης με μια μονο να πάς και αυτη να έχει κάτι αρκει. Κακως πας να συνηθισεις να κάνεις σεξ χωρις προφυλακτικο έχω ακουσει δικαιολογιες τέτοιες και ειναι αστειες. Ειναι θεμα ψυχολογιας και πως το έχεις βάλει στο μυαλο σου. Κατα τα αλλα το AIDS ειναι μια κατασταση στην οποια ο ιος HIV έχει καταστρεψει παρα πολλα κυτταρα του ανοσοποιητικου οποτε μπορει να νοσησει κάποιος απο ευκαιριακες λοιμωξεις που σε άλλη περιπτωση δεν θα νοσουσε.

Να πάς να ρωτησεις εναν γιατρο για το τι πρέπει να κάνεις. Παντως η τακτικη σου συγκαταλέγεται στις επικινδυνες πρακτικές και οποιος κάνει επικινδυνες πρακτικές κινδυνευει.

Αυτα ακριβως σκέφτικα και εγω οτι ισως εχει εξασθενισει τον οργανισμο μου και το πιο απλο κρυωμα ηρθε στην επιφανεια

Δημοσ.

ελα μωρε... ασε να σε πειράξουμε λίγο! Ουτως η αλλως δεν εχεις τιποτα. Αυτά ειναι κλασσικα πράγματα... διαβάζουμε κάτι στο ιντερνετ, αυτοματα φανταζόμαστε συμπτώματα... και voila, ειμαστε με το ενα ποδι στον τάφο. Δεν εισαι ο μονος βεβαια. Παρα πολλοι κάνουν το λάθος. 

Αν εχεις αμφιβολια και για να σου φυγει απο το μυαλο, πάνε για εξετάσεις. Οτιδήποτε αλλο δεν σου κάνει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...