Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ε;

Ενώ την καλομαθημένη κορούλα που δεν απαίτησε προφυλακτικό από το αγόρι να την αφήσουμε στο απυρόβλητο για να μην την μαλώσουμε και βάλει τα κλάμματα.

Όχι φίλε, πρώτα θα μάθεις την κόρη σου και τα δικά σου παιδιά για τα μέτρα προστασίας και όταν είναι να κάνουν σεξ με κάποιον άλλον να έχουν προφυλακτικό κι αν οχι να το απαιτούν από τον άλλον αλλιώς να αρνηθούνε το σεξ.

Η μόνη περίπτωση που δικαιολογώ ακραίες συμπεριφορές είναι αν ο άλλος (αγόρια κατά πλειοψηφία) πίεσε την κοπέλα ή την εξανάγκασε με το ζόρι για σεξουαλική πράξη χωρίς προφυλάξεις.

Τα υπόλοιπα περι εκτρώσεων και ανδρισμού τα αφήνω ασχολίαστα.

Τα σημαντικοτερα δεν σχολιασες. Το τι θα μάθει η κορη ή το αγορι μετα απο μια συνουσια χωρις προφυλαξη ειναι άλλο θεμα, για καλη τυχη και των 2 και ειδικα του νεαρου ας ελπισουμε να μην προέκυψε κανα θέμα με μπεμπέ.

Και εγω παιζω με πολλές αλλα ξέρω οτι αν δεν πέσει προφυλαξη μετα αμα προκυψει μπεμπέ δεν γινεται να πώ δεν το δέχομαι πηγαινε ριξτο.Υπάρχουν νομοι μετά ... εκτος και αν κάποιος το μάθει και διαφυγει στο εξωτερικο εκει δεν ξερω τι γινεται,  ουτε επειδη εσυ έκανες σεξ χωρις προφυλακτικο (λεμε τωρα) αυτο αθωωνει κάποιον που φέρει μια ασθενεια μεταδιδομενη και δεν σε προειδοποιησε. Καλυτερα να τον φοβισουμε τον μικρο τωρα που ειναι νωρις γιατι αρκετοι έχουν τέτοιες κακες συνηθειες δεν βαζω λεει καποτα επειδη δεν μου σηκώνεται. Να μαθεις να συνηθισεις να σου σηκώνεται με την καποτα ολα στο μυαλουδάκι ειναι.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Λοιπον επειδη μπορει να μιλας σοβαρα....

1ο σεναριο (το πιο πιθανο)

Η κοπελα δεν ειχε hiv, οποτε ολα καλα.

2ο σεναριο

Η κοπελα ειχε hiv. Αν ειχε hiv δεν θα μπορουσες ποτε να το καταλαβεις. Γιατι πριν καποιος ανεφερε πως θα το αντιλαμβανοσουν αν νοσουσε η κοπελα.

Σε αυτη την περιπτωση μπορει να κολλησες μπορει και οχι. Δεν ειναι στανταρ πως κολλησες παντως.

Ωστοσο το γεγονος οτι εκανες σεξ χωρις προφυλακτικο ειναι πραξη ρισκου.

Τα συμπτωματα που εχεις (αυτα της γριπης) εμφανιζονται καποιες φορες μετα απο την εκθεση στον ιο (αλλα δεν νομιζω μετα απο 2 μερες). Καποιες φορες δεν εμφανιζεται ομως κανενα τετοιο συμπτωμα.

Το ρεζουμε ειναι πως αυτο που εκανες εμπεριεχει ρισκο. Μικρο μεν ρισκο δε.... Αν εβαζα στοιχημα θα ελεγα πως δεν κολλησες, αλλα δεν κοβω και το χερι μου, οπως καταλαβαινεις...

Μετα απο 6 μηνες (νομιζω...) αν θες μπορεις να πας να κανεις εξετασεις. Πιο νωρις δεν μπορεις να καταλαβεις αν κολλησεςμ γιατι οι εξετασεις θα σε δειχνουν καθαρο ακομα και αν κολλησες.

• Like 1
Δημοσ.

Μετα απο 6 μηνες (νομιζω...) αν θες μπορεις να πας να κανεις εξετασεις. Πιο νωρις δεν μπορεις να καταλαβεις αν κολλησεςμ γιατι οι εξετασεις θα σε δειχνουν καθαρο ακομα και αν κολλησες.

Εδώ λέει για 3 εβδομάδες.

http://www.hivaids.gr/i/pliroforisi/test

Δημοσ.

Εδώ λέει για 3 εβδομάδες.

http://www.hivaids.gr/i/pliroforisi/test

Εδω λεει πως σε 3 μηνες (ή ακομα και 6 σε καποιες περιπτωσεις) απαιτουνται για σιγουρο αποτελεσμα

A test taken at least 12 weeks (3 months) after exposure to the virus provides highly accurate results. In rare cases, a person could take up to six months to test positive using standard tests, and that is almost always a person with a severely compromised immune system due to another disease, such as leukemia.

Γενικα το εχω διαβασει σε αρκετα μερη πως χρειαζονται καποιοι μηνες για σιγουρο αποτελεσμα.

Ισως και σε 3 εβδομαδες να φανει σε καποιους, αλλα δεν ειναι 100% σιγουρο πως εισαι αρνητικος αν βγει αρνητικο το τεστ σε 3 εβδομαδες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...