Gravekeeper8 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Χαιρετωω το φορουμ Την χρονια που μας ερχεται θα ειμαι μαθητης της β λυκειου και οσο πλησιαζουν οι πανελλαδικες τοση περισσοτερη πιεση υπραχει.Ετσι σκεφτομουν αν χρειαζεται το φροντιστηριο στην β ταξη του λυκειου(πολλοι φιλοι εχουν αρχισει ηδη απο μικροτερες ταξεις).Θα παω θετικη κατευθηνση και σκεφτομουν αν παρακολουθησω μαθηματα να ηταν μαθηματικα γ.π,φυσικη κατευθ.και εκθεση.Σαν μαθητης ειμαι μετριος την (α ταξη την τελειωσα με 17).Αυτα τι εχετε να προτεινετε πανω στο θεμα χρειαζεται πραγματικα το φροντιστηριο η οχι θα με ενδιεφεραν οι αποψεις ολων.Ευχαριστω εκ των προτερων.
JohnTehGreek Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Οι περισσότεροι μαθητές ξεκινάνε από την Β για να προλάβουν να αναπληρώσουν τυχών κενά που έχουν. Δυστυχώς έτσι όπως έχει αυτό το μπουρδελοσύστημα στην Ελλάδα για να περάσεις εκεί που θες χρειάζεσαι αναγκαστικά φροντιστήριο.
taslikos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Εννοειτε πως ξεκινας απο β. Δεν πρεπει να εχουν ξεκινησει ακομη. Το βασικοτερο ειναι να πας σε πολυ καλο φροντηστηριο και να τα δωσεις ολα για να ξεχωρισεις απο τους αλλους. αν παλεψεις απο την β στην γ θα εχεις μια σιγουρια και απαραιτητες γνωσεις! προσεχε πολυ στα μαθηματικα κατ. πρεπει να μαθεις πολυ καλα την ευθεια θα σου χρειαστει στην γ και στην αλγευρα θα τα ξερεις ΟΛΑ τελεια γιατι τριγονομετρια θες στην φυσικη της γ και ολα τα αλλα κατευθυνση της γ. επισης γνωσεις απο φυσικη και χημεια απο β αλλα και α ειναι απαραιτητες. αν δουλεψεις σκληρα θα ανταμειφθεις! οτι αλλο θες εδω ειμαστε. παρε και εξωσχολικα βοηθηματα με μετρο ομως για να μην πελαγωσεις. ΥΓ υπαρχουν πολλα φροντηστηρια που εχουν καθηγητες με ωραιο στυλακι και κανουν και πλακες και τετοια. ολα τα παιδια τους συμπαθουν και λενε ο ταδε ειναι πολυ κομπλε τυπος. επειδη δεν εχεις ξαναπαει θελω να γνωριζεις πως αν καταλαβεις κατι τετοιο αλλαζεις καθηγητη γιατι αυτοι ειναι καθηγητες της πλακας, και δημιουργουν προβληματα. για αυτον τον λογο καλο ειναι να ρωτησεις παλιους μαθητες επιτυχοντες/αριστευσαντες στον τοπο σου σε ποιο φροντηστηριο πηγαιναν για να αποφασισεις! εδιτ: μην προσπαθησεις απο β λυκειου (ποσο ειδικα στην γ) να διαβαζεις μαθηματα γενικης οπως αρχαια και φιλοσοφια που μπηκε πλεον. ειναι πολυ ενδιαφεροντα αλλα θα παραμελεις την κατευθυνση και ειναι πολυ κακο αυτο.
lightspeed Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Θεωρώ ότι η επιτυχία ή η αποτυχία είναι περισσότερο θέμα προσωπικού κόπου. Εάν θεωρείς πως έχεις κενά, ή πως το μάθημα στο σχολείο δεν σε καλύπτει, τότε σίγουρα ένα καλό φροντιστήριο ή ένας καλός καθηγητής θα σε βοηθήσει. Αλλά όσο καλό κι αν είναι το φροντιστήριο ή ο καθηγητής, εάν δεν διαβάζεις δεν πρόκειται να έχεις καλύτερες επιδόσεις στα μαθήματα ή στις εξετάσεις. Διαφωνώ με τον προλαλήσαντα, δηλαδή ένας καθηγητής που είναι συμπαθής είναι της πλάκας; Από πού πηγάζει αυτό το συμπέρασμα; Ένας καθηγητής που κερδίζει τους μαθητές του με τον τρόπο του, μπορεί να είναι τσακάλι στο αντικείμενο του, απλά ξέρει πώς να χειριστεί τα παιδιά που έχει απέναντι του.
miike Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Πού θες να περάσεις; Δεν τίθεται σοβαρό θέμα κενών μεταξύ α,β και γ Λυκείου γιατί η ύλη είναι διαφορετική σε μεγάλο βαθμό και ούτε στο φροντιστήριο θα ασχοληθεί κανείς με τα προσωπικά κενά σου.Η β Λυκείου ΔΕΝ σε προετοιμάζει για την γ , είναι απλά μια ακόμη τάξη πριν τις πανελλήνιες. Η συμβουλή μου, όχι άγχος, όχι πέταμα χρημάτων σε φροντιστήριο, επανάληψη μόνος.Για να πιστείς ρώτα άτομα που δώσανε τα τελευταία χρόνια και σύγκρινε πως τα πήγανε όσοι πήγαν και όσοι δεν πήγαν φροντιστήριο στη β Λυκείου. Τέλος, πρέπει να καταλάβεις πως αν θες να μάθεις πρέπει να το κάνεις μόνος σου, οι καθηγητές μόνο να σε κατευθύνουν μπορούν. Υ.Γ Δεν χρειάζεται να δίνετε γνώμη όσοι δεν εχετε άμεση επαφή(οσοι δεν δώσατε οι ίδιοι προσφατα) , πιο πολύ μπερδεύετε παρά βοηθάτε.
SpirosRonto Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Προφανως θες φροντιστηριο 2α λυκειου αμα θες να γραψεις καλα πανελληνιες.
mech35 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Χαιρετωω το φορουμ Την χρονια που μας ερχεται θα ειμαι μαθητης της β λυκειου και οσο πλησιαζουν οι πανελλαδικες τοση περισσοτερη πιεση υπραχει.Ετσι σκεφτομουν αν χρειαζεται το φροντιστηριο στην β ταξη του λυκειου(πολλοι φιλοι εχουν αρχισει ηδη απο μικροτερες ταξεις).Θα παω θετικη κατευθηνση και σκεφτομουν αν παρακολουθησω μαθηματα να ηταν μαθηματικα γ.π,φυσικη κατευθ.και εκθεση.Σαν μαθητης ειμαι μετριος την (α ταξη την τελειωσα με 17).Αυτα τι εχετε να προτεινετε πανω στο θεμα χρειαζεται πραγματικα το φροντιστηριο η οχι θα με ενδιεφεραν οι αποψεις ολων.Ευχαριστω εκ των προτερων. Φίλε μου και εγώ θετική ήμουν και μέχρι την πρώτη ήμουν από τους λίγους που δεν έκαναν φροντιστήριο, με τα βοηθήματα ψιλοπαλευόταν η κατάσταση αλλά ήθελε προσπάθεια. Συμβουλή μου είναι αν υπάρχει η δυνατότητα να ξεκινήσεις από φέτος. Όχι μόνο για να συμπληρώσεις τα κενά που λένε τα παιδιά αλλά και γιατί θα είναι και μία εισαγωγή για το κλίμα της τρίτης λυκείου. Θα μπεις σταδιακά σε μια άλλη ρουτίνα και θα σου έρθει πιο εύκολο ό,τι θα ακολουθήσει του χρόνου.
taslikos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Πού θες να περάσεις; Δεν τίθεται σοβαρό θέμα κενών μεταξύ α,β και γ Λυκείου γιατί η ύλη είναι διαφορετική σε μεγάλο βαθμό και ούτε στο φροντιστήριο θα ασχοληθεί κανείς με τα προσωπικά κενά σου.Η β Λυκείου ΔΕΝ σε προετοιμάζει για την γ , είναι απλά μια ακόμη τάξη πριν τις πανελλήνιες. Η συμβουλή μου, όχι άγχος, όχι πέταμα χρημάτων σε φροντιστήριο, επανάληψη μόνος.Για να πιστείς ρώτα άτομα που δώσανε τα τελευταία χρόνια και σύγκρινε πως τα πήγανε όσοι πήγαν και όσοι δεν πήγαν φροντιστήριο στη β Λυκείου. Τέλος, πρέπει να καταλάβεις πως αν θες να μάθεις πρέπει να το κάνεις μόνος σου, οι καθηγητές μόνο να σε κατευθύνουν μπορούν. Υ.Γ Δεν χρειάζεται να δίνετε γνώμη όσοι δεν εχετε άμεση επαφή(οσοι δεν δώσατε οι ίδιοι προσφατα) , πιο πολύ μπερδεύετε παρά βοηθάτε. Αυτά που λες μην τα πεις και άλλου γιατί εισαι παρα πολυ λαθος. Όπως προανέφερα επειδή και εγω ήμουν μαθητής θετικής τα μαθηματικά ΚΑΤ β λυκείου ειναι αναγκαία στην γ λογω του κεφαλαίου της ευθείας και των διανυσματων. Η άλγεβρα της β (γενικής μαθηματικά δηλαδή) ειναι πολυ σημαντική λογω τρίγωνομετριας για φυσική γ και λογαριθμους για ΚΑΤ μαθηματικά της γ. Μην αναλύσω τα πολυωνυμα όπως διαιρεση κλπ που θεωρούνται στην γ στάνταρ όπως η πρόσθεση και αφαίρεση στο γυμνάσιο. Δεν θα μπω στον κόπο να αναλύσω και την χημεία και την φυσική αντίστοιχα γιατί εκεί ειναι πολυ περισσότερη η αναγκαιότητα των μαθημάτων β λυκείου.
Βασίλης_29 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δεν θα κάτσω να το φιλοσοφήσω πολύ το θέμα γιατί έχω κουραστεί να συζητάω από το 2005 τέτοια θέματα με φροντηστήρια. 1. Το τι κάνουν οι περισσότεροι φίλοι και συμμαθητές σου δεν παίζει κανέναν ρόλο για το τι θα πράξεις εσύ. 2. Αυτό που μπορεί να σου προσφέρει το φροντηστήριο είναι να αυξήσεις περίπου 10-15% τον μέσο όρο των βαθμών από τις γραπτές εξετάσεις που θα δώσεις στο τέλος της χρονιάς, μιλάω μόνο για βαθμό στα γραπτά, οχι τους τελικούς βαθμούς μαθήματος που προκύπτουν από τον συνδυασμό βαθμών τετραμήνων προφορικών και άλλων κουραφέξαλων, μόνο γραπτά. 3. Το 2 θα ισχύσει εφόσον μιλάμε οτι μαζί με το φροντηστήριο θα διαβάσεις πολύ σοβαρά θα πιεστείς αρκετά και θα έχεις προγραμματισμό, οχι φροντηστήριο με χαβαλέ τα ΣΚ βόλτες έξω καφετέριες και τα μαθήματα στον κόκορα, εν ολίγοις θα εφαρμόσεις ένα σοβαρό και αυστηρό πρόγραμμα. Αν δεν το κάνεις τότε το 10-15% θα είναι χαμηλότερο, μην σου πω οτι οι βαθμοί σου θα είναι και μειωμένοι σε σχέση με αυτούς της Α' λυκείου, όπως είχε συμβεί στην πλειοψηφία των συμμαθητών μου όταν πήγαινα σχολείο και σχεδόν όλοι πήγαιναν φροντηστήρια. 4. Πριν σκεφτείς φροντηστήρια και διάφορα, σκέψου σοβαρά από φέτος τι σχολές θες να περάσεις και δες τα μόρια εισαγωγής, μην περιμένεις του χρόνου αλλά δες το φέτος. Αυτό στο λεω γιατί πρέπει να δεις αν τα μόρια στις σχολές που θέλεις είναι για τις δυνατότητές σου. Έχε στο νου σου αυτό που σου είπα με το +10-15% ανα έτος, άρα αν πας από φέτος μπορεί να γίνει +20-30% στην γ΄ λυκείου σε σχέση με τους βαθμούς που έχεις τώρα. 5. Μην ακούς όσους λένε οτι το φροντηστήριο είναι απαραίτητο για να γράψεις καλά, τρίχες. Το φροντηστήριο είναι απαραίτητο εφόσον θεωρείς οτι με αυτό μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου στην βαθμολογία των πανελληνίων, στόχοι οι οποίοι πρέπει να είναι ρεαλιστικοί. Αν εσύ είσαι μαθητής του 10-13 και θέλεις νομικές πολυτεχνεία ιατρικές και άλλες υψηλόβαθμες σχολές οτι και να κάνεις δεν υπάρχει περίπτωση να φέρεις εκείνους τους βαθμούς. Μεγάλο κακό κάνουν γονείς οι οποίοι νομίζουν οτι το παιδί τους από μέτριο θα γίνει άριστο αν πλακώσει φροντηστήρια και ιδιαίτερα στις δύο τελευταίες τάξεις του λυκείου. Εγώ για την ιστορία ήμουν μαθητής με μέσους όρους από 11 ως 14 αλλά ήθελα να σπουδάσω μόνο κάτι σχετικό με επαγγέλματα μηχανικού, άρα μόνο ΕΜΠ. Πήγα φροντηστήριο β' λυκείου και αφού ταλαιπωρήθηκα αρκετά με τα απογευματινά μαθήματα χωρίς τα αναμενόμενα αποτέλεσματα στην βελτίωση του ΜΟ, στην γ΄ λυκείου δεν πήγα καθόλου γιατί δεν άξιζε τόση ταλαιπωρία και χρήματα ενώ δεν θα περνούσα σε τέτοιες σχολές, εγώ βέβαια είχα και προβλήματα υγείας που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην όλη κούραση που είχα, έτσι διάβασα μόνος μου και πέρασα σε ΤΕΙ. Αυτά που λες μην τα πεις και άλλου γιατί εισαι παρα πολυ λαθος. Όπως προανέφερα επειδή και εγω ήμουν μαθητής θετικής τα μαθηματικά ΚΑΤ β λυκείου ειναι αναγκαία στην γ λογω του κεφαλαίου της ευθείας και των διανυσματων. Η άλγεβρα της β (γενικής μαθηματικά δηλαδή) ειναι πολυ σημαντική λογω τρίγωνομετριας για φυσική γ και λογαριθμους για ΚΑΤ μαθηματικά της γ. Μην αναλύσω τα πολυωνυμα όπως διαιρεση κλπ που θεωρούνται στην γ στάνταρ όπως η πρόσθεση και αφαίρεση στο γυμνάσιο. Δεν θα μπω στον κόπο να αναλύσω και την χημεία και την φυσική αντίστοιχα γιατί εκεί ειναι πολυ περισσότερη η αναγκαιότητα των μαθημάτων β λυκείου. Τα μαθηματικά της Γ΄ λυκείου είναι ευκολότερα από της Β' και ακόμη ποιο εύκολα από της Α'. Εκεί που πρέπει να έχεις καλές βάσεις για να τα πας καλά στα μαθηματικά Γ' λυκείου είναι η άλγεβρα της Α' λυκείου. Οι λογάριθμοι τα διανύσματα και οι εξισώσεις της ευθείας δεν είναι τίποτα. Στα μαθηματικα κατεύθυνσης της Γ' θα ασχοληθείτε με την μαθηματική ανάλυση συναρτήσεων. Σπάνια θα χρειαστεί να διαιρέσετε πολυώνυμα εκτός ενός κεφαλαίου στα ολοκληρώματα. Ελάχιστη τριγωνομετρία θα έχετε στα μαθηματικά Γ' λυκείου. Η φυσική κατεύθυνσης καθώς και γενικής επίσης ευκολότερη θα σου φανεί σε σχέση με Β' λυκείου. Οι φυσικές της Β' με Γ' λυκείου ελάχιστη σχέση έχουν, άλλα θα κάνετε στην μια τάξη και άλλα στην επόμενη. Οι χημείες θετικής Β' και Γ' λυκείου έχουν αρκετή σχέση και πρέπει να τα έχεις πάει καλά στην Β' για να τα πας καλά και στην Γ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Το θεωρω απαραιτητο ειδικα για θετικη κατευθυνση το φροντηστηριο Εχω 3 παιδια και περασα απο πολλα ...Δεν ξερω που μενεις αλλα το κορυφαιο αλλα και ακριβο ειναι η Ωθηση
miike Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Αυτά που λες μην τα πεις και άλλου γιατί εισαι παρα πολυ λαθος. Όπως προανέφερα επειδή και εγω ήμουν μαθητής θετικής τα μαθηματικά ΚΑΤ β λυκείου ειναι αναγκαία στην γ λογω του κεφαλαίου της ευθείας και των διανυσματων. Η άλγεβρα της β (γενικής μαθηματικά δηλαδή) ειναι πολυ σημαντική λογω τρίγωνομετριας για φυσική γ και λογαριθμους για ΚΑΤ μαθηματικά της γ. Μην αναλύσω τα πολυωνυμα όπως διαιρεση κλπ που θεωρούνται στην γ στάνταρ όπως η πρόσθεση και αφαίρεση στο γυμνάσιο. Δεν θα μπω στον κόπο να αναλύσω και την χημεία και την φυσική αντίστοιχα γιατί εκεί ειναι πολυ περισσότερη η αναγκαιότητα των μαθημάτων β λυκείου. Το θέμα είναι τι ποσοστό των μαθητών που πάει φροντιστήριο τα μαθαίνει αυτά (δεν αναφέρομαι σε φροντιστήρια επιπέδου ώθησης); Προφανώς το να πας φροντιστήριο είναι καλύτερο από το να μην πας , αλλά θα πρέπει να το αποφασίζει ο καθένας ξεχωριστά ανάλογα με τις δυνατότητες και τους στόχους του και όχι γιατί έτσι κάνουν οι άλλοι.Πόσοι μαθητές πάνε φροντιστήρια 2 και 3 χρονια και ξαναδίνουν κιόλας για να περάσουν τελικά σε σχολή με λιγότερα απο 13000 μόρια (όχι ότι είναι απαραίτητα κακή μια τέτοια σχολή) ; Οι μαθητές που κάνουν αυτά που περιγράφεις είναι μια πολύ μικρή μειοψηφία, ειδικά στα κανονικού επιπέδου φροντιστήρια. Ένας μέτριος προς καλός μαθητής μπορεί να ανταπεξέλθει σε καλό βαθμό στην β Λυκείου με βάση την εμπειρία μου αρκεί να κάνει τα μαθήματά του.Αυτά βλέπω γύρω μου τουλάχιστον... Αν δεν πας στο φροντιστήριο ή σε ιδιαίτερα με σκοπό να είσαι 100% τυπικός μην πας καθόλου.
flik Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Εντάξει είναι στο τι φροντιστήριο θα πας, και τι μαθητής είσαι απο άποψη χαρακτήρα, συνέπειας και κενών που ήδη έχεις. Δεν λέει κάτι ο βαθμός στην Α λυκείου, είτε έλεγες 13 είτε 18 δεν δίνω βάση προσωπικά. Γενικά όμως, θεωρώ πως δεν είναι απαραίτητο το φροντιστήριο για να μην αφήσεις κενά για την Γ λυκείου, σε μαθηματικά και φυσική. Με βοηθήματα και διάβασμα απο πλευράς σου, ώστε να προσπαθείς να μην αφήνεις κανένα κομμάτι της ύλης σου που να μην το ξέρεις καλά, μπορείς να το κάνεις και χωρίς φροντιστήριο. Η δυσκολία είναι οτι αν δεν πας φροντιστήριο, κινδυνεύεις πάρα πολυ να μην σε πολυνοιάζει και διαβάζεις ελάχιστα μόνο για διαγωνίσματα πχ, και τότε όντως θα αφήσεις κενά. Στο φροντιστήριο αναγκάζεσαι πιο εύκολα να διαβάσεις, καλώς ή κακώς δηλαδή έτσι είναι. Γι αυτό λέω είναι θέμα χαρακτήρα. Αλλά, ξανάλεω, αυτά που είναι να μάθεις, τα 5-6 πράγματα δηλαδή που χρειάζονται στην Γ λυκείου, σαφώς και μπορείς να τα μάθεις μόνος σου με βοηθήματα.
Gravekeeper8 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Λοιπον αρχικα ευχαριστω πολλοι ολους οσους ανταποκριθηκαν στο θεμα μου το εκτιμω.Απο περυσι στοχευω για οδοντιατρικη αλλα η αληθια ειναι οτι μου κοπηκαν τα φτερα λιγο παρ ολα αυτα δεν θα σταματησω την προσπαθεια.Επισης μενω στον πειραια και εχου ακουσει καποια καλα λογια για καποια συγκεκριμενα φροντιστηρια.Η αληθια ειναι οτι ειμαι λιγο μπερδεμενος ακομη αλλα θα προσπαθησω να επεξεργαστω ολες τις αποψεις και να βγαλω ενα τελικο συμπερασμα.Βιολογια και χημεια στην α λυκειου δεν ειχα προβλημα καθολου ειδικα στην βιολογια που ηταν εξαιρετικα ευκολη.Α και κατι ακομη εχω ακουσει πως μαθηματικα κατ β λυκειου δεν αξιζει να παω γιατι δεν θα τα συναντησω γ εν αντιθεση μαθηματικα γ.π θα μου χρειαστουν πιο πολυ.Οι γονεις μου ειναι διατεθημενοι να τα σκασουν για φροντιστηριο τουλαχιστον σε μαθηματια φυσικη εκθεση οποτε εγω πρεπει να αποφασισω μονο αν θα παω η οχι.Γενικα ειμαι ανρθωπος που προσπαθει για τους στοχους του πχ περυσι ειχα στα χερια μου ενα απλο Lower esb και μεσα σε 7 μηνες καταφερα να παρω το prof.cambridge το ξερω δεν εχει καμια σχεση αλλα το λεω ετσι σε λογια να βρισκομαστε 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Λοιπον αρχικα ευχαριστω πολλοι ολους οσους ανταποκριθηκαν στο θεμα μου το εκτιμω.Απο περυσι στοχευω για οδοντιατρικη αλλα η αληθια ειναι οτι μου κοπηκαν τα φτερα λιγο παρ ολα αυτα δεν θα σταματησω την προσπαθεια.Επισης μενω στον πειραια και εχου ακουσει καποια καλα λογια για καποια συγκεκριμενα φροντιστηρια.Η αληθια ειναι οτι ειμαι λιγο μπερδεμενος ακομη αλλα θα προσπαθησω να επεξεργαστω ολες τις αποψεις και να βγαλω ενα τελικο συμπερασμα.Βιολογια και χημεια στην α λυκειου δεν ειχα προβλημα καθολου ειδικα στην βιολογια που ηταν εξαιρετικα ευκολη.Α και κατι ακομη εχω ακουσει πως μαθηματικα κατ β λυκειου δεν αξιζει να παω γιατι δεν θα τα συναντησω γ εν αντιθεση μαθηματικα γ.π θα μου χρειαστουν πιο πολυ.Οι γονεις μου ειναι διατεθημενοι να τα σκασουν για φροντιστηριο τουλαχιστον σε μαθηματια φυσικη εκθεση οποτε εγω πρεπει να αποφασισω μονο αν θα παω η οχι.Γενικα ειμαι ανρθωπος που προσπαθει για τους στοχους του πχ περυσι ειχα στα χερια μου ενα απλο Lower esb και μεσα σε 7 μηνες καταφερα να παρω το prof.cambridge το ξερω δεν εχει καμια σχεση αλλα το λεω ετσι σε λογια να βρισκομαστε Αν ειναι ετσι επελεηξε ιδιαιτερο μαθημα σε αυτα αλλα το κοστος ανεβαινει ψηλα .Προσοχη στην επιλογη του καθηγητη. Οτι πληρωνεις παιρνεις αλλα μετα απο συστασεις .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα