Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικα ιδιαιτερα ποτε δεν μου γεμιζαν το ματι αν και ειναι πολλες φορε καλυτερα απο τα φροντιστηρια πιστευω δεν ειναι του στυλ μου.Συν οτι οπως ειπες και εσυ η τιμη θα διπλασιαστει.

• Like 1
Δημοσ.

Αφού στοχεύεις και ψηλά, και δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, πήγαινε για να προσαρμοστείς και στον ρυθμό και στον τρόπο.

Προσπάθησε και στα μαθηματικά γ.π και στου προσανατολισμού, το ίδιο και στην φυσική.

Μην τα βλέπετε σαν αποκομμένη ύλη, είναι όλα ενιαία στην πραγματικότητα. όσα περισσότερα κατανοείς τώρα, τόσο πιο εύκολα θα κατανοήσεις και τα επόμενα. Να αναπτυχθεί η αναλυτική σου σκέψη.

Μην κάνεις πολλές στερήσεις απλά φέτος (δεν χρειάζεται ιδιαίτερος κόπος θέλω να πω), κρατήσου για του χρόνου.

Του χρόνου για να πετύχεις πολλά μόρια πρέπει σίγουρα να παλεύεις και εκτός φροντιστηρίου με ασκήσεις.

Δημοσ.

Παντως θα ηθελα να με κατατοπισετε στο σε ποια μαθηματα εκτος εκθεσης που θα παω σιγουρα αν (αν ειναι να παω) χρειαζετε να παρακολουθησω ετσι ωστε να μην παρω ολο το πακετο που σου δινουν οι φροντιστηριουχοι για να σου παρουν τα χρηματα.

Δημοσ.

Νομιζω και τα μαθηματικα,και η φυσικη αλλα και η χημεια θα σου χρειαστουν με φροντιστηριο.. μονο η εκθεση ειναι χαλαρα. Αμα ησουν οικονομικα αλλαζε το πραγμα βεβαια.

Δημοσ.

Για την σχολή που θες μπορείς να μην παρεις μαθηματικά γιατί ειναι πολυ πιο δύσκολα απο βιολογία ΚΑΤ της γ. Πάρε μόνο βιολογία ΚΑΤ και θα κανείς 2 ώρες την εβδομάδα νομίζω ενω τα μαθηματικά ειναι 5 με το νέο σύστημα ολα αυτ που λέω. Δεν το συζητώ πως πρέπει να κανείς και έκθεση φροντιστήριο αν δεν ανταγωνιστείς με αλλα παιδια μεσα σε τμήμα να δεις που περιπου βρίσκεσαι και να βελτιώθεις απο την β λυκείου θα το κανείς στην γ; Που θα τρέχεις με την υπόλοιπη κατεύθυνση;;

Συνοψίζοντας έκθεση φυσική χημεια και βιολογία ΚΑΤ (αν διαλέξεις οδοντιατρική) ειναι απαραίτητα να κανείς σε ολα φροντιστήριο δυστυχώς... Ακομα και βοηθήματα να παρεις επειδή και εγω διάβαζα απο αυτά δεν εχουν σχέση με φροντηστηριο. Στα μαθηματικά διάβαζα απο Μπάρλα και χημεια σαλτερη μαθηματικά δεν μου άρεσε επειδή κατηγοροιοποιουσε ασκήσεις και έβαζε ταμπελες και ο καθηγητής μου δεν δούλευε ετσι, για αυτο παράτησα τον Μπάρλα και έκανα οτι μου έλεγε. Χημεια ο σαλτερης ειναι σαν να κανείς φροντηστηριο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ βοήθημα αλλα πρέπει να έχεις κάποιον να σου λέει λύσε αυτήν την άσκηση και διάβασε την τάδε θεωρεία. Ειναι κάποιες εξαιρέσεις πχ PH 2 ασθενών κλπ που δεν τα βλέπει το μάτι εκεί μεσα.

Δημοσ.

Γενικα ομως αν κατι στραβωσει με την οδοντιατρικη αλλα στνεχισω θετικη γιατι (δεν θα παω οικονομικα στην γ)τα μαθηματα του φροντιστηριου που θα πρεπει να παρακολουθησω ειναι τα ιδια η χρειαζεται κατι αλλο;

Δημοσ.

Γενικα ομως αν κατι στραβωσει με την οδοντιατρικη αλλα στνεχισω θετικη γιατι (δεν θα παω οικονομικα στην γ)τα μαθηματα του φροντιστηριου που θα πρεπει να παρακολουθησω ειναι τα ιδια η χρειαζεται κατι αλλο;

Νομιζω τα μαθηματικα θετικης ειναι ιδια για ολες τις σχολες  της .

Αν ξερω καλα μιας και περυσι τελειωσε η μικρη μου αλλα θεωρητικη ,η επιλογη για θετικη ειναι μονοδρομος μονο για Ιατρικη και δεν ξερω αν και για Οδοντοϊατρικη .Τα πιο παιδια παιδια που ηθελαν Πολυτεχνειο κλπ πηγαιναν τεχνολογικη για να εχουν πιο πολλες επιλογες .

Για ψαξτο λιγο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...