Moderators Malthador Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Θέλω να βάλω κάτι για πώληση στο ebay και τα μεταφορικά θέλω να τα χρεωθεί ο αγοραστής. Τι επιλογή πρέπει να βάλω στο listing; Flat ή calculated; Αν βάλω calculated, θα τα υπολογίσει αυτόματα από την Ελλάδα προς όποια χώρα το στείλω, με τον τιοκατάλογο των ΕΛΤΑ;
NikosKallithea Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Όχι δεν υπολογίζει τίποτα αυτόματα, μην ξεχνάς ότι δεν είσαι στην χώρα που είναι το εβαυ στο οποίο θα αναρτήσεις το αντικείμενο
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Ωραία. Το θέμα είναι ότι όταν βάζω calculated δεν το δέχεται με την καμία (είτε για US είτε για International). Με αναγκάζει να το βάλω flat shipping, που είναι εντελώς λάθος, γιατί άλλη χρέωση έχει να στείλω κάτι στο UK, άλλη χρέωση έχει για την Ακτή Ελεφαντοστού. Και με αυτόν τον τρόπο αναγκάζομαι να βάλω τη μέγιστη χρέωση των ΕΛΤΑ (γύρω στα 35 ευρώ στο αντικείμενο που έχω βάλει), ενώ είναι λάθος να πληρώσει ο Ιταλός π.χ. τόσα πολλά μεταφορικά. Πώς το λύνω; Το faq του ebay δεν βοηθάει. Υπάρχει τρόπος να βάλω εγώ τα μεταφορικά για κάθε χώρα (που θα τα πάρω από το σάιτ των ΕΛΤΑ);
gbouros Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δεν μπορείς. Μπορείς όμως να διαλέξεις σε ποιες χώρες θα στείλεις το αντικείμενο. Μπορείς πχ να βάλεις μόνο USA ή/και UK ή/και DE κλπ. Έτσι θα περιορίσεις το πελατολόγιο σου αλλά θα έχεις καλύτερο κοντρολ στα μεταφορικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα