Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν εδώ και αρκετό καιρό είχα στο μυαλό μου να αγοράσω μία καινούργια καρέκλα γραφείου η οποία θα έκανε την πολύωρη χρήση του υπολογιστή ευχαριστήσει και όχι πόνο στην πλατη,θα ήθελα να μου προτείνετε καρέκλες καλής κατασκευής και όχι κάτι που θα χαλάσει ή θα τρίζει την επόμενη βδομάδα το budget μου είναι στα 70-90 € (Ξέρω ότι τα λεφτά αυτά είναι λίγα για μια καρέκλα ποιότητας αλλά τέλος πάντων).

Δημοσ.

Ειλικρινά μάζεψε λεφτά να πάρεις την IKEA Markus. Ναι είναι το διπλό budget αλλά έχει 10 χρόνια εγγύηση και είναι out of this world.

Δημοσ.

Ειλικρινά μάζεψε λεφτά να πάρεις την IKEA Markus. Ναι είναι το διπλό budget αλλά έχει 10 χρόνια εγγύηση και είναι out of this world.

Βρικα δύο καρέκλες που μου άρεσαν από το homemarkt

http://www.homemarkt.gr/foititiko-spiti-48645/karekles-grafeiou-gia-foitites/karekla-grafeiou-hm1009-homemarkt-diefthyntou-bucket-mavro-pu_43650/

http://www.homemarkt.gr/epipla-esoterikou-chorou/karekles-grafeiou/karekles-grafeiou-me-rodes/karekla-grafeiou-hm1046-01-diefthyntou-mavri-me-inoch-podi_43443/

Δημοσ.

Στο πλαίσιο μου έστειλαν μαιλ για αυτή που είναι εντός μπάτζετ. Δεν ξέρω αν είναι καλή ή οχι αλλά το σκέφτομαι και εγώ.

http://www.plaisio.gr/epipla-grafeiou/karekles/karekla-chair/Karekla-grafeiou-racer-Y-2723.htm

Προσωπικά δεν πολύ εμπιστεύομαι πλαίσιό και την συγκεκριμένη καρέκλα μπορείς να την βρεις φτηνότερα :/.
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλή φαίνεται.. αν και είναι see through , αν δεν φοράς μπλούζα θα μπορούν να βλέπουν την πλάτη σου.

και; λες να κολαστούν αν δουν την πλάτη; :)

φαίνεται καλή όντως. θα πάω να τη δοκιμάσω, αν και έχω ακούσει για το πλαίσιο αρνητικές κριτικές.

Δημοσ.

Την Racer από το Πλαίσιο έχω και εγώ.

Την είχα δοκιμάσει εκεί και με είχε βολέψει, γέρνει αρκετά πίσω όπως θέλω και έχει μεγάλο κάθισμα

που με βολεύει.

1.5 χρόνο μετά, δεν μπορώ να πω ότι έχω ιδιαίτερα παράπονα, αλλά φαίνεται επίσης ότι είναι μια καρέκλα των 100 ευρώ.

Το μεγαλύτερο μείον πως στον 1 χρόνο επάνω έχει χαλαρώσει πάρα πολύ ο μηχανισμός του "πάνω-κάτω" και η καρέκλα συνέχεια βυθίζεται στο χαμηλότερο σημείο της και πρέπει κάθε λίγο να την ξανασηκώνεις, πράγμα εξαιρετικά εκνευριστικό.

Θα την πρότεινα; Εγώ αν θυμάμαι καλά 88-89 ευρώ την είχα πάρει. Σίγουρα δεν θα την ξανάπαιρνα, θα πήγαινα σε κάτι καλύτερο, από την άλλη δεν μπορώ να πω ότι κλαίω και τα λεφτά μου. 6/10 παίρνει από μένα.

Δημοσ.

Mετα απο τις gaming καρεκλες γραφειου εχουμε και τις racer/racing .

Ε ρε κοροιδια που ριχνουν οι μαρκετινιστες για να πουλησουν κινεζιες των 20 ευρω σε 5πλασια τιμη.

Δημοσ.

Εγώ μια των 25 ευρώ έχω από το μάκρο εδώ και χρόνια χωρίς πρόβλημα. Εχει αυτές τις "γρίλιες" στην πλάτη και προσαρμόζεται στο βάρος της πλάτης.

Μην αγοράσεις καρέκλα χωρίς να την δοκιμάσεις.

Πήγαινε πλαισιο, ικεα, μακρο ή όπου αλλού μπορείς για να δεις από κοντά.

Δημοσ.

στη καρέκλα παίζει και ρόλο το βάρος, εγώ στα 100 κιλά πρέπει να μιλάω για 100€+ για να μη διαλυθεί και να κάθομαι σαν άνθρωπος

μια μικροκαμωμένη κοπέλα από την άλλη βολεύεται με κάτι σαφώς φθηνότερο

τα τελευταία χρόνια έχω κινεζιά από το πρακτικερ που είναι αρκετά βολική και σίγουρα πολύ γερή, το μόνο κακό που έχει είναι ότι το ψευτοδέρμα της άρχισε το τελευταίο χρόνο να ξεφτίζει πολύ άσχημα και έχει γίνει για πέταμα χωρίς λόγο 

άλλες αντίστοιχες καρέκλες του πράκτικερ με ύφασμα τις έχω δει να αντέχουν πολλά χρόνια 

σύντομα όμως λέω να τα σκάσω χοντρά να πάρω μια και καλή κάτι ποιοτικό 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...