Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια διαφορετικη αποψη, να παρει ενα moto g3 που ειναι σκυλι ετσι και αλλιως και αδιαβροχο μαζι με θηκη οπως αυτη http://www.i-blason.com/media/catalog/product/cache/1/image/1200x1200/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/b/l/black-2_4_89/i-Blason-moto-g-3-unicorn-beetle-slim-clear-bumper-case-black-black-37.jpg

Θα του βγει 130€ και θα βγαζει και την θηκη οταν πινει τα ποτακια του και θα εχει κανονικο κινητο.

Αυτή ήταν και μένα η αρχική μου πρόταση.. :-)  :-) 

Δημοσ.

Και εγώ θα συ έλεγα κάτι τέτοιο ένα budget κινητο με μια θήκη tank εξναι κλτρο γτ μετα την δουλεια μπορείς να την βγάλεις κιόλας και να το χαρεις σαν κινητό!

Άσε που βγαίνει και πιο οικονομικά!

Πάντως από τα Cat ο πατέρας μου http://www.skroutz.gr/s/4705362/Caterpillar-B100.html#reviews έχει αυτο, σε περιβάλλον οικοδομής σκόνες πεσιματα (του έπεσε από τον τρίτο μια φορά μπήκε στην θάλασσα μαζί του κάθε μέρα το παράταει/πέφτει από δω κ απο εκεί) ακομα ζει μετά από χρόνο και δουλεύει άψογα οπότε ίσως άξιζουν τα λεφτα τους

• Like 1
Δημοσ.

Ναι φίλε μου από Ελλάδα.

Ακριβούτσικο δεν είναι; Από έξω είναι αρκετά πιο φτηνό, αλλά αν το βιαζόταν (ή αν ήθελε τιμολόγιο) δεν γινόταν αλλιώς...

Τέλος πάντων, εύχομαι να τον βολέψει και να βγει σκυλί! :)

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβούτσικο δεν είναι; Από έξω είναι αρκετά πιο φτηνό, αλλά αν το βιαζόταν (ή αν ήθελε τιμολόγιο) δεν γινόταν αλλιώς...

Τέλος πάντων, εύχομαι να τον βολέψει και να βγει σκυλί! :)

Είναι ακριβό.. όντως! Αλλά σε σχέση με το S40 είναι νομίζω καλύτερο VFM. Ήθελε και τιμολόγιο και να έρθει και σχετικά γρήγορα. Άσε που αποφεύγω σε τέτοια κόστη παραγγελίες εκτός Ε.Ε.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά το απόλαυσα πραγματικά το βίντεο με το CAT. Του πέταξε μέχρι και τούβλο :D πραγματικά αξίζει αν κάνεις παρόμοιο επάγγελμα.

• Like 1
Δημοσ.

:-)  :devil:

Καλά εσύ το τερμάτισες, μιλάμε για καθημερινές συνθήκες :P δεν έτυχε να πάρω το σφυρί και να βαράω το κινητό μου.

• Like 2
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το κινητό δημιούργησε πρόβλημα με το ηχείο. Πες ok, το θέμα είναι άλλο ότι το έστειλα πίσω στο youhou.gr αλλά μου είπαν ότι το κινητό έχει ανοιχτεί και λείπουν 2 βίδες και 2 λαστιχάκια,,, Φούμαρα! Μιλάμε για απαράδεχτη συμπεριφορά, μου ζητάνε περίπου 40 ευρώ για να το φτιάξουν καθώς πλέον δεν το καλύπτει η εγγύηση! Είμαι έξω φρενών.. 

Δημοσ.

Το κινητό δημιούργησε πρόβλημα με το ηχείο. Πες ok, το θέμα είναι άλλο ότι το έστειλα πίσω στο youhou.gr αλλά μου είπαν ότι το κινητό έχει ανοιχτεί και λείπουν 2 βίδες και 2 λαστιχάκια,,, Φούμαρα! Μιλάμε για απαράδεχτη συμπεριφορά, μου ζητάνε περίπου 40 ευρώ για να το φτιάξουν καθώς πλέον δεν το καλύπτει η εγγύηση! Είμαι έξω φρενών.. 

μήπως σαν μάστορας προτού το στείλει πίσω ο φίλος προσπάθησε να φτιάξει μονός του?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...