born2own Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Στην σελίδα που ήσουν έβγαινε ένα popup που ζητούσε το εμαιλ για να σου δώσει κάτι σε αντάλλαγμα. Αυτό εννοώ εμαιλ αλλά εφόσον δεν είναι ξεκάθαρο θα φροντίσω να το αλλάξω! Σε ευχαριστώ πολύ και ό,τι άλλο έχεις από παρατηρήσεις να μου τις πεις με ενδιαφέρουν!
Allokotos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Ασχέτως με το περιεχόμενο του βίντεο σου και καθαρά για στο κομμάτι του site σου (πέρα ότι το pop up πρίζει @@), όταν βλέπω άτομα να κάνουν quote τον ευατό τους στο ίδιο τους το site λες και είναι τερματισμένοι φιλόσοφοι, κάτι με πιάνει.
παπι Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Το κράξιμο είναι καλοδεχούμενο, κανένα πρόβλημα με αυτό! ΠΑΠΙ πες του, του παιδιού ότι μπορεί να συνεργαστεί με άλλα 2-3 άτομα και να κάνουν μια νέα εφαρμογή στον τομέα που γουστάρουν! Έχει πάρα πάρα πολλά που μπορείς να κάνεις και έχω τεράστια ευγνωμοσύνη για το διαδίκτυο και την τεχνολογία. Για το συγκερκιμένο παράδειγμα μάλιστα του παιδιού με την πληροφορική θα έλεγα ότι είναι ο πιο τυχερός άνθρωπος που τελείωσε αυτή τη στιγμή αυτή τη σχολή! Εγω τους τα λεω, αλλα αυτοι ειναι φιλελεδες απο τα λιντλ. Θελουν ρισκο χωρις ρισκο. Τεσπα, αν και ειμαι σωστο τρολλ τωρα δεν τρολλαρω. Αυτο που κανεις εχει λεφτα. Απλα θες μελετη στο crowd psychology ωστε να δωσεις απαντησεις πριν παρεις ερωτησεις. Αυτο με τον εγωισμο που λες ειναι λιγο γτπ. Αν μαζεψεις μια μαζα και του πεις να πανε να κανουν κατι δικο τους, το πιθανοτερο που θα ακουσεις ειναι "εχουμε τσιπρα ρε μαλακα" "με το κρατος να μου παιρνει το 120% τι να ανοιξω" "που να βρω τα λεφτα" κλπ κλπ. Ή αν τους πεις να πανε να κανουν κατι αλλο, τοτε θα παρεις απαντησεις τιπου "εχω χασει 10 χρονια για να μαθω αυτο" "που να τα μαθω ολα αυτα" κλπ κλπ. Προφανως οταν ακους τετοια πραματα θα πρεπει να τα δικαιολογησεις, και φυσικα απο την ωρα που μπαινεις στην διαδικασια να δικαιολογεις, χανεις την πειθω με αποτελεσμα να σε γραψουν στα παπαρια τους. πσ δες λιγο την παρουσιαση σου... Αν ειχες τισερτ, θα ελεγα πως εισαι ο 1
born2own Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 allokotos ευχαριστώ για το σχόλιο σου αλλά από αυτά που έχω μάθει για το personal branding, δεν είναι λάθος τακτική. Αν δεν το έγραφα κάπου το quote είμαι σίγουρος ότι δεν θα ήξερε κανείς ότι το έχω πει κάπου. Γενικά το site σίγουρα θέλει στρώσιμο γιατί το έκανα μόνος μου και θα προσπαθώ συνέχεια για τη βελτίωση του! Το pop up βγαίνει γιατί το έχω βάλει να βγαίνει όταν κάποιος scrollarei κάτω από τη μέση. Αν η σελίδα είναι μικρή δηλαδή φαίνεται άσχημο!
Allokotos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 allokotos ευχαριστώ για το σχόλιο σου αλλά από αυτά που έχω μάθει για το personal branding, δεν είναι λάθος τακτική. Αν δεν το έγραφα κάπου το quote είμαι σίγουρος ότι δεν θα ήξερε κανείς ότι το έχω πει κάπου. Γενικά το site σίγουρα θέλει στρώσιμο γιατί το έκανα μόνος μου και θα προσπαθώ συνέχεια για τη βελτίωση του! Το pop up βγαίνει γιατί το έχω βάλει να βγαίνει όταν κάποιος scrollarei κάτω από τη μέση. Αν η σελίδα είναι μικρή δηλαδή φαίνεται άσχημο! Τα αποφθέγματα μας δεν τα βγάζουμε εμείς για εμάς, αλλά βγαίνουν ανάλογα με την πολιτιστική κληρονομιά που θα αφήσουμε πίσω μας, σε ότι τομέα και να είναι αυτή. Δεν θυμάμαι στην Ασκητική ο Καζαντζάκης να έγραφε "Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι λέφτερος" και δίπλα να είχε πετάξει και ένα Νίκος Καζαντζάκης. Τώρα αν το 2016 τα πατάμε όλα πάνω στο βωμό του χρήματος, τι να πω. Να είσαι σίγουρος ότι αν καταφέρεις κάτι δεν θα χρειάζεται να γράψεις το όνομα σου σε κάτι που είπες για να το θυμούνται. Στο λέω γιατί εμένα κάτι τέτοιο μόνο αλαζονεία μου δείχνει και είναι αποτρεπτικός παράγοντας για να πάρω τον οποιοδήποτε στα σοβαρά. Τώρα για το site άμα το έχεις κάνει μόνος σου και δεν έχει γνώσεις javascript/php δεν μπορείς να κάνεις και πολλά για το pop up. Κάποια στιγμή όταν με το καλό βρεις κάποιο πληροφορικάριο θα μπορέσει να στο φτιάξει. Όλα τα παραπάνω φιλικά πάντα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις