Προς το περιεχόμενο

facebook & post history

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν κάνω edit για να διορθώσω/προσθέσω κάτι σε ένα comment που έχω ανεβάσει, κάπου είχα δει ότι υπάρχει τρόπος
να μην φαίνεται το προηγούμενο. Και αν π.χ. κάνω δεύτερο edit, να μην φαίνεται ούτε το πρώτο ούτε το δεύτερο
comment, κ.ο.κ. Γενικά, να μην φαίνεται το comment history. Ψάχνω στα settings χωρίς αποτέλεσμα.

Κάποια βοήθεια; Ξέρετε πού βρίσκεται στα settings αυτό;

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος; Γιατί, κατά καιρούς που το 'χω ψάξει, δεν έχω βρει κάποια σχετική επιλογή.

Το ιστορικό επεξεργασίας υφίσταται σαν ασφάλεια, ας πούμε, σε όσους έχουν απαντήσει ή έχουν κάνει like στο σχόλιο του x, y χρήστη. Σε περίπτωση που δεν θέλει κάποιος να φαίνεται η επεξεργασία που έχει υποστεί σχόλιό του, τότε η διαγραφή κι η δημοσίευσή του εκ νέου είναι μονόδρομος.

Δημοσ.

Δεν είμαι 100% σίγουρος. Με μικρή επιφύλαξη πως το έχω δει. Πάντως, για να είμαι ειλικρινείς, αυτό περί ασφάλειας σε απάντηση σχολίου, δεν το πολυκατάλαβα.

Όπως στα forums. Όπως και δω, στο Insomnia. Σε μία απάντηση, εάν π.χ. ξεχάσεις ένα κόμμα, εάν κάνεις edit να το συμπληρώσεις, ο κάθε χρήστης θα δει μόνον τη δευτέρη απάντηση (με το κόμμα). Και έτσι (πιστεύω) είναι το σωστό. Γι' αυτό και νομίζω πως κάπου υπάρχει τέτοια ρύθμιση στο facebook.

Δημοσ.

Η αντίθεση μεταξύ των δύο (facebook και insomnia) είναι πως στην πρώτη περίπτωση το ιστορικό επεξεργασίας υφίσταται ακόμη κι αν η επεξεργασία γίνει αμέσως, ενώ εδώ, στο insomnia, ισχύει πως μπορείς να κάνεις επεξεργασία χωρίς να υπάρξει κάποια ένδειξη που να δηλώνει επεξεργασία (ισχύει μόνο στην περίπτωση που περάσει Χ χρονικό διάστημα - δεν ξέρω πόσο ακριβώς). Οπότε φαντάζομαι πως έχει να κάνει με την απόφαση των σχεδιαστών, στο κατά πόσο θα δώσουν «αέρα». Στην περίπτωση του fb, δεν υπάρχει κανένα χρονικό περιθώριο που να καλύπτει αυτό που λες.

Δημοσ.

Οπότε, στην περίπτωση fb, οι σχεδιαστές θέλουν να φαίνεται η παραμικρή αλλαγή, ανεξαρτήτου χρόνου αυτής. Με πρώτη πιθανότητα την ασφάλεια. Οπότε, στην περίπτωση μου, η διαγραφή & επανατοποθέτηση είναι μονόδρομος, όπως λες.

Για pc δεν ξέρω (δε μπορώ να δοκιμάσω αυτή τη στιγμή), αλλά για κινητό είναι πραγματικά γολγοθάς, διότι copy-paste δε δουλεύει. Εάν έχεις κάνει ένα αρκετά μεγάλο comment, πρέπει να το ξαναγράψεις ολο, δυστυχώς.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Και σε κινητά δουλεύει το copy-paste. Στο δικό μου, για παράδειγμα, που είναι αφής, η επιλογή κειμένου προς αντιγραφή γίνεται με το ν' ακουμπήσω παρατεταμένα την οθόνη.

Δημοσ.

Ναί, αυτό το γνωρίζω. Το copy-paste, εννοώ, με το παρατεταμένο στην οθόνη. Καί στο δικό μου δουλεύει, αλλά όχι στο copy-paste στο συγκεκριμένο σημείο comment τού fb.

Δημοσ.

Επειδή έχω απενεργοποιήσει τον λογαριασμό μου στο fb, δεν μπόρεσα να το ελέγξω χθες. Μόλις τον ενεργοποίησα, για να δω αν θυμάμαι καλά, κι όντως δουλεύει μια χαρά κι εκεί το copy-paste. Απλά θα πρέπει να πατήσεις παρατεταμένα πάνω στο σχόλιο, και θα σου βγάλει μια σωρεία επιλογών. Μέσα σ' αυτές τις επιλογές, θα 'ναι κι η αντιγραφή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...