Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορω να μπλοκαρω ενα δημοσιο σαιτ οχι κλειστη ομαδα,απο ανθρωπο,

Οχι οργανισμο ωστε να μην εμφανιζεται στη μηχανη αναζητησης στο φειςμπουκ στο δικο μου κινητο και στο δικο μου λαπτοπ,να μην το βρισκω εγω ουτε να βλεπω τις δημοσιευσεις του;

Δημοσ.

Δε νομίζω πως κατάλαβα τι ρωτάς. Η ερώτησή σου έχει να κάνει για το facebook; Και προφανώς θα μιλάς για κάποια Σελίδα; Ε, τότε, για να μην εμφανίζονται ενημερώσεις στην αρχική σου, που αφορούν αυτή τη συγκεκριμένη σελίδα, μπορείς ν' αφαιρέσεις το «Σας αρέσει» ή, στην περίπτωση που θέλεις να την παρακολουθείς, αλλά δεν θες ενημερώσεις, πας στη Σελίδα κι επιλέγεις απ' τις Ρυθμίσεις των ενημερώσεων το «Να μην ακολουθώ» (το βρίσκεις απ' το πτυσσόμενο μενού, αφού βάλεις τον κέρσορα στο «Σας αρέσει»).

Μπορείς και να την μπλοκάρεις, φυσικά (βλ «Περισσότερα»).

Δημοσ.

Οχι δε ειναι το θεμα να μην εμφανιζεται στις ενημερωσεις μου αλλα να μην το βρισκω εγω στη μηχανη αναζητησης του φεισμπουκ.

Ακομα κι αν το ψαξω να μην το βρισκω να μη με βγαζει σ αυτη τη σελιδα.ακομα κι αν μπαινω στον πειρασμο να το ψαξω να μη με βγαζει.

Δημοσ.

Δεν τα ξερω αυτα.Αν εισαι Αθηνα μπορεις να μου το φτιαξεις να σε πληρωσω γι αυτο;

Η και αλλου να εισαι μπορεις παλι να μου το φτιαξεις να σε πληρωσω;

Η αλλοιως να το πω σε καποιο τεχνικο και βλεπουμε.

Σ ευχαριστω πολυ!

Μοιαζει κατι καλο αυτο που μου προτεινεις.

Δεν τα ξερω αυτα.Αν εισαι Αθηνα μπορεις να μου το φτιαξεις να σε πληρωσω γι αυτο;

Η και αλλου να εισαι μπορεις παλι να μου το φτιαξεις να σε πληρωσω;

Η αλλοιως να το πω σε καποιο τεχνικο και βλεπουμε.

Σ ευχαριστω πολυ!

Μοιαζει κατι καλο αυτο που μου προτεινεις.

Δημοσ.

Βρες έναν τεχνικό να στο κάνει. Πέντε λεπτά δουλειά είναι.

Δημοσ.

Μπερδεμένο το ερώτημα για το τι θέλει να κάνει η maria8.8 . Μάλλον να ρυθμίσει τον υπολογιστή της στο να μην μπορεί να μπει σε κάποιο site, αυτό κατάλαβα εγώ ότι θέλει να κάνει. Σε αυτή τη περίπτωση αυτό μπορεί να γίνει ρυθμίζοντας το αρχείο hosts στον υπολογιστή της και βάζοντας 127.0.0.1 για IP του συγκεκριμένου domain. Περισσότερες πληροφορίες για το που θα βρεθεί το αρχείο αυτό υπάρχουν στο http://www.cretaforce.gr/support/hosts

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...