Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εδω versus;Δεν ξερω που να πρωτοπαρακολουθησω...

Εμενα με βολευει το ταμπλετ να εχει android.

Οχι γιατι το ipad δεν ειναι καλο,ισα ισα.

Επειδη ομως η χρηση που του κανω ειναι κυριως browsing,ταινιες και σειρες,και λιγοτερο gaming,με βολευει το στικακι και το usb on the go.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτή ακριβώς είναι η χρήση που κάνω. Πέρα από τα Social media (facebook, youtube, messenger κοκ), το μόνο που κάνω στο iPad είναι να ανοίγω καμιά σημείωση για τη σχολή και να βλέπω ταινίες και σειρές τις οποίες μέχρι στιγμής τις μεταφέρω μόνο μέσω υπολογιστή. Θέλω το τάμπλετ μου να μπορεί να μην εξαρτάται από άλλες συσκευές για να κάνει αυτά που θέλω, γι αυτό μου μπήκε το μικρόβιο της αλλαγής.

Πας καρφι τοτε για την αλλαγη.

Η ευκολια χρησης που προσφερει το android για αυτα που θελεις σε συνδυασμο με την απιστευτη amoled οθονη το καθιστουν αισθητα καλυτερη επιλογη για εσενα απο το ipad.

Δημοσ.

Με αυτά που γράφεις +1 κι από μένα. Δε θα σε προβληματίσει σε τίποτα το Android με τέτοια χρήση, ίσα - ίσα που μάλλον θα σε βολέψει καλύτερα λόγω του ότι είσαι λίγο του "χειροκίνητου".

Δημοσ.

Τέλεια παιδιά κι εγώ πιστεύω θα με βολέψει.. Τώρα το μόνο που μένει λοιπόν είναι να βρεθεί αγοραστής για το air  B)  B)

Δημοσ.

Τέλεια παιδιά κι εγώ πιστεύω θα με βολέψει.. Τώρα το μόνο που μένει λοιπόν είναι να βρεθεί αγοραστής για το air  B)  B)

Πρεπει να το πουλησεις το air?

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...