haris_216 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Ξέρω ότι δεν προσθέτω κάτι εποικοδομητικό στο ερώτημα αλλά νομίζω ότι ο καλός ο μάστορας αυτά τα βλέπει (και τα λέει) νωρίτερα. Πριν πάρει τη δουλειά (και τα φράγκα). Τώρα, αφού τέλειωσε, "φταίει το πάτωμα" (δε νομίζω να υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έλεγε ότι φταίει αυτός). Αλλά ακόμα και να είναι το πάτωμα (δεκτόν αφού έχω δει μαργαριτάρια από πλακάδες) τι να σε κάνω τώρα ρε μεγάλε που μου το λες κατόπιν εορτής??? 1
Uberalles_gr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Καλημέρα, είμαι και εγώ σε αναζήτηση για αλλαγή εξώπορτας της πολυκατοικίας. Δεν έχω πάει σε κάποιον για προσφορά αλλά διαβάζω δεξιά και αριστερά. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει πρώτα είναι η ασφάλεια και μετά το καλαίσθητο του πράγματος. Επομένως, τι να κοιτάξω και τι να ζητήσω όταν θα πάω να πάρω προσφορές; Ευχαριστώ, Βασίλης.
mentoras99 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Ξέρω ότι δεν προσθέτω κάτι εποικοδομητικό στο ερώτημα αλλά νομίζω ότι ο καλός ο μάστορας αυτά τα βλέπει (και τα λέει) νωρίτερα. Πριν πάρει τη δουλειά (και τα φράγκα). Τώρα, αφού τέλειωσε, "φταίει το πάτωμα" (δε νομίζω να υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έλεγε ότι φταίει αυτός). Αλλά ακόμα και να είναι το πάτωμα (δεκτόν αφού έχω δει μαργαριτάρια από πλακάδες) τι να σε κάνω τώρα ρε μεγάλε που μου το λες κατόπιν εορτής??? Ενταξει, την πορτα θα την βαζαμε, οπως και να χει. Βεβαια οπως λες, αν ηθελε να ηταν 'σωστος', επρεπε οταν τα ειδε να τα πει... Αλλα ξαναλεω, πορτα θα βαζαμε, δεν αλλαζε κατι σε αυτο. Αλλα αδυνατω να πιστεψω οτι ή θα σερνεται το λαστιχο και θα ανοιγει η πορτα κατα το ημισυ, ή θα εχει καλη χαραμαδα να περνουν κατω διαφορα κατσαριδοειδη.... Δεν μπορει, καποια λυση θα υπαρχει ρε γμτ!!! Πειτε εσεις τι μπορει να γινει.
haris_216 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 @ Uberalles_gr Πριν πας για προσφορές, ξεκαθάρισε με τους άλλους της πολυκατοικίας αν είναι διατεθειμένοι να την κλειδώνουν καθώς μπαινοβγαίνουν. Η καλύτερη ή η χειρότερη πόρτα δεν έχουν σχεδόν καμία διαφορά, αν είναι ξεκλείδωτες. Ενταξει, την πορτα θα την βαζαμε, οπως και να χει. Βεβαια οπως λες, αν ηθελε να ηταν 'σωστος', επρεπε οταν τα ειδε να τα πει... Αλλα ξαναλεω, πορτα θα βαζαμε, δεν αλλαζε κατι σε αυτο. Αλλα αδυνατω να πιστεψω οτι ή θα σερνεται το λαστιχο και θα ανοιγει η πορτα κατα το ημισυ, ή θα εχει καλη χαραμαδα να περνουν κατω διαφορα κατσαριδοειδη.... Δεν μπορει, καποια λυση θα υπαρχει ρε γμτ!!! Πειτε εσεις τι μπορει να γινει. Δεν έχει σημασία αν θα "τη βάζατε". Αυτός έπρεπε να το πει και ίσως να παίρνατε κάποια άλλη απόφαση (ειδικά με τα λεφτά που δώσατε). Για παράδειγμα, οι "κλασσικές" ασφαλείας έχουν μεγαλύτερο περιθώριο για κενό από κάτω (και άρα μπορούν να είναι λίγο "ανεκτικές" σε μικρές ανωμαλίες) αφού μόλις κλείσει κατεβαίνει ο αεροφράχτης (κινητό και ρυθμιζόμενο βουρτσάκι) και δεν είναι συνέχεια κάτω όπως ένα σταθερό λάστιχο 1
sphinxgr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Καλημέρα, είμαι και εγώ σε αναζήτηση για αλλαγή εξώπορτας της πολυκατοικίας. Δεν έχω πάει σε κάποιον για προσφορά αλλά διαβάζω δεξιά και αριστερά. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει πρώτα είναι η ασφάλεια και μετά το καλαίσθητο του πράγματος. Αν δεν κλειδώνουν δεν υπάρχει καμία ασφάλεια. Αν κλειδώνουν και υπάρχει δυνατότητα να μπει, βάλτε ασφαλείας και αν έχετε επιπλέον χρήματα βάλτε να κλειδώνει αυτόματα (ηλεκτροπίρος). Απο κεί και περά αν μια πόρτα ασφαλείας έχει Χ χρήματα, το κόστος ανεβαίνει αρκετά ανάλογα με τον αφαλό που θα επιλεγεί και το κόστος έκδοσης νέου κλειδιού. Αν έχει 15€ το ένα πάει απο 45€/διαμέρισμα. Αν έχεις cisa rs3 πάει 80€/κλειδι. Ενδεικτικές τιμές που βρήκα Αν λόγω κόστους μπει κλασικό κλειδί χρηματοκιβωτίου, δεν υπάρχει καμία ασφάλεια. Οπότε το σημαντικότερο είναι να υπάρχει διαθέσιμο χρήμα για την επιλογή σας
Uberalles_gr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Είναι οικογενειακή η πολυκατοικία, επομένως όλοι θα κλειδώνουν. Πήγα εχτές σε έναν και ρώτησα και μου είπε για πόρτα από αλουμίνιο με κλειδαριά 3 σημειών και μου έβγαλε ένα κοστουμάκι γύρω στα ~1100 ευρώ Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2017 από Uberalles_gr
mclein Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Αν δεν κλειδώνουν δεν υπάρχει καμία ασφάλεια. Αν κλειδώνουν και υπάρχει δυνατότητα να μπει, βάλτε ασφαλείας και αν έχετε επιπλέον χρήματα βάλτε να κλειδώνει αυτόματα (ηλεκτροπίρος). Απο κεί και περά αν μια πόρτα ασφαλείας έχει Χ χρήματα, το κόστος ανεβαίνει αρκετά ανάλογα με τον αφαλό που θα επιλεγεί και το κόστος έκδοσης νέου κλειδιού. Αν έχει 15€ το ένα πάει απο 45€/διαμέρισμα. Αν έχεις cisa rs3 πάει 80€/κλειδι. Ενδεικτικές τιμές που βρήκα Αν λόγω κόστους μπει κλασικό κλειδί χρηματοκιβωτίου, δεν υπάρχει καμία ασφάλεια. Οπότε το σημαντικότερο είναι να υπάρχει διαθέσιμο χρήμα για την επιλογή σας οι ηλεκτροπιροι μπλοκαρουν κατα 80% πλεον. μονο οι επωνυμοι ευρωπαϊκοι δεν εχουν προβληματα αλλα ειναι απλησιαστοι οικονομικά. εναλλακτικα, αυτοματες κλειδαριες. μονές - διπλές - τριπλές κλπ ! ο τυπος με τις ενδεικτικες τιμες μας κοροϊδευει. ο κατοχος rs3 δεν ειναι υποχρεωμενος να παει σε κλειδαρα. το κλειδακι εχει κοστος 40€~45€ και ερχεται με παραγγελια του κατοχου. Είναι οικογενειακή η πολυκατοικία, επομένως όλοι θα κλειδώθουν. Πήγα εχτές σε έναν και ρώτησα και μου είπε για πόρτα από αλουμίνιο με κλειδαριά 3 σημειών και μου έβγαλε ένα κοστουμάκι γύρω στα ~1100 ευρώ αν μιλαμε για νορμαλ εισοδο & οχι 3 μετρα υψος και 2.5 μετρα πλατος ή οτιδηποτε περιεργο τοτε να παρετε προσφορα και για θωρακισμενη γιατι τα 1000€ ειναι πολλα για αλουμινοπορτα. εαν φυσικα αποφασισετε για αλουμινιο, η κλειδαρια να ζητησετε να ειναι cisa και οχι domus / feb. επισης, το προφιλ της να ειναι 35mm και οχι το κλασικο 30mm. τέλος, να προτιμησετε γραναζωτη & οχι μαχαιρωτη. 1
beatshooter Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Την διαφορα στην ασφαλεια την κανει η κλειδαρια. Την διαφορα στην τιμη η κλειδαρια,οι διαστασεις,το πανελ,το χρωμα του αλουμινιου κ το προφιλ του(κρυο\θερμο). Πες μας μερικα απ αυτα να σ πουμε τιμη πανω κατω. 1
sphinxgr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Επίσης οι αλουμινίου έχουν ως προτεραιότητα τη μόνωση και το "design". Οι ασφαλείας, την ασφάλεια! Για είσοδο κατοικίας προφανώς προτεραιότητα έχει η ασφάλεια. Φυσικά ισχύει το ότι πάντα μιλάμε για μια πόρτα και όχι 5 μέτρα πλάτος κ 3 ύψος κλπ. Εκεί είναι εντελώς διαφορετική προσέγγιση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα