Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιό ήταν το site σου αν επιτρέπεται?

Ποιο είναι αυτο το κλικ που βγάζει χιλιάδες €?

- ( ηταν ) το y8 με καταληξη org

-αν ψαξεις στο google θα βρεις τα πιο ακριβα

υπαρχουν για το mesothelioma με πανω απο $1k ( το χιλιαδες ηταν υπερβολη για να δειξω οτι υπαρχουν και αλλοι τροποι περα απο το πολυ traffic  )

περα απο αυτα που ανακοινώνονται κατα περιοδους εχουν πληρωθει και πιο ακριβα

• Like 1
Δημοσ.

@Blue Panther: Όταν θα εντοπίσεις το συγκριτικό σου πλεονέκτημα σε σχέση με άλλες σελίδες του είδους και θα εστιάσεις πάνω σε αυτό με απώτερο σκοπό να προσφέρεις στον επισκέπτη σου την καλύτερη δυνατή εμπειρία, τότε μόνο θα είσαι σε θέση να σκέφτεσαι πως θα βγάλεις λεφτά. 

Σημασία δεν έχει να τρέξεις ένα ads campaign και να κάνουν κλικ 10/100/100.000 άνθρωποι για να δουν τη σελίδα σου. Το θέμα είναι τι προσφέρεις σε αυτούς για να "μείνουν" και να επιστρέφουν στη συνέχεια μόνοι τους. Όταν βρεις αυτό σου το πλεονέκτημα και το αναδείξεις με τον σωστό τρόπο, τότε μόνο είσαι στο σωστό δρόμο. Ειδάλλως θα κυνηγάς συνέχεια κόσμο που θα σε επισκέπτεται και μετά θα τους χάνεις. 

Δημοσ.

Σορρυ που ειμαι λιγο αδιαβαστος αλλα πως μπορω να βαλω αυτα τα ads που πληρωνουν εκατονταδες ευρω ανα κλικ;.με worpress ειναι το site μου και εχω διαφημισεις adsense της google.

Ποια ειναι η διαδικασια δλδ;

Δημοσ.

Σορρυ που ειμαι λιγο αδιαβαστος αλλα πως μπορω να βαλω αυτα τα ads που πληρωνουν εκατονταδες ευρω ανα κλικ;.με worpress ειναι το site μου και εχω διαφημισεις adsense της google.

Ποια ειναι η διαδικασια δλδ;

Δες και εδώ αφού σε ενδιαφέρει το marketing :

https://www.udemy.com/courses/marketing/digital-marketing/

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
μόλις ξεκίνησες το site δεν παίζει να βγάλεις λεφτά έτσι απλά.Για να βγάζεις λεφτά από ιστοσελίδα με adsense θέλει πολύ χρόνο και αφοσιώσει! 

Εγώ σου προτείνω να κανεις social media (fb,ig,twitter) και να κανεις share και εκεί την σελίδα σου.Επειδή ασχολούμαι με το internet marketing έχω 1 χρόνο μια σελίδα που τώρα άρχισα να ασχολούμαι καθημερινά έχω βγάλει 45 ευρώ από εξωτερικό.

Το θέμα δεν είναι απλά copy paste , share στο fb πληρώνω διαφημίσει 50 ευρώ και τέλος.Πρέπει να δεις τι keywords θα κανεις target για organic traffic, τι ανταγωνισμό έχεις,να μεγαλώσεις τα social media με follow/unfollow.Να μοιράζεσαι ενδιαφέρον άρθρα για να παίρνεις shares,likes.Να μπεις σε groups και να κανεις share την σελίδα σου.

Δυστυχώς δεν είναι απλά πράγματα η πράγματα που θα μάθεις μέσα σε έναν μηνα , εγώ ακόμα διαβάζω e-books and άρθρα και ακόμα μαθαίνω πράγματα που δεν ήξερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...