saleit Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα, σκέφτομαι να παρατήσω την σχολή, και να πάω ειδικές δυνάμεις ή δόκιμος (δεν ξέρω αν είναι το ίδιο). Μετά από τον στρατό, μπορώ να βρω δουλειά είτε μέσα στον στρατό είτε κάπου παρόμοια, π.χ. αστυνομία ή πυροσβεστική; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
bilya Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα, σκέφτομαι να παρατήσω την σχολή, και να πάω ειδικές δυνάμεις ή δόκιμος (δεν ξέρω αν είναι το ίδιο). Μετά από τον στρατό, μπορώ να βρω δουλειά είτε μέσα στον στρατό είτε κάπου παρόμοια, π.χ. αστυνομία ή πυροσβεστική; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! μονο αν δώσεις πανελλήνιες , επισης υπάρχει κ ενα θεμα ποτε θα σε πάρουν νομίζω πριν καποια χρονια στην αστυφυλάκων περναγες κ εμπαινες 2 χρονια μετά 1
Muchacho Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Aμα δεν εχεις φτασει τα 24 που νομιζω ειναι οριο ηλικιας δωσε πανελληνιες αλλιως μην περιμενεις καριερα σε σωματα ασφαλειας. 1
saleit Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Aμα δεν εχεις φτασει τα 24 που νομιζω ειναι οριο ηλικιας δωσε πανελληνιες αλλιως μην περιμενεις καριερα σε σωματα ασφαλειας. Ωχχχχ πάλι πανελλήνιες...
Zein Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Τι καριερα μπορεις να κανεις μεσα απο σωματα ασφαλειας ποτε δε καταλαβα. Στη μοναδα μου ειχαμε εναν ανθυπολοχαγο , 25 χρονων εκει κοντα, που ειχε αφιερωσει τη ζωη του ολοκληρη στο στρατο. Ηταν μορφωμενος, σε αριστη φυσικη κατασταση, ηξερε τον στρατιωτικο κανονισμο απ'εξω και γενικα ηταν στρατοκαβλος αλλα με την καλη εννοια. Αν γινοταν πολεμος θα ηθελες σιγουρα να τον εχεις απο κοντα. Τα αγαπημενα του θεματα ηταν η σκληρη του εκπαιδευση στον Ολυμπο καθως και το οτι σε περιπτωση που μας εβλεπε να τρεχουμε σε αντιθετη κατευθηνση απο αυτη της μαχης πρωτα θα μας εριχνε αυτος και μετα ο εχθρος. (enemy at the gates φαση και ετσι) Ωρες ωρες σου επρηζε το συκωτι με αγριοφωναρες αλλα καταφερε να εχει εναν απο τους καλυτερους ,πειθαρχημενους ,καθαρους αλλα και πιο "ετοιμοπολεμους" (οσο γινεται δηλαδη..) λοχους σε ολο το στρατοπεδο σε βαθμο που ακομα και βυσματα/ψευτογιωταδες ερχοντουσαν σε εκπαιδευσεις μαζι μας και κανανε οτι τους ελεγε μονο και μονο για το respect που σου εβγαζε αυτος ο ανθρωπος. Λιγο πριν απολυθω θυμαμαι τον κανανε υπολοχαγο και τον χωσανε σε ενα γραφειο. Ηταν πολυ αγχωμενος, του ειχε κοπει η φωνη και ολη μερα ετρεχε να βγαζει φωτοτυπιες. Ηταν ενας αληθινος βιασμος στα ονειρα του αυτο που του συνεβαινε μιας και απο μικρος ειχε ονειρο να υπηρετησει την χωρα και να συνδραμει στην αμυνα της. Μετα απο κανα δυο χρονια τον πετυχαινω στο facebook ,πλεον αποστρατευμενο, να ειναι με μουσι και μια κοιλια μεχρι απεναντι να πηγαινει με μια ξεθωριασμενη παραλλαγη καπου για ορειβασια και να βγαζει selfies. Ο στρατος τον κατεστρεψε. για παντα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα