christos_c Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Παιδια καλησπερα.Ειμαι πολυ προβληματισμενος καθοτι 31 χρονων κι ακομα ψαχνομαι.Νιωθω οτι τον τελευαταιο καιρο θελω να επιστρεψω στη σχολη που ειχα αφησει καθοτι αιωνιος(μου μενουν ακομα 6 μαθηματα αν και ειναι τα πιο δυσκολα).Αυτη ηταν το τει Αθηνας το τμημα ηλεκτρονικης.Σε συνδυασμο ομως με το παραπανω θελω να εξειδικευτω στην επεξεργασια σηματος.Υπαρχει ελπιδα να ξεκινησω τωρα που ειμαι πολυ μεγαλος απο το μηδεν και και να μπορεσω να μπω σε αυτο το πεδιο εξασκωντας παραλληλα το επαγγελμα που κανω για οσο χρονο χρειαστει μεχρι να φτασω σε ενα επιθυμητο επιπεδο και να αλλαξω καριερα η τζαμπα θα παει ο καιρος μου??Αν υπαρχει καποιος με αναλογη εμπειρια(εννοω που να αλλαξε καριερα σε μεγαλη ηλικια)θα με ενδιεφερε να ακουσω την αποψη του.Σας ευχαριστω για το χρονο σας
solton57010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Αν και δεν γνωριζω το αντικειμενο σου ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ και εαν δεν το δοκιμασεις θα ζεις για μια ζωη με την απορια 3
livefreeordie Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Οπως ειπε κι ο φιλος παραπανω,ποτε δεν ειναι αργα! Να κανεις αυτο που θες απο την στιγμη που μπορεις!
defacer Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Υπαρχει ελπιδα να ξεκινησω τωρα που ειμαι πολυ μεγαλος απο το μηδεν Ναι. Ποτέ δεν είσαι πολύ μεγάλος για να ξεκινήσεις κάτι. και να μπορεσω να μπω σε αυτο το πεδιο εξασκωντας παραλληλα το επαγγελμα που κανω για οσο χρονο χρειαστει μεχρι να φτασω σε ενα επιθυμητο επιπεδο και να αλλαξω καριερα Αυτό δε νομίζω ότι μπορεί κανείς να σου το πει με σιγουριά. η τζαμπα θα παει ο καιρος μου?? Αν σου μείνει οτιδήποτε από την προσπάθειά σου, δεν ήταν τζάμπα. 7
zio10 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Συμφωνώ με όλους, ποτέ δεν είναι αργά για κάτι (οκ εκτός αν μιλάμε για πρωταθλητισμό σε κάποια αθλήματα πχ). Δε σε πήραν και τα χρόνια 31 χρονών άνθρωπο! Κάνε αυτό που σου αρέσει, θα το μετανιώσεις σίγουρα αν δεν το δοκιμάσεις. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2016 από zio10 2
christos_c Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Συμφωνώ με όλους, ποτέ δεν είναι αργά για κάτι (οκ εκτός αν μιλάμε για πρωταθλητισμό σε κάποια αθλήματα πχ). Δε σε πήραν και τα χρόνια 31 χρονών άνθρωπο! Κάνε αυτό που σου αρέσει, θα το μετανιώσεις σίγουρα Οχι δεν μιλαμε για αθλητισμο.Απλα επειδη αν θα ξεκινησω θα ξεκινησω απο τη βαση καθοτι το πεδιο αυτο θελει background μαθηματικο το οποιο θα απαιτησει καποιο χρονο για να αποκτηθει ισως περασουν καποια χρονια για να φτασω σε ενα επιπεδο καλο.Και λογω ηλικιας θελω τη γνωμη αλλων ανθρωπων. Ευχαριστω επισης ολους που αφιερωσατε καποιο χρονο για να μου απαντησετε
zio10 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Οχι δεν μιλαμε για αθλητισμο.Απλα επειδη αν θα ξεκινησω θα ξεκινησω απο τη βαση καθοτι το πεδιο αυτο θελει background μαθηματικο το οποιο θα απαιτησει καποιο χρονο για να αποκτηθει ισως περασουν καποια χρονια για να φτασω σε ενα επιπεδο καλο.Και λογω ηλικιας θελω τη γνωμη αλλων ανθρωπων. Ευχαριστω επισης ολους που αφιερωσατε καποιο χρονο για να μου απαντησετε Εγώ είμαι μεγαλύτερος από σένα και συνεχίζω να ψάχνομαι και να δοκιμάζω πράγματα. Δεν είναι μεγάλος κάποιος 30άρης να κάνει το οτιδήποτε πιστεύω. Καλή τύχη και καλές αποφάσεις! 1
Constant1ne Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Αν πιστεύεις ότι αυτό θέλεις να κάνεις να το κάνεις. Αν αποδειχτεί τελικά ότι δεν ήταν όπως τα περίμενες προσπάθησε ξανά να κάνεις κάτι άλλο. Όταν κάποια στιγμή τα καταφέρεις το συναίσθημα δε θα συγκρίνεται με τίποτα.
jennyV Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 31 χρονών δεν είσαι και μεγάλος! Εννοείται να το κάνεις, τουλάχιστον θα έχεις προσπαθήσει για αυτό που ήθελες ! Τώρα αν πετύχει ή όχι, αυτό κάνείς δε μπορεί να σου το απαντήσει. αλλά από την εμπειρία μου, καποιος που έχει πολύ συγκεκριμένο στόχο, και καταβαλλει μεγάλη προσπάθεια στο τέλος θα πετύχει. 1
YourTrueLegend Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Παιδια καλησπερα.Ειμαι πολυ προβληματισμενος καθοτι 31 χρονων κι ακομα ψαχνομαι.Νιωθω οτι τον τελευαταιο καιρο θελω να επιστρεψω στη σχολη που ειχα αφησει καθοτι αιωνιος(μου μενουν ακομα 6 μαθηματα αν και ειναι τα πιο δυσκολα).Αυτη ηταν το τει Αθηνας το τμημα ηλεκτρονικης.Σε συνδυασμο ομως με το παραπανω θελω να εξειδικευτω στην επεξεργασια σηματος.Υπαρχει ελπιδα να ξεκινησω τωρα που ειμαι πολυ μεγαλος απο το μηδεν και και να μπορεσω να μπω σε αυτο το πεδιο εξασκωντας παραλληλα το επαγγελμα που κανω για οσο χρονο χρειαστει μεχρι να φτασω σε ενα επιθυμητο επιπεδο και να αλλαξω καριερα η τζαμπα θα παει ο καιρος μου??Αν υπαρχει καποιος με αναλογη εμπειρια(εννοω που να αλλαξε καριερα σε μεγαλη ηλικια)θα με ενδιεφερε να ακουσω την αποψη του.Σας ευχαριστω για το χρονο σαςΘα ηταν χρησιμο να μας πεις σε τι αντικειμενο εργαζεσαι, διοτι το αλλαγη καριερας που εχεις ως τιτλο ακουγεται βαρυγδουπο. Εμενα δηλαδη το μυαλο μου καταλαβαινει οτι εχεις ηδη μια Α καριερα, μια αναγνωριση, ενα στατους κι ενα πρεστιζ επαγγελματικο για να μιλας για "αλλαγη καριερας". Αν τωρα εισαι ντελιβερας/πωλητης/τηλεφωνητης/σερβιτορος προφανως και δεν μιλαμε για καριερα αρα ναι, τραβα παρε το πτυχιο σου οχι ομως για να αλλαξεις καριερα, αλλα μπας και ξεκινησεις την καριερα σου.
christos_c Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Θα ηταν χρησιμο να μας πεις σε τι αντικειμενο εργαζεσαι, διοτι το αλλαγη καριερας που εχεις ως τιτλο ακουγεται βαρυγδουπο. Εμενα δηλαδη το μυαλο μου καταλαβαινει οτι εχεις ηδη μια Α καριερα, μια αναγνωριση, ενα στατους κι ενα πρεστιζ επαγγελματικο για να μιλας για "αλλαγη καριερας". Αν τωρα εισαι ντελιβερας/πωλητης/τηλεφωνητης/σερβιτορος προφανως και δεν μιλαμε για καριερα αρα ναι, τραβα παρε το πτυχιο σου οχι ομως για να αλλαξεις καριερα, αλλα μπας και ξεκινησεις την καριερα σου. Εργαζομαι χρονια στα τουριστικα.Εχω μια καλη θεση σε ξενοδοχειο και προοπτικες αναβαθμισης σε μεγαλυτερο μιας και εχω και δυο πιστοποιησεις.Απλα νιωθω οτι θα ηθελα να κανω αυτο που ξεκινησα να σπουδασω αλλα συγκυριες και λιγο το οτι δεν ειχα μυαλο καταντησα ετσι
jennyV Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 αφού αυτό που ζεις σου φαίνεται καταντια μη το συζητάς καν. Αν αγχώνεσαι για τα 6 μαθήματα, βρες κάποιον για ιδιαιτερα ώστε να μπεις γρήγορα σο νόημα και να έχεις μεγαλύτερα περιθώρια επιτυχίας στην εξεταστική (που θα είναι 1 το πολύ 2 για τ'οσα λίγα μαθήματα, ειδικά να έχεις βοηθεια)και μετά κυνήγησε το όνειρό σου!
christos_c Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Καταντια απλα μου φαινεται που εφτασα 31 και δεν εχω κατασταλλαξει,Η δουλεια που εχω ειναι παρα πολυ καλη και οι εργοδοτες μου απιστευτοι ανθρωποι που μου εχουν προσφερει παρα πολλες ευκαιριες
zio10 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Καταντια απλα μου φαινεται που εφτασα 31 και δεν εχω κατασταλλαξει,Η δουλεια που εχω ειναι παρα πολυ καλη και οι εργοδοτες μου απιστευτοι ανθρωποι που μου εχουν προσφερει παρα πολλες ευκαιριες Σιγά την κατάντια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα