γροσερισοπ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 ξεχάστηκα και δεν έβαλα νερό στο ποτήρι για να κάνω ένα τσαγάκι στα μπαμ. (3λεπτα το είχα settάρει μαξ στα 800Βατ.)παράλληλα έκανα και κάτι δουλείες του σπιτιού δεν έδινα πολύ συμασία.παω να το πάρω μυρίζω πλαστικίλα, η κούπα έκαιγε (απορώ πως την έβγαλα έξω) και μύριζε πλαστικίλα ενώ ο φούρνος και αυτός ήταν αρκετά πολύ ζεστός (ακόμα το πάνω του μέρος είναι ζεστό πολύ.)facts:1) θόρυβο κάνει2) κουνάει το γύρω γύρω3) Μια λάμπα που έχει περίεργη μεσα σε ένα κουτί είναι αναμένη.4) Δεν ζεσταίνει. έφυγα για καινούργιο;
Chape Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δεν ξέρω να σου πω σίγουρα αλλά εγώ με τις τιμές που παίζουν πλέον στους φούρνους μικροκυμάτων θα είχα πάρει καινούργιο χτες... Θυμάμαι πριν ένα χρόνο περίπου είχε πάθει ακριβώς το ίδιο της μάνας μου (ένας παλιός 6-7 χρόνων άσπρος που είχε αρχίσει να γίνεται μπεζ λόγο ποιότητας του χρώματος και παλαιοτητας) και μόλις είδα τις τιμές των καινούργιων ούτε σκέφτηκα επισκευές και τέτοια...
veteranos123 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Αν πιάνουν τα χέρια σου ρίξε μια ματιά στο video 1
γροσερισοπ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 επειδή τσέκαρα διάφορα (χωρίς να πειράξω τίποτα.) βρήκα κοινό θέμα στο θερμοστάτη.μάλλον ταράχθηκε λίγο. το άφησα να κρυώσει και ξανά δουλεύει... θα τον παρατηρήσω πως πάει. αν μυρίζει έφυγε.
veteranos123 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μάλλον υπερθερμανθηκε και έκοψε το θερμικό. Καλύτερα να πάρεις άλλο αν κάνει τα ίδια
akpe Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Αν όπως λες βρώμαγε ή βρωμάει ακόμα πλαστικίλα δεν είμαι σίγουρος πως είναι 100% ασφαλές να τον χρησιμοποιήσεις ξανά για φαγητό.
γροσερισοπ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 ξέρει κανείς τι το προκάλεσε αυτό; μια άδια κουπα έβαλα απλα μεσα για 3 λεπτά πολύ περίεργο μου φενεται. ] όχι τώρα δεν βρωμάει, φαντάζομαι βρωμουσε από τη θερμοκρασία που έπιασε.
defacer Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 ξέρει κανείς τι το προκάλεσε αυτό; μια άδια κουπα έβαλα απλα μεσα για 3 λεπτά πολύ περίεργο μου φενεται. ] Ο φούρνος έβγαλε 800W x 3min = 144KJ ενέργειας. Αυτή η ενέργεια κάπου πρέπει να πάει. Δεν είχες νερό μέσα στην κούπα για να απορροφηθεί απο κεί, οπότε απορροφήθηκε αλλού. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα