Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θεωρώ ότι μπορεί να βοηθήσει αυτό το βίντεο άτομα που δυσκολεύονται στη ζωή.

Ακούω γνώμες! Το βίντεο είναι δικό μου και είναι μέρος ένος project που ανέλαβα σχετικά με την προσωπική εξέλιξη.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστο και θετικο. Απλα δε νομιζω οτι λες τιποτα καινουριο. Και πολυ φαντασια το σεναριο.

Επισης αυτο που λες κατι, διακοπτεται η προταση στα μισα, και το σκηνικο αλλάζει (πχ σκοτεινιαζει), εσυ βρίσκεσαι περιπου στην ιδια θεση και η προταση συνεχιζει σαν να μην εγινε τιποτα θυμιζει πολυ τσοντες. Που ο αλλος δινει για 50 συνεχομενα λεπτα πονο, και μετα αλλαζει ενα "τσικ" το σκηνικο (σαν να συνεχιζε ο πρωταγωνιστης) και τσουπ τελειώνει. Στο 51ο λεπτο.

Τόση ώρα σε ακούω αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα.. τι ακριβώς πουλάς;

Τιποτα δεν πουλάει. Απλα είναι καινούρια μοδα στην Ελλάδα το personal development. Nα παρε και αλλο ενα site για "life coaching". Απο τον εγκυρο αστρολογο φανφαρολογο μπλα μπλα μπλα

http://mind-lab.gr

Δημοσ.

Ωραίο βίντεο, και ωραιο concept το self development. Δυστυχώς δεν έχει απήχηση κάτι τέτοιο στην Ελλάδα, γιατι το θεωρούμε "Αμερικλανιά". Σου εύχομαι καλή επιτυχία.

Btw, ποια κάμερα χρησιμοποιείς?

Δημοσ.

Θεωρώ ότι μπορεί να βοηθήσει αυτό το βίντεο άτομα που δυσκολεύονται στη ζωή.

Ακούω γνώμες! Το βίντεο είναι δικό μου και είναι μέρος ένος project που ανέλαβα σχετικά με την προσωπική εξέλιξη.

Έτσι φιλε πάμε με τσαμπουκα !

Δημοσ.

Ωραίο βίντεο, και ωραιο concept το self development. Δυστυχώς δεν έχει απήχηση κάτι τέτοιο στην Ελλάδα, γιατι το θεωρούμε "Αμερικλανιά".

Ενώ βασικά είναι πολύ καλή ιδέα να τα σκας σε κάποιον που αυτοχαρακτηρίστηκε συμβουλάτορας για να σου πει ένα σορο αερολογίες*.

* Που διάβασε σε βιβλία τύπου secret.

• Like 5
Δημοσ.

Σωστά τα λεει ο άνθρωπος , καμια φορά ξεχνάμε αυτονόητα πράγματα και χρειάζεται καποιος να μας το υπενθυμισει!

Βασικα το πιο σπουδαιο από όλα είναι να εισαι νέος γιατι εχεις χρονια μπροστα σου να διορθωσεις τα λάθη σου. Τραβας ένα Χ στο αποτυχημενο παρελθον και δημιουργεις ένα καινουργιο.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα καλά σας λόγια! Ξέρω ότι στην Ελλάδα το personal development δεν προχώρησε γι' αυτό και κάνω το show μου, το thepdproject, the personal development project. Εμένα με έχει βοηθήσει ιδιαίτερα αυτή η βιομηχανία και το ίδιο θέλω για όλους τους συναθρώπους μου.

Δεν είναι αερολογίες φίλε μου, έχει αποδειχθεί επιστημονικά με την κβαντική φυσική και την νευροεπιστήμη και τη νεότερη Βιολογία ότι οι ιδέες που είναι τελικά ενέργεια επηρρεάζουν και αλλάζουν τη δομή του εγκεφάλου. Μόνο αερολογίες δεν είναι πλέον.

Η πλάκα είναι ότι αυτά που λέγαν οι Αρχαίοι μας πρόγονοι τώρα πάμε να δείξουμε ότι πραγματικά ισχύουν! 

Πάντως εγώ και το thepdproject έχουμε ακόμη πολύ δρόμο αλλά βέβαια ακόμη είναι πολύ νωρίς μιας και βγήκε μόλις το 3ο επεισόδιο!

Δημοσ.

Θα χαρώ πολύ να διαβάσω τις επιστημονικές δημοσιεύσεις που αποδεικνύουν οτι η ροή των γεγονότων επηρεάζεται από την ενέργεια των σκέψεων του καθένα, πράγμα που αν κατάλαβα καλά πρεσβεύεις. Εν τω μεταξύ σε παραπέμπω εδώ.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα καλά σας λόγια! Ξέρω ότι στην Ελλάδα το personal development δεν προχώρησε γι' αυτό και κάνω το show μου, το thepdproject, the personal development project. Εμένα με έχει βοηθήσει ιδιαίτερα αυτή η βιομηχανία και το ίδιο θέλω για όλους τους συναθρώπους μου.

Δεν είναι αερολογίες φίλε μου, έχει αποδειχθεί επιστημονικά με την κβαντική φυσική και την νευροεπιστήμη και τη νεότερη Βιολογία ότι οι ιδέες που είναι τελικά ενέργεια επηρρεάζουν και αλλάζουν τη δομή του εγκεφάλου. Μόνο αερολογίες δεν είναι πλέον.

Η πλάκα είναι ότι αυτά που λέγαν οι Αρχαίοι μας πρόγονοι τώρα πάμε να δείξουμε ότι πραγματικά ισχύουν!

Πάντως εγώ και το thepdproject έχουμε ακόμη πολύ δρόμο αλλά βέβαια ακόμη είναι πολύ νωρίς μιας και βγήκε μόλις το 3ο επεισόδιο!

Τύπου placebo ένα πράγμα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...