born2own Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 To placebo και γι όσους πραγματικά ξέρουν το nocebo έχουν πολύ μεγάλη εφαρμογή σε ό,τι έχει να κάνει με την ανθρώπινη διάνοια γιατί πολύ απλά έτσι λειτουργέι η διάνοια. Ο William James Αμερικάνος ψυχολόγος έχει πει πολύ σωστά, "Believe and your belief shall create the fact." Φίλε μου μη περιμένεις ποτέ από κανέναν μασημένη τροφή. Ακόμα και μένα αμφισβήτησε με, με όλη σου τη δύναμη, αλλά σε παρακαλώ πολύ κάνε τη δική σου έρευνα, μην πιστεύεις κανέναν εκτός από τη διαίσθηση και τη λογική σου, αλλά πάντα να βλέπεις και να ακούς μια διαφορετική οπτική γωνία. Το άρθρο αυτό μιλάει για το The Secret και όλα αυτά. Η δική μου δουλειά δεν έχει να κάνει με το Secret, βασικά καμία σχέση να σου πω την αλήθεια το αντίθετο θα έλεγα. Μη βιάζεσαι να κρίνεις επιφανειακά. Εγώ αυτά που λέω έχουν άμεση πρακτική εφαρμογή, στο Secret τα πάντα σου λένε εκτός του πιο σημαντικού δηλαδή την πρακτική εφαρμογή. Καμία σχέση... Παρόλα αυτά σε ευχαριστώ για τα σχόλια σου γιατί μου δείχνεις τον τρόπο που και άλλοι θα με αντιμετωπίσουν
totem_lost Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Και ο Brian Griffin Αμερικάνος συγγραφέας είχε πει τα ίδια στο "Wish it. Want it. Do it.". Πάντως αν θες μια τελευταία συμβουλή, βρες καμιά κανονική δουλειά να κάνεις, γιατί στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή ελάχιστοι θα δώσουν λεφτά για να ακούσουν αυτό το μπλα μπλα που προσφέρεις. 1
leftis95 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Ενώ βασικά είναι πολύ καλή ιδέα να τα σκας σε κάποιον που αυτοχαρακτηρίστηκε συμβουλάτορας για να σου πει ένα σορο αερολογίες*. * Που διάβασε σε βιβλία τύπου secret. Μη βγάζεις συμπεράσματα. Εγώ μίλησα για το self - development. Που είναι η πρόοδος σε όλες τις πτυχές της ζωής σου. Δεν μίλησα για life coaching κλπ.
born2own Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 leftis95 δεν αναφερόμουν σε σένα με κείνο το σχόλιο, στον τοτεμ λοστ αναφερόμουν που μου έδωσε ένα link. Το Life Coaching είναι συνηφασμένος με το personal development πάντως και σιγά σιγά έρχεται στην Ελλάδα. Ήδη έχω πληροφορία σχετικά με επιδοτήσεις που θα έχουν να κάνουν με συμβουλευτική. Συγκεκριμένα εγώ φίλε μου δεν βγάζω συμπερίσματα, εσύ μη βγάζεις συμπεράσματα εύκολα Η κάμερα στο A-roll είναι η canon Eos 1200D με φακό 18-135 ΙS. Και στο B-roll είναι μια SONY των 370Ε τύπου DSLR, δε θυμάμαι τώρα το μοντέλο! Επίσης ο ήχος είναι με ZOOM H1 και το lav mic της Rode.
Pa0ki Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 "Toν Μέρφυ τον γνωρίζετε? Οι νόμοι του Μέρφυ....ένας από τους νόμους του Μέρφυ είναι μπλα μπλα μπλα" Εκεί το έκλεισα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις