Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Kι ομως. Εχω καιρο να παω στα μαγαζια αυτα αλλα παντα πετυχαινα manga sections. Οπου sections εννοω στοιβες Νομιζω ενα καταστημα προς την Αστιγγος (?) ειχε τα περισσοτερα παντα. Αν και νομιζω αυτα ειναι και ρευστα αναλογως τη ζητηση. Anyway, my 2 cents. Θα το κοιτάξω γιατί θα κατέβω προς τα εκεί σε κάτι μέρες, ευχαριστώ για την πληροφορία
*nenya* Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Stormrain, θενκ γιου, θα ψαξω κι εγω μπας και βρω καμια ομορφη εκδοση! Παντως ναι, δεν συμφέρει, εχω αρχισει να μαζευω π.χ. τα Fairytail manga και στα Public τα εχει απο 9-11€ το τευχος... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Stormrain, θενκ γιου, θα ψαξω κι εγω μπας και βρω καμια ομορφη εκδοση! Παντως ναι, δεν συμφέρει, εχω αρχισει να μαζευω π.χ. τα Fairytail manga και στα Public τα εχει απο 9-11€ το τευχος... Καλέ άσε nenya που εγώ ήθελα να ξεκινήσω του one piece, τρομάρα μου xD Για πιο μικρές σειρές παλεύεται.
AtiX Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Ψωνίζω δεκαετίες, έχει ή φέρνει τα πάντα και σε καλές τιμές... Solaris... 2
Zein Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Στα ΒΠ στην Αθηνα (Μαρουσι μερια) υπαρχει και το Dojo, διπλα ακριβως απο την πιττα του παππου. Στελνει και με αντικαταβολη online 1
Grim Ripper Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Στα ΒΠ στην Αθηνα (Μαρουσι μερια) υπαρχει και το Dojo, διπλα ακριβως απο την πιττα του παππου. Στελνει και με αντικαταβολη online Μη λες ψέματα. Βρίσκεται δίπλα σε φαρμακείο το οποίο είναι πιο πάνω από την Πίτα του Παππού.
NobodyRankXV Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Mangafox και τα Χεις δωρεάν , ένας εκτυπωτής καμπόσο μελάνι και δώσε χδ Πέρα απο την πλάκα ομως γενικώς οι τιμές στα 10 € κυμαίνονται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα