Abudi Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Ρε μάγκες, έχω ενα διήμερο τώρα που κάθε φορά που μπαίνω στο newsfeed μου πετάει κάποια μλκια που κάποιος έχει κάνει like ή και όχι και λέει sponsored. Τί είναι αυτά και γιατί μου βγαίνουν τώρα ξαφνικά;
KenJiNx Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μια απ τα ίδια και από εδώ.. Και μάλιστα οτιδήποτε κουλά... Παλιά όταν έψαχνα πχ για ζάντες στο google, που πεταγόντουσαν 2-3 διαφημήσεις με ζάντες στο fb... τώρα ότι να ναι.. ειδικά τα "Ξενοδοχεια Ημιδιαμονης Attiki Hotel"... Κάθε 3 scroll τσουπ.. πετάγεται.. Και δείχνει κι όλας ότι έχει κάνει like, στα ξενοδοχεία ημιδιαμονής, η θεία μου η Συμέλα απ το χωριό...
Abudi Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μια απ τα ίδια και από εδώ.. Και μάλιστα οτιδήποτε κουλά... Παλιά όταν έψαχνα πχ για ζάντες στο google, που πεταγόντουσαν 2-3 διαφημήσεις με ζάντες στο fb... τώρα ότι να ναι.. ειδικά τα "Ξενοδοχεια Ημιδιαμονης Attiki Hotel"... Κάθε 3 scroll τσουπ.. πετάγεται.. Και δείχνει κι όλας ότι έχει κάνει like, στα ξενοδοχεία ημιδιαμονής, η θεία μου η Συμέλα απ το χωριό... Παλιά μου έβγαζε πολύ λιγότερα. Εδώ και δυο μέρες συνέχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα