LongTom Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Όλες οι τράπεζες που άνοιξα κατά καιρούς ήθελαν μόνιμη κατοικία και εδώ στην Δανία και CPR(αριθμό πολίτη). Στην Γερμανία γινόταν,iirc από ότι με είπε η υπάλληλος στην DB,να ανοίξεις δίχως μόνιμη κατοικία,αλλά δεν ξέρω με πια διαδικασία.
γροσερισοπ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Αγγλία LLOYDS πέρυσι καλοκαίρι και εγώ άνοιξα με Διαβατήριο μόνο...όταν τους ρώτησα γιατί δεν θέλουν χαρτί μόνιμης κατοικίας (δεν το είχα ακόμα) μου απαντήσανε λόγω ότι είμαι EU Citizen.Αυτά για πέρυσι
kfyros Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Source? Φίλος senior νομικός σε τράπεζα. Λόγω των capital controls. Ακόμα και στην Κύπρο δεν μπορεί έλληνας να ανοίξει λογαριασμό ταμιευτηρίου χωρίς να είναι μόνιμος κάτοικος Κύπρου (ή φοιτητής - εργαζόμενος εκεί κλπ.) . Παράθυρα δεν ξέρω αν υπάρχουν. edit: sorry, μιλάω για ευρωζώνη. Στις υπόλοιπες χώρες ΕΕ, μια χαρά ανοίγεις (Μάλτα, Βουλγαρία κλπ.). Παλεύει το Τζίφρας να κάνει διακρατικές συμφωνίες για να μαζέψει το μαύρο χρήμα από εκεί, αλλά το βλέπω δύσκολο να δεχτούν να του δώσουν πληροφόρηση χωρίς να κερδίσουν πολλά και αυτοί. 1
angmar Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό δεν ισχύει σε όλες τις χώρες της ευροζώνης. Μπορεί στην Κύπρο, αλλά όχι παντού.
Ntinaras Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 φτιαξε revolut Και φορτωσε τα εκει. απλα δε θα χεις τοκους
Silverage Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Φίλος senior νομικός σε τράπεζα. Λόγω των capital controls. Ακόμα και στην Κύπρο δεν μπορεί έλληνας να ανοίξει λογαριασμό ταμιευτηρίου χωρίς να είναι μόνιμος κάτοικος Κύπρου (ή φοιτητής - εργαζόμενος εκεί κλπ.) . Παράθυρα δεν ξέρω αν υπάρχουν. edit: sorry, μιλάω για ευρωζώνη. Στις υπόλοιπες χώρες ΕΕ, μια χαρά ανοίγεις (Μάλτα, Βουλγαρία κλπ.). Παλεύει το Τζίφρας να κάνει διακρατικές συμφωνίες για να μαζέψει το μαύρο χρήμα από εκεί, αλλά το βλέπω δύσκολο να δεχτούν να του δώσουν πληροφόρηση χωρίς να κερδίσουν πολλά και αυτοί. Κύπρο μπορείς, άνοιξα εγώ πέρυσι.
nikko_ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 edit: sorry, μιλάω για ευρωζώνη. Στις υπόλοιπες χώρες ΕΕ, μια χαρά ανοίγεις (Μάλτα, Βουλγαρία κλπ.). Από πότε η Μάλτα δεν είναι στην ευρωζώνη ;;;
noFEARgr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 βουλγαρια θελει χαρτι απο μονιμη κατοικια για να ανοιξεις λογαριασμο .
nikko_ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω γνωστούς που έχουν ανοίξει λογαριασμό χωρίς να είναι μόνιμοι κάτοικοι σε Γερμανία, Λουξεμβούργο, Αγγλία, Μάλτα, Ολλανδία, Βουλγαρία, Κύπρο, Ελβετία και Η.Α.Ε. Βέβαια δεν εμφανίστηκαν ένα πρωί ως τουρίστες και να τους τον ανοίξουν (εκτός ίσως από την Κύπρο). Θέλει προεργασία, επικοινωνία και σε αρκετές περιπτώσεις ένα σεβαστό ποσό για κατάθεση.
dimitrisOP Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 UK μου ζήτησαν, ενοικιαστηριο σπιτιού κάρτα φοιτητή διαβατηριο
kfyros Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Από πότε η Μάλτα δεν είναι στην ευρωζώνη ;;; γράψε λάθος. ===== μην το δένετε παιδιά, απ' ότι έχω καταλάβει η ελληνική νομοθεσία περί capital controls έχει κοινοποιηθεί στις υπόλοιπες τράπεζες και έχει ζητηθεί να την τηρήσουν. Δεν ξέρω τι κάνουν όμως. και αν την τηρούν γενικά. Εξαρτάται ενδεχομένως από την χώρα και την τράπεζα.. Στη Βουλγαρία ανοίξαμε κανονικά λογαριασμό με ταυτότητα, χωρίς διεύθυνση κατοικίας..
bilya Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 UK μου ζήτησαν, ενοικιαστηριο σπιτιού κάρτα φοιτητή διαβατηριο εμένα μονο διαβατήριο, στο uk παιζει ρόλο σε ποια τραπεζα πας
dimitrisOP Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 ναι ισχυει έμενα από την Lloyds μου ζήτησαν αυτά για φοιτητικό λογαριασμό
γροσερισοπ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 ναι ισχυει έμενα από την Lloyds μου ζήτησαν αυτά για φοιτητικό λογαριασμό εμένα LLoyds, πέρισι μετά τα capita controls μόνο διαβατήριο..
dimitrisOP Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 εμένα LLoyds, πέρισι μετά τα capita controls μόνο διαβατήριο.. όντως? μάλλον έμενα ζήτησαν όλα αυτά επειδη άνοιξα student account
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα