k_dinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 http://www.panasonic.com/au/consumer/lumix-cameras-video-cameras/lumix-digital-cameras/dmc-sz10.html Από το newsletter στα 79€ http://www.mediamarkt.gr/el/search.html?storeId=99452&langId=-18&searchProfile=onlineshop&channel=mmgrel&searchParams=&path=&query=DMC-SZ10 Skroutz από 123€ Tυχαίo review http://www.photographyblog.com/reviews/panasonic_lumix_dmc_sz10_review/ 1
gr234567 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 75€ public http://www.bestprice.gr/item/2154505904/panasonic-lumix-dmc-sz10.html 1
Mr V Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 reviewer sto skroutz γραφει : πεταμένα λεφτά ... φωτογραφίες κακής ποιότητας , οπτικό zoom χάλια καθώς η εικόνα βγαίνει κουνημένη και με χάλια ανάλυση και επιπλέον μπαταρία που ξεφορτίζεται γρήγορα. Κανονικά δεν έπρεπε να βάλω αστέρι αλλά πρέπει να βαθμολογήσω... ένα αστέρι με το ζόρι... αρα για selfies μονο... 1
The_Judas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Η panasonic σε αυτό το ευρος τιμών ανέκαθεν ήταν στις πρώτες επιλογές, έχει και φακο leika. Προσωπικά έχω παλιότερο μοντέλο της σειρά dmc και είναι αξιοπρεπής κάμερα, καλύτερη από πολλά κινητά. Σε αυτά τα χρήματα είναι πολύ καλή προσφορά. 1
proklos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 έχει και φακο leika. Εγώ δε βλέπω να έχει φακο leika.
The_Judas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δες κάτω δεξιά το σηματάκι της leika, στο στο μπροστινό μέρος της κάμερας. 1
moustakias Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δες κάτω δεξιά το σηματάκι της leika, στο στο μπροστινό μέρος της κάμερας. Καλααα αυτο ειναι μεγαλο παραμυθι... Χωρις να σημαινει κατι για την ποιότητα του φακου Αυτοι είναι φακοι Leica https://www.skroutz.gr/c/591/fakoi-fotografikwn-mhxanwn/m/153/Leica.html Όσον αφορα το σχολιο στο σκρουτζ λογικα ο τυπος θα εδωσε 120 ευρω και θα περίμενε να βγαζει dslr like photos 2
keysmith Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Κλασσική φτηνή panasonic που παράγει σχετικά ελαιογραφίες. Οι φωτογραφίες είναι πολύ μέτριες αν και θα μπορούσαν να είναι χειρότερες (έχω δει χειρότερες με πιο πολλά χρήματα). Τα χρώματα επίσης μέτρια προς όχι καλά, κλασσικά panasonic (μου θυμίζουν άλλη παλιά Panasonic μηχανή που υπήρχε στην οικογένεια).. Η συνολική ποιότητα είναι ανάλογη κινητού αλλα στα συν ο ζουμ φακός που δεν υπάρχει στα κινητά. Τα δείγματα που δίνει το review είναι περιέργως τα περισσότερα στα iso 100 δείγμα ότι προμοτάρεται η μηχανή από το συγκεκριμένο site.. Σε άλλες μας ταράζει σε δείγματα 800 iso και εδώ όλα σχεδόν είναι στα 100. Ο φακός είναι αστείο να λέμε "leica" ακόμα και αν είναι καθώς απλά το Logo βάζει. Με μελέτη των δειγμάτων φαίνεται για τα μπάζα (πολλές χρωματικές εκτροπές και μοβ χρώματα στις άκρες) αλλά για την τιμή και το εύρος του οκ, τι άλλο περιμένατε. Για 79 εγώ παρόλα αυτά εγκρίνω αν κάποιος θέλει φωτογραφική με λίγα χρήματα. Εχει καλό εύρος φακού και το άμεσο πλήκτρο rec που την καθιστά βιντεοκάμερα εφόσον το οπτικό ζουμ του φακού λειτουργεί κατά τη λήψη (δεν το ξέρω ελπίζω ναι, αλλά δεν το λέει πουθενά) αν και δεν είναι full hd αλλα 720p motion jpeg (τεράστια αρχεία). Γυρνάει και η οθόνη.. Νταξ.. 80Ε δίνεις μην περιμένεις θαύματα. Για μέρα θα βλέπονται. Για βραδάκι ή εσωτερικούς χώρους δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Αν την βάλεις στα 8mp ή στα 4 mp καλύτερα (super sampling από 16) θα πάρεις πιο ευκρινείς φωτογραφίες με λιγότερο χώρο στην sd. 4
Avatar_GR Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Οι φωτογραφίες είναι πολύ μέτριες αν και θα μπορούσαν να είναι χειρότερες... Για 79 εγώ παρόλα αυτά εγκρίνω αν κάποιος θέλει φωτογραφική με λίγα χρήματα. Εχει καλό εύρος φακού και το άμεσο πλήκτρο rec που την καθιστά βιντεοκάμερα εφόσον το οπτικό ζουμ του φακού λειτουργεί κατά τη λήψη (δεν το ξέρω ελπίζω ναι, αλλά δεν το λέει πουθενά) αν και δεν είναι full hd αλλα 720p motion jpeg (τεράστια αρχεία). Γυρνάει και η οθόνη.. Νταξ.. 80Ε δίνεις μην περιμένεις θαύματα. Για μέρα θα βλέπονται. Για βραδάκι ή εσωτερικούς χώρους δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Αν την βάλεις στα 8mp ή στα 4 mp καλύτερα (super sampling από 16) θα πάρεις πιο ευκρινείς φωτογραφίες με λιγότερο χώρο στην sd. Ακριβώς όπως τα είπες φίλε. Έχω μια παρόμοια panasonic μηχανή που την αγόρασα πριν 3 χρόνια. Αγορά φτηνή και τελευταίας στιγμής (την αγόρασα την ίδια μέρα που έφευγα για διακοπές). Οι φωτογραφίες είναι όντως μέτριες την ημέρα και ψιλοχάλια το βράδυ. Βέβαια για τα χρήματα της είναι ΟΚ πιστεύω και αν δεν έχει κάποιος υψηλά στάνταρ θα τον καλύψει. Όποιος διαθέτει περισσότερα χρήματα απλά την προσπερνάει την συγκεκριμένη. Υ.Γ ΤΟ οπτικό ζοομ λειτουργεί κατά την λήψη βίντεο (στην δικιά μου τουλάχιστον)
The_Judas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Καλααα αυτο ειναι μεγαλο παραμυθι... Χωρις να σημαινει κατι για την ποιότητα του φακου Αυτοι είναι φακοι Leica https://www.skroutz.gr/c/591/fakoi-fotografikwn-mhxanwn/m/153/Leica.html Όσον αφορα το σχολιο στο σκρουτζ λογικα ο τυπος θα εδωσε 120 ευρω και θα περίμενε να βγαζει dslr like photos καλά δεν εννούσα τέτοιο φακό. Υπάρχουν και πολλές compact κάμερες με φθηνιάρικους no name. Τουλάχιστον ο leika θα είναι κάπως καλύτερος. Μιλάμε πάντα για αυτό το εύρος τιμών. Σαφώς και αν δώσει κάποιος 200 ή 2000 δεν θα κοιτάξει καν αυτή την κάμερα.
JohnnyX Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Η μηχανη με ενδιαφερε πριν λιγους μηνες..εψαξα και βρηκα οτι ειναι οντως καλη για τα λεφτα της Για καποιον που δεν ενδιαφερεται για SLR (οπως εγω) ειναι πολυ σαν compact και με διαφορα ενδιαφεροντα features (wifi,περιστροφομενη οθονη) και βεβαια φακο Leica με OIS
Lefteris235 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Εγώ έχω την TZ-40 και μπορώ να σας πω ότι είναι εκπληκτική μηχανή με φακό Leica και φοβερές φωτογραφίες και βίντεο FHD
moustakias Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Ρε παιδια δεν εχει φακο Leica. Ειναι marketing trick. Βαζει η panasonic πανω εναν φακο αλλες φορες μετριο,αλλες καλο, αλλες καλυτερο αναλογα το μοντελο και εχει κανει συμφωνια με την Leica να δανειζεται το σηματακι Tα ιδια εκανε και με την hwawei στο P9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα