Yelawolf Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Προσπαθω εδω και 2 μηνες να αλλαξω τον κωδικο μου απο το hotmail και κατεπεκταση το skype αλλα μου εμφανιζει : Θα έχετε δικαίωμα πρόσβασης σε αυτήν την τοποθεσία μόλις ενημερωθούν οι πληροφορίες ασφάλειας σας στις 29/9/2016. Την προηγουμενη φορα που προσπαθησα να αλλαξω κωδικο περιμενα μεχρι την ημερομηνια που μου ελεγε , ομως τωρα μου εθεσε παλι καινουργια ημερομηνια ...Οποτε δεν θα εχει οφελος παλι να περιμενω.. Ξερει κανεις τι παιζει?? Παρακατω δειχνω τι μου εμμφανιζει.!
SaFiS Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μήπως σε χάκαρε κάποιος και έχει αλλάξει τα στοιχεία σου?? Πάτα εκεί που λέει "ενημερώστε μας".
Yelawolf Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Τι εννοεις χακαρανε...τι χακαρανε και δεν μπορω να αλλαξω ον code....πορω να μπω στον λογαριασμο αλλα δεν αλλαζει ο κωδικος!!! 1
l3ft3r1s Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Στις 30/08 άλλαξες το τηλέφωνο σου ναι ή όχι; Για τη δική σου ασφάλεια το κάνει, για να μη μπορεί κάποιος να αλλάξει το τηλέφωνο και στο καπάκι να αλλάξει το password χρησιμοποιώντας το καινούριο τηλέφωνο.
Yelawolf Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 προκειτα για λαπτοπ που μου το εχουν παρει και ξερουν τον κωδικο(ας το αφησουμε ασχολιαστο αυτο)....αλλα εχω κανει αποσυνδεση αυτης της συσκευης απο το hotmail για το email μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα