thelos257 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Καλησπερα σας παιδια εδω και δυο μερες ζω ενα δραμα πραγματικα. Δεν μπορω να κατεβασω με τιποτα ουτε να μπω στο easybytez.com δεν ξερω γιατι αλλα παλιοτερα εμπαινα και κατεβαζα μεχρι και την Κυριακη επισης. Απο 4G του κινητου μ μπαινω μια χαρα και απο VPN Servers επισης αλλα εχουν αργες ταχυτητες. Συνολικα εχω 1.6Mb/s ταχυτητα κατεβασματος. Τι αλλο να κανω ; Μιλησα με τον παροχεα μ αλλα δεν εκανε block το συγκεκριμενο site. Ουτε antivirus εχω ουτε τοιχο προστασιας στον συγκεκριμενο υπολογιστη.
bstefos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα (αλλά) περισσότερο από δύο μέρες.
jim_p Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Και εγω το ιδιο, με ορισμενα λινκ. Εστειλα και ενα email στο support τους αλλα με γειωσανε κανονικοτατα. Ευτυχως ληγει η συνδρομη σε 2 βδομαδες περιπου
thelos257 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 και τι θα γινει ρε παιδια με αυτη την ιστορια γιατι γινεται αυτο ;
jim_p Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Εκτος απο το να στειλεις ενα email στο [email protected], μπορεις να ανοιξεις ενα ticket εδω, μιας και εισαι premium user της υπηρεσιας. Θα ανοιγα και εγω, αλλα ο λογαριασμος δεν ειναι δικος μου και για το ticket ζηταει username. http://support.easybytez.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα