panozit Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Γεια σε ολους, Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία; Λόγω του ότι πρόσφατα πήρα το proficiency στα αγγλικά με αποκλειστικά προσωπική δουλειά. Θα ήθελα να συνεχίσω με γερμανικά, μιας και τα είχα διδαχθεί λίγο και στο σχολειό πριν χρόνια. Με ενδιαφέρει λόγω οικονομικού, το κπγ. Με τι βιβλία να ξεκινησω για επίπεδο αντίστοιχο του "lower"; Ποιο το κόστος του κπγ, κάθε πότε γίνονται οι εξετάσεις; Ευχαριστώ
Βασίλης_29 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Το ΚΠΓ γίνεται 2 φορές το έτος. Για το Β2 level είναι 80 ευρώ. Πάντως στην θέση σου θα απέφευγα να ξεκινήσω μόνος μου αυτή την γλώσσα. Καλύτερα φροντηστήριο αλλά σωστά επιλεγμένο, οχι κάποια πολυδιαφημιζόμενα που σου λένε Β2 από το 0 σε ένα έτος γιατί είναι μάρκα μ' έκαψες.
panozit Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Από βιβλία τι προτεινεις; Ποια είναι τα καλύτερα δομημένα κατά τη γνώμη σου;
Aggeluska Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 το schritte plus ειναι καλο αν θες να μαθεις γερμανικα για να μιλας καθημερινα και οχι για να πας να σπουδασεις. Απλα το διευκρινιζω γιατι δεν ξερω για τι χρηση τα θελει
panozit Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Για να μιλάω καθημερινά το χρειάζομαι.. Επίσης για να έχω και το πιστοποιητικό, τκ οποίο θεωρώ πως θα είναι + στο βιογραφικό μου.
Aggeluska Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Για να μιλάω καθημερινά το χρειάζομαι.. Επίσης για να έχω και το πιστοποιητικό, τκ οποίο θεωρώ πως θα είναι + στο βιογραφικό μου. τοτε το βιβλιο που ανεφερε το παιδι πιο πανω θα κανει την δουλεια
Postmort3m Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω ξεκινήσει να μαθαίνω γερμανικά με το duolingo, το έχει χρησιμοποιήσει κανένας να μας πει αν είναι καλό σε βάθος χρόνου?
Aggeluska Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω ξεκινήσει να μαθαίνω γερμανικά με το duolingo, το έχει χρησιμοποιήσει κανένας να μας πει αν είναι καλό σε βάθος χρόνου? το χρησιμοποιει η αδερφη μου ( εγω ξερω ηδη Γερμανικα) και μπορω να πω οταν το κοιταξα λιγο μια χαρα μου φανηκε. βασικα για εφαρμογη μια χαρα μαθαινεις. γενικα ομως για να μαθεις μια γλωσσα δν φτανει μονο αυτο . πρεπει να γραφεις εκθεσεις , να μιλας με ανθρωπους να ακους γρμανικα συνεχεια κ οχι προτασουλες μονο . ειναι καλο το ντουολινγκο π.χ αν θες να πας γερμανια 7 μερες και θες να συνενοηθεις για τα βασικα . γ αυτο ειναι πολυ καλο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα