papresa Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω: Πιστεύετε ότι για έναν αρωματικό γαλλικό (τον κλασικό) καφέ εκτός από τον καφέ παίζει ρόλο και η μηχανή; Η μητέρα μου το λέει και το πιστεύει. Αλλάξαμε 2 καφετιέρες των 25€ περίπου και καφέ δεν ευχαριστιέται. Αν ισχύει ποια καφετιέρα θεωρείται ότι κάνει αρωματικό καφέ; Επίσης ποιον καφέ προτιμάτε; Εμείς Jacobs ή τον Gold από τα Lidl.
john_shadow Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 περισσότερο ρόλο παίζει να έχουν τα φίλτρα παρά η μηχανή...
NikosKallithea Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Το νερό δες, μπορει να έχεις πολλά αλατα, η μηχανή δεν έχει να κανει Βάλε ενα καλο εμφιαλωμένο
Geosim79 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 και πάντα να βρέχεις το φίλτρο για να μην περνάει η μυρωδιά του χαρτιού μέσα στον καφέ....
papresa Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δηλαδή να της πω να υγραίνει λίγο το φίλτρο και να βάζει φιλτραρισμένο νερό, λέτε. Θα το δοκιμάσουμε και θα σας πω.
Garnele Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Η αλήθεια ειναι οτι με καφετιέρα των 25€ και καφέ απο τα λιντλ δουλεια δε γίνεται. Οι φτηνομηχανες υπερθερμαίνονται συνήθως, καίνε τον καφέ και μυρίζουν πλαστικό. Καλυτερα δοκιμαστε ενα french press με ενα καφέ ΟΧΙ 100% αραμπικα - σε αυτό δε μπορω να σε βοηθήσω, εγώ παίρνω απο καφεκοπτειο. Και αν κανεις κάποια στιγμη ενα καλό δώρο στη μαμά, παρτης δώρο μια ινοξ καφετιέρα. Και αυτά για το φίλτρο είναι τα τελευταια, ο καφές χάνει το άρωμα του όταν καίγεται, το φίλτρο το καημενο δεν βγάζει τέτοια προβλήματα. (Εκτός εαν χρησιμοποιεις χαρτόνι ξερωγω)
papresa Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Να ρωτήσω κάτι ακόμη, η καφετιέρα έχει δικό της αποσπώμενο φίλτρο, χρειάζεται και το χάρτινο; Βάζει ήδη φιλτραρισμένο νερό.
eliasjuve Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μήπως βάζει λίγο καφέ και βγαίνει νερομπλούκι; Εγώ παίρνω έναν "ethyopian" του λιντλ και είναι καλός αλλά θέλει 3 κουταλιές του γλυκού ανά κούπα για να καταλάβεις τι πίνεις. Ίσως και παραπάνω.
papresa Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Ίσα ίσα η μάνα μου τον θέλει δυνατό κι εγώ ελαφρύ.
zio10 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Να ρωτήσω κάτι ακόμη, η καφετιέρα έχει δικό της αποσπώμενο φίλτρο, χρειάζεται και το χάρτινο; Βάζει ήδη φιλτραρισμένο νερό. Όχι, αν έχει πλαστικό δεν χρειάζεται χάρτινο. Θέμα καφέ και ποσότητας είναι περισσότερο νομίζω κι όχι μηχανής. Απλά πρέπει να βρείτε ποιος καφές σας αρέσει και τη σωστή ποσότητα.
The_Judas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Παίζει ρόλο και η μηχανή άλλα όχι και τόσο. Δεν είναι σαν τις καφετιέρες εσπρέσο που είναι πιο πολύπλοκη κατασκευή. Με μια απλή επώνυμη bosch ή siemens των 30 ευρώ και καλά φίλτρα κάνεις τη δουλειά σου. Εχω την εντύπωση ότι τα χάρτινα φίλτρα είναι καλύτερα από το αποσπώμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα