featherbrain Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημέρα στην παρέα, για πρώτη φορά μετά από χρόνια ψάχνομαι για αγορά από το amazon. Θέλω να αγοράσω κάποια καλλυντικά και προιόντα περιποίησης για την κοπέλα μου αλλά είμαι λίγο άσχετος με amazon και χάνομαι. Από ότι έχω ακούσει το amazon έχει δικά του προιόντα αλλά και προιόντα άλλων πωλητών(?). Γενικά κοιτάω στο amazon.de και στο amazon.co.uk. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω ποιοι στέλνουν Ελλάδα και με τι μεταφορικά. Βλέπω κάποια προιόντα κόστους 5-10 ευρώ και αν καταλαβαίνω καλά από το πινακάκι έχουν μεταφορικά 13.95 ευρώ ποσό που μου φαίνεται τεράστιο για standard shipping. Μήπως αναφέρεται σε τιμές για courier?
makfil Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Η αμαζόνα πουλάει και δικά της προιόντα αλλά και τρίτων πωλητών. Σε κάθε είδος αναφέρει την τιμή και τα μεταφορικά, τα οποία είναι αυξημένα συνήθως στα ευρωπαικά καταστήματα. 1
NikosKallithea Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Για να δεις τα μεταφορικά στο αμαζον πρέπει να προχωρισεις την αγορά μέχρι το βήμα της επιβεβαιώσεις, εκεί στα λέει όλα αναλυτικά, τα μεταφορικά τόσα είναι στην ευρωπη. 1
slk200gr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημέρα στην παρέα, για πρώτη φορά μετά από χρόνια ψάχνομαι για αγορά από το amazon. Θέλω να αγοράσω κάποια καλλυντικά και προιόντα περιποίησης για την κοπέλα μου αλλά είμαι λίγο άσχετος με amazon και χάνομαι. Από ότι έχω ακούσει το amazon έχει δικά του προιόντα αλλά και προιόντα άλλων πωλητών(?). Γενικά κοιτάω στο amazon.de και στο amazon.co.uk. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω ποιοι στέλνουν Ελλάδα και με τι μεταφορικά. Βλέπω κάποια προιόντα κόστους 5-10 ευρώ και αν καταλαβαίνω καλά από το πινακάκι έχουν μεταφορικά 13.95 ευρώ ποσό που μου φαίνεται τεράστιο για standard shipping. Μήπως αναφέρεται σε τιμές για courier? αστο για καλυντικα δεν σε συμφερει,τουλαχιστον αυτα που εχουν βαρος πανω απο 1 κ ιλο,το ειχα ψαξει και εγω αλλα δεν συμεφερι
featherbrain Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Καταλαβαίνω λοιπόν ότι δεν συμφέρει. Μπορεί οι αρχικές τιμές να είναι αρκετά χαμηλές αλλά αν βάλεις 13 ευρώ περίπου στο κάθε προιόν αφού τα περισσότερα είναι και απο διαφορετικό seller δεν συμφέρει με την καμμία. Ευχαριστώ πάντως μαθαίνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα