Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανείς που να έχει ταξιδέψει με γάτα ή μικρό σκύλο με αυτές τις εταιρείες, να μας πει με τι κλουβί ταξίδεψε;

εγώ έχω δει να ταξιδεύουν με μικρό σκύλο και νομιζω τον είχαν βάλει σ'ενα τέτοιο

hu_18733.jpg

νομίζω θα βολέψει κι εσένα κάτι τέτοιο..όταν απογειωθείτε θα μπορείς να το παρεις απο κάτω και να το κρατάς στην αγκαλιά σου

πάντως μίλα και με τον γιατρό μήπως σας δώσει κανένα ηρεμιστικό αν έχετε τόσο μεγάλο πρόβλημα

• Like 1
  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ειναι ησυχο σκυλακι ομως. Ειναι ανησυχος γατος.Οποτε αν το παρω και αγκαλια μεσα στο αεροπλανο θα εχει πολλη πλακα.

Ηρεμιστικο οπως αναφερθηκε. Ειναι η καλυτερη λυση για τα γατια. Για 5 ωρες με μια μικρη δοση δεν θα καταλαβει τιποτα απο το ταξιδι.

Δημοσ.

Δεν ειναι ησυχο σκυλακι ομως. Ειναι ανησυχος γατος.Οποτε αν το παρω και αγκαλια μεσα στο αεροπλανο θα εχει πολλη πλακα.

Tην αγκαλιά την είπα για όλο το σύστημα γάτος/τσάντα.Για ν'ακούει την καρδιά σου και να μην νιώθει μόνο του.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον επειδη κοντευουν να μου γυρισουν τα μυαλα με την aegean πειτε μου που θα βρω τσαντα μεταφορας 55×40×23.Οχι μικροτερο,οχι μεγαλυτερο.Αυτο το μεγεθος.Υπαρχει;

Δεν βρισκω πουθενα!

Δημοσ.

Απλά θα το ναρκώσεις.

Επίσης για ποιον λόγο το θες; Για μετανάστευση πας; Αν όχι δε βλέπω τον λόγο να ταλαιπωρηθείς και εσύ αλλά κυρίως το γατί.

Και συγνώμη για το οφ τοπικ.

Δημοσ.
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δηλαδη λες να το βαλω σε μικροτερο κλουβι;

Να το ναρκωσω με χαπι;

Α,ναι μεταναστευση.Του γατιου. Θα μετοικησει.

Παω το γατι στην ιδιοκτητρια του.

Καλά δεν θα του κάνεις γενική αναισθησία! Ρώτα τον κτηνίατρο. Νομίζω και τα απλά χαπάκια για τη ναυτία των ζώων κλπ, τα ψιλομαστουρώνουν για να είναι ήρεμα. :)

Δημοσ.

Λοιπον επειδη κοντευουν να μου γυρισουν τα μυαλα με την aegean πειτε μου που θα βρω τσαντα μεταφορας 55×40×23.Οχι μικροτερο,οχι μεγαλυτερο.Αυτο το μεγεθος.Υπαρχει;

Δεν βρισκω πουθενα!

Καλά μη τρελαίνεσαι με τις διαστάσεις, δε θα μπουν καν στον κόπο να τη μετρήσουν

Πρόβλημα θα είχες αν ήταν αρκετά μεγαλύτερη από το επιτρεπόμενο

Επίσης μη δίνεις και πολύ σημασία σε αυτά που λένε οι τηλεφωνήτριες στην εξυπηρέτηση

Εγώ που ήταν να ταξιδέψω με aegean και κουνέλι, στην πρώτη επικοινωνία με την εξυπηρέτηση η γυναίκα που μίλησα με διαβεβαίωσε ότι μπορούσα να το έχω σε κλουβί στην καμπίνα.

2 εβδομάδες πριν πετάξω και ενώ είχα κλείσει εισιτήριο, ξαναπήρα να το κανονίσω και τότε μου είπαν ότι έπρεπε να μπει στις αποσκευές. Επειδή πήρα 3-4 φορές τηλέφωνο, κάθε φορά το σήκωνε άλλη και μου έλεγε διαφορετικά πράγματα

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε όταν μου έστειλαν το ειδικό κλουβί που θα έπρεπε να μπει το κουνέλι

WTF δηλαδή, που θα την βρω αυτή τη παπαριά

image001.jpg

και στο τηλέφωνο επέμεναν ότι έτσι πρέπει να είναι(τι φταίνε και αυτές?Λες και ξέρουν, ότι διαβάζουν λένε)

Τελικά, ενώ είχα χάσει κάθε ελπίδα να τον πάρω μαζί μου, τη μέρα της πτήσης ξανά τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση, λίγο πρήξιμο, λίγα ψέματα, μα μου, μας είπε να πάμε στο αεροδρόμιο και ότι αποφασίσουν οι υπάλληλοι της εταιρίας εκεί

Το έβαλα λοιπόν σε ένα κλασικό κλουβί μεταφοράς σκύλου

102105-kloubi-metaforas-gia-mikroswmous-

και πήγα στο αεροδρόμιο χωρίς να ξέρω αν τελικά πετάξει(είχα κλείσει βέβαια θέση "στις αποσκευές")

Τελικά τζάμπα μου ζάλιζαν τα @@ στα τηλέφωνα, όλα μια χαρά, κανείς δεν είπε τίποτε

• Like 1
Δημοσ.

Γάτος τεράστιος, καθόλου φιλικός με ξένο κόσμο που και ο κτηνίατρος δεινοπαθεί για να τον εξετάσει, έκανε ταξίδι Ηράκλειο - Αθήνα (Aegean) -  Αθήνα - Μόντρεαλ και επιστροφή μετά από ένα χρόνο χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς ηρεμιστικό χάπι.

Χρησιμοποιήθηκε πάνινη (διάτρητη σε αρκετά σημεία) τσάντα και πάνες εκπαίδευση σκύλων στον πάτο της και αρκετά μωρομάντηλα. Απλά στο Αθήνα - Μόντρεαλ που είναι πολύωρο ταξίδι έπρεπε να γίνει αλλαγή της πάνα στην τουαλέτα. 

Πλαστικό κλουβί δεν θα το συνιστούσα γιατί είναι αρκετά άβολο και ίσως έχεις θέμα με τις διαστάσεις. Ναρκωμένα ζώα δεν τα δέχονται στη καμπίνα απ' όσο ξέρω.

Στον έλεγχο κανονικά σε βάζουν σε ένα παραβάν βγάζεις το γατί δίνεις το κλουβί/τσάντα το περνάνε από τις ακτίνες και στο επιστρέφουν για να βάλεις πάλι μέσα το γατί. Δεν είσαι υποχρεωμένος να περάσεις με το γατί αγκαλιά από τις ακτίνες, αν θέλουν ας το σκανάρουν στο παραβάν με το σκάνερ χειρός. Οι γάτες δεν έχουν συνηθίσει την πολυκοσμία και μπορεί να πανικοβληθούν γρατζουνώντας όποιον το κρατάει.... και μετά άντε βρες το μέσα στο αεροδρόμιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...