Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

102105-kloubi-metaforas-gia-mikroswmous-

μα αυτό το κλουβί έχω κι εγώ ακριβώς

αλλά το πλάτος του ξεπερνάει κατά πολύ τα 23 εκατοστά( αν είναι δυνατόν 23 εκατοστά)

και στο τηλέφωνο μου έλεγαν ότι αυτές είναι οι διαστάσεις αυστηρά

ήδη παρήγγειλα άλλη τσάντα τώρα

Το θέμα είναι: χώρεσε το παραπάνω κλουβί κάτω από το κάθισμα;

Δημοσ.

Σε καμιά περίπτωση λουράκι σε γάτα! Τα αποτελέσματα φαίνονται και στο video.

Μόνο σαμαράκι και το οποίο θα πρέπει να είναι σωστό νούμερο και σχετικά σφιχτό γιατί αλλιώς θα λυθεί σε χρόνο ρεκόρ!

Δημοσ.

Επίσης αυτό είναι τέλειο, με ροδάκια για εύκολη μετακίνησα αλλά 38 εκατοστά μήκος; Το μήκος του γάτου που μόλις μέτρησα είναι 42 εκατοστά χωρίς την ουρά του.

Γάτος τεράστιος, καθόλου φιλικός με ξένο κόσμο που και ο κτηνίατρος δεινοπαθεί για να τον εξετάσει, έκανε ταξίδι Ηράκλειο - Αθήνα (Aegean) -  Αθήνα - Μόντρεαλ και επιστροφή μετά από ένα χρόνο χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς ηρεμιστικό χάπι.

Χρησιμοποιήθηκε πάνινη (διάτρητη σε αρκετά σημεία) τσάντα και πάνες εκπαίδευση σκύλων στον πάτο της και αρκετά μωρομάντηλα. Απλά στο Αθήνα - Μόντρεαλ που είναι πολύωρο ταξίδι έπρεπε να γίνει αλλαγή της πάνα στην τουαλέτα. 

Πλαστικό κλουβί δεν θα το συνιστούσα γιατί είναι αρκετά άβολο και ίσως έχεις θέμα με τις διαστάσεις. Ναρκωμένα ζώα δεν τα δέχονται στη καμπίνα απ' όσο ξέρω.

Στον έλεγχο κανονικά σε βάζουν σε ένα παραβάν βγάζεις το γατί δίνεις το κλουβί/τσάντα το περνάνε από τις ακτίνες και στο επιστρέφουν για να βάλεις πάλι μέσα το γατί. Δεν είσαι υποχρεωμένος να περάσεις με το γατί αγκαλιά από τις ακτίνες, αν θέλουν ας το σκανάρουν στο παραβάν με το σκάνερ χειρός. Οι γάτες δεν έχουν συνηθίσει την πολυκοσμία και μπορεί να πανικοβληθούν γρατζουνώντας όποιον το κρατάει.... και μετά άντε βρες το μέσα στο αεροδρόμιο.

O Χριστός! Δεν έκλαιγε;
Το πλαστικό είναι άβολο, γιατί; Ίσα ίσα είναι πιο άνετο.

Που θα καταλάβουν αν είναι ναρκωμένο; Αν πω ότι κοιμάται; Γιατί να απαγορεύεται;

Θα με σκίσει αν το βγάλω από τον φόβο του.

Μα τι πράγματα είναι αυτά;

post-376748-0-90521600-1473936242_thumb.jpg

Δημοσ.

μα αυτό το κλουβί έχω κι εγώ ακριβώς

αλλά το πλάτος του ξεπερνάει κατά πολύ τα 23 εκατοστά( αν είναι δυνατόν 23 εκατοστά)

και στο τηλέφωνο μου έλεγαν ότι αυτές είναι οι διαστάσεις αυστηρά

ήδη παρήγγειλα άλλη τσάντα τώρα

Το θέμα είναι: χώρεσε το παραπάνω κλουβί κάτω από το κάθισμα;

Επιλεκτικό διάβασμα κάνεις?

Δημοσ.

Η νάρκωση γίνεται από γιατρό και είναι εμφανές ότι το ζώο είναι ναρκωμένο. Άλλο ηρεμιστικό χάπι κι άλλο νάρκωση!

Η πάνινη τσάντα έχει τη δυνατότητα να είναι λίγο ποιο μεγάλη και να μη σου πουν τίποτα γιατί εύκολα αλλάζει σχήμα και χωράει εκεί που δεν χωράει πλαστικό κλουβί αν δεν έχει τις σωστές διαστάσεις. Επίσης θα μπορείς εύκολα να τη βγάζεις κάτω από το κάθισμα και να τη παίρνεις στα πόδια λόγο της ευλυγισίας που έχει έναντι του πλαστικού κλουβιού.

Θα το βγάλεις από την τσάντα μέσα στο παραβάν κι όχι μέσα στον κόσμο. Είναι υποχρεωμένοι να σε πάνε στο παραβάν. Καλού κακού βάλτου ένα καλό σαμαράκι για να το κρατάς.

Δημοσ.

και πήγα στο αεροδρόμιο χωρίς να ξέρω αν τελικά πετάξει(είχα κλείσει βέβαια θέση "στις αποσκευές")

άρα δεν μπήκε στις αποσκευές

χώρεσε κανονικά κάτω από το κάθισμα.

Σωστά;

Οπότε γιατί τέτοια μανούρα , με ανάγκασαν να αγοράσω κι άλλη τσάντα...(ρητορική αυτή η ερώτηση)

Η νάρκωση γίνεται από γιατρό και είναι εμφανές ότι το ζώο είναι ναρκωμένο. Άλλο ηρεμιστικό χάπι κι άλλο νάρκωση!

Η πάνινη τσάντα έχει τη δυνατότητα να είναι λίγο ποιο μεγάλη και να μη σου πουν τίποτα γιατί εύκολα αλλάζει σχήμα και χωράει εκεί που δεν χωράει πλαστικό κλουβί αν δεν έχει τις σωστές διαστάσεις. Επίσης θα μπορείς εύκολα να τη βγάζεις κάτω από το κάθισμα και να τη παίρνεις στα πόδια λόγο της ευλυγισίας που έχει έναντι του πλαστικού κλουβιού.

Θα το βγάλεις από την τσάντα μέσα στο παραβάν κι όχι μέσα στον κόσμο. Είναι υποχρεωμένοι να σε πάνε στο παραβάν. Καλού κακού βάλτου ένα καλό σαμαράκι για να το κρατάς.

να τον πάρω στα πόδια ψιλοφοβάμαι ,μην πανικοβληθεί και φύγει

οπότε να του δώσω ένα ηρεμιστικό

αλλά γιατί να απαγορεύονται τα ναρκωμένα;

Δημοσ.

Στις αποσκευές μπήκε που του είχα κλείσει θέση (80€)

Δε χωράει τέτοιο κλουβί κάτω από το κάθισμα

Δημοσ.

Σε καμιά περίπτωση λουράκι σε γάτα! Τα αποτελέσματα φαίνονται και στο video.

Μόνο σαμαράκι και το οποίο θα πρέπει να είναι σωστό νούμερο και σχετικά σφιχτό γιατί αλλιώς θα λυθεί σε χρόνο ρεκόρ!

Μια χαρά παίζει και απλό λουράκι χωρίς κανένα πρόβλημα, το έχω δει, εξαρτάται το γατί. Θα υποθέσω βέβαια πως δεν ήταν κάτι που του το έμαθε 2 λεπτά πριν το αεροδρόμιο, οπότε οκ, αν δεις ότι δεν το δέχεται, σαμαράκι; σαμαράκι. Ό,τι σχετικό / αντίστοιχο υπάρχει τέλος πάντων που να κάνει διαχειρίσιμη την κατάσταση αν πάει να την σκαπουλάρει για να μην υπάρξει πιθανότητα κυνηγητού.

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι όπως το έγραψες, δεν φαίνεται ξεκάθαρα ότι ταξίδεψε στις αποσκευές.

80 ευρώ, για εξωτερικό ή εσωτερικό; Επειδή στην καμπίνα είναι 20 ευρώ για εσωτερικό, 40 για εξωτερικό.

Το κλουβί αυτό δεν χωράει στο πλάτος κάτω από το κάθισμα; Γιατί ύψος και μήκος είναι εντάξει έτσι όπως το μέτρησα το κλουβί(έχουμε παρόμοια).

• Like 1
Δημοσ.

Εξωτερικό

Μπορεί και να χωράει αν έχεις το μικρότερο μέγεθος, αλλά είναι εκτός των ορίων που δίνει η εταιρία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται

Δεν ασχολήθηκα καθόλου με διαστάσεις, γιατί δεν είχα περιορισμούς ως προς το μέγεθος

Δημοσ.

Μια χαρά παίζει και απλό λουράκι χωρίς κανένα πρόβλημα, το έχω δει, εξαρτάται το γατί. Θα υποθέσω βέβαια πως δεν ήταν κάτι που του το έμαθε 2 λεπτά πριν το αεροδρόμιο, οπότε οκ, αν δεις ότι δεν το δέχεται, σαμαράκι; σαμαράκι. Ό,τι σχετικό / αντίστοιχο υπάρχει τέλος πάντων που να κάνει διαχειρίσιμη την κατάσταση αν πάει να την σκαπουλάρει για να μην υπάρξει πιθανότητα κυνηγητού.

υπάρχει και λουράκι για γάτες που δένει μια φορά στο λαιμό και μια στην κοιλιά και υπάρχει και γιλεκάκι ^_^ το οποίο ενώνεται με ένα σαν κορδόνι να το πω

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...