Προς το περιεχόμενο

Αγορά Gaming PC.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

i) Το ποσό που διαθέτουμε:400-450

ii) Tη χρήση του υπολογιστή (εάν πρόκειται για gaming pc, αναφέρετε τι είδους παιχνίδια παίζετε/θα παίξετε και δώστε από ένα παράδειγμα.)

-Gta V,Far cry primal,

Far cry 4,Black ops 3,

Call of duty advanced warfare,Fifa 2016,λιγακι Minecraft,The division,CS-GO battlefield hardline,Assasins creed syndicate και άλλα. [Medium/high.]

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν:

-Κανένα

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? (απαραίτητη η διευκρίνηση της οθόνης μας για κάθε είδος συστήματος και αναβάθμισης. Εάν δεν γνωρίζετε τον κωδικό μοντέλου, αναφέρετε τουλάχιστον μάρκα, ίντσες και ανάλυση.)

-Όχι οθόνη δεν θέλω γιατί έχω βρεί.Είναι μια 19/20 με 1366×768.

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

-Όχι έχω βρεί set.

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση)

-Αθήνα

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

-Αν είναι δυνατόν σε καταστήμα.(Γιατί δεν είμαι και pro pc builder..)

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο?

-Θα βάλω εγώ τα windows 10 pro (γιατί τα έχω)

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού

-Όχι.

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας

-Όχι δεν θα γίνει oc.

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού

-Όχι δεν θα γίνει oc.

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα:

-Δεν θα χρησιμοποιηθούν παλιά κομμάτια από παλιό/άλλο hardware.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

i) Το ποσό που διαθέτουμε:400-450

-Gta V,Far cry primal,

Far cry 4,Black ops 3,

Call of duty advanced warfare,Fifa 2016,λιγακι Minecraft,The division,CS-GO battlefield hardline,Assasins creed syndicate και άλλα. [Medium/high.]

-Όχι οθόνη δεν θέλω γιατί έχω βρεί.Είναι μια 19/20 με 1366×768.

για τα παιχνίδια αυτά σε medium/high θέλεις τουλάχιστον 550-600 ευρώ Pc... όπως επίσεις και οθόνη με την 1η ευκαιρία ( σαν να φορας κοστούμι με παντοφλες θα είσαι ) στα 400-450 βγένει μόνο η "βάση" χωρίς gpu, οπότε δυσκόλα..  η ενσοματομένη hd530 σε 1366χ768 θα τα παίζει σε low-medium με 30-35 fps ενώ για 1080p ξέχνα το. ίσα που θα ανοίγει το παιχνίδι.

Δημοσ.

post-382068-0-97117300-1472733614_thumb.png

314ευρω + καρτα γραφικων Link.png Site: 152ευρω συνολο 466ευρω + τα μεταφορικα της καρτας.
Μπορεις να βαλεις και Link.png Site: GTX750ti και να γλυτωσεις περιπου 30-40 ευρω αλλα θα πεσεις αρκετα σε αποδοση.

Οθονη φτηνη δες και την 20" που εχει σε προσφορα το e-shop μεσω του newsletter http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-160818_86732.html?&utm_campaign=newsletter160818&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=other&utm_content=other

τουλαχιστον αυτη ειναι σε αναλυση 1440Χ900

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις!

Για κάρτα γραφικών λέω να πάρω την 950.

Και για το Cpu λέω να το κάνω σε i3 6100.

Αξίζουν?

Επίσης μπορείτε να μου προτείνεται κάνα HDD?

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις!

Για κάρτα γραφικών λέω να πάρω την 960.

Και για το Cpu λέω να το κάνω σε i3 6100.

Αξίζουν?

Επίσης μπορείτε να μου προτείνεται κάνα HDD?

Ευχαριστώ.

Ανεβασες το μπατζετ και απλα μας το κρατας κρυφο η απλα μας δουλευεις και θες με 450ευρω 960 και i3?

• Like 1
Δημοσ.

Ανεβασες το μπατζετ και απλα μας το κρατας κρυφο η απλα μας δουλευεις και θες με 450ευρω 960 και i3?

Λάθος μου..

Την 950.

Και για τον i3 απλά είδα στο πλαίσιο 110 νομίζω και όλα συνολικά είναι περίπου 500.

Τέλος πάντων τα κομμάτια δεν θα τα πάρω όλα μαζί.Θα τα πάρω ένα ένα.

Δηλαδή case+mobo+ ram ή cpu(μπορει)

Και μετά τα άλλα.....

Gpu+HDD.

P.S:Εντάξει λάθος έβαλα budget 450....

Αλλά τώρα που το διπλό σκέφτηκα..

Αντί να τα πάρω όλα και να μην παίζει καλά,καλύτερα να τα πάρω ένα ένα.

(Επίσης δεν ήθελα να χάλασω πάνω απο 450 για το pc(χωρίς περιφερειακά) αλλά τέλος πάντων θα βγεί μία άκρη..)

Δημοσ.

Τέλος πάντων τα κομμάτια δεν θα τα πάρω όλα μαζί.Θα τα πάρω ένα ένα.

Δηλαδή case+mobo+ ram ή cpu(μπορει)

Και μετά τα άλλα.....

Gpu+HDD.

P.S:Εντάξει λάθος έβαλα budget 450....

Αλλά τώρα που το διπλό σκέφτηκα..

Αντί να τα πάρω όλα και να μην παίζει καλά,καλύτερα να τα πάρω ένα ένα.

(Επίσης δεν ήθελα να χάλασω πάνω απο 450 για το pc(χωρίς περιφερειακά) αλλά τέλος πάντων θα βγεί μία άκρη..)

άν είναι να τον "σπάσεις" πες μας να βγάλουμε ενα bυιld χωρίς gpu, να έχεις ένα Pc να κάνεις την δουλειά σου, και με την 1η ευκαιρία να κουμπόσεις μια gpu και μια οθόνη ακομη καλήτερα και να παίζεις τα πάντα όπως θές..(προτiμότερο απο το να έχεις case/mb/ram και 1 μηνα μετα τα άλλα) μέχρι πόσα μπορεις να δόσεις τωρα για το tower εκτος της gpu? 

p.s μην μας πεις 200ε και μιάζει σαν αυτο...

post-353689-0-06655400-1472740583_thumb.jpg

Δημοσ.
Δημοσ.

Ευχαριστώ!

Για την gpu,είμαι ανάμεσα σε αυτές:

750 ti 2gb/4gb και 950 2gb

Καμιά πρόταση?

Δημοσ.

Ευχαριστώ.

Οι forum moderators μπορούν να κλείσουν το topic. ☺

Δημοσ.

ποιό κατάστημα σε βολεύει ή ποιά καταστήματα;

Δημοσ.

Παιδιά άλλη μία ερώτηση έχω.

Επειδή δεν είναι σε κοντινό καταστήματα η

PSU, βρήκα αυτήν:

https://www.skroutz.gr/s/2746876/Corsair-Builder-Series-CX500M-80Plus-Bronze.html?keyphrase=CX500M

Καλή είναι..?

Πολύ καλύτερο και φθηνότερο: https://www.skroutz.gr/s/2853427/XFX-TS-Series-550W-Bronze.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...