Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Δεν ξερω εαν ειναι το σωστο μερος για να ανοιξω το θεμα. αλλα θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με ενα ταμπλετ chuiwi vi8 που εχω

.

Σκεφτομαι να τα βαλω στο αμαξι αντι για το ραδιο cd που εχω.

Καταρχας σε αυτο το βιντεο πηρα μια ιδεα πως να το κανω...

αλλα εχω μερικες αποριες και εαν μπορει καποιος να με βοηθησει :)

1) OTG καλώδιο σε σχημα Υ που μπορω να βρω ( για ελλαδα μιλαω ) γιατι απο εξω θελει 10+ μερες

2) Πως λεγετε στα Ελληνικα το εξαρτημα που δειχνει στο βιντεο στο 2:57 , Δοκιμασα ενισχυτής γραμμής κτλπ κτλπ δεν βρηκα κατι

3) Υπαρχει δυνατοτητα να αναβει και να σβηνει το ταμπλετ με το που αναβω σβηνω το αμαξι?

Κατεβασα το Tasker αλλα αυτο απλα το παει σε time out την οθονη και παει off wifi κτλπ.

αμα κανω μερες να βαλω μπρος το αμαξι θα εχει σβησει το ταμπλετ απο μπαταρια και θα πρεπει να τα βγαλω εξω για να το ξανα ανάψω .

Ευχαριστω

Δημοσ.

3) Με το Tasker μπορεις να το ρυθμιζεις να κλεινει οταν θα σταματησει να φορτιζει (οταν κλεισει και η παροχη ρευματος δλδ) Για να το ανοιγεις δεν γινεται. Καποια κινητα εχουν απο μαμα ρυθμιση, αλλα και παλι με βαση την ωρα και οχι αλλων συνθηκων.

2)Αυτο το λεει στο βιντεο ως "amp" (amplifier) Ψαξε κατι αντιστοιχο. Ουσιαστικα ενισχυτη ψαχνεις (και μαλλον φορητο για να ειναι μικρο)

Δημοσ.

3) Με το Tasker μπορεις να το ρυθμιζεις να κλεινει οταν θα σταματησει να φορτιζει (οταν κλεισει και η παροχη ρευματος δλδ) Για να το ανοιγεις δεν γινεται. Καποια κινητα εχουν απο μαμα ρυθμιση, αλλα και παλι με βαση την ωρα και οχι αλλων συνθηκων.

2)Αυτο το λεει στο βιντεο ως "amp" (amplifier) Ψαξε κατι αντιστοιχο. Ουσιαστικα ενισχυτη ψαχνεις (και μαλλον φορητο για να ειναι μικρο)

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Άρα καλύτερα να ανοίξω το ταμπλετ και να τραβήξω δύο καλώδια από το ον οφφ και να τα συνδέσω σε εξωτερικό μπουτον.

Για να έχω πλήρη έλεγχο του άναψε σβήσε.

Ξέρω ότι είναι ενίσχυση απλά στο σκρουτζ δείχνει μόνο μεγάλου μεγέθους και δε ξέρω πως να ψάξω ένα μικρό σαν και αυτό στο βίντεο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψαχνεις για ενισχυτη ακουστικων, ή απο ξωτερικο, portable amplifier. Για αυτο το θεμα, καλυτερα να ψαξεις ή και να ανοιξεις θεμα στο http://www.head-fi.org για να δεις ποιο θα σε βολεψει

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ.

Τι θα κερδίσεις κάνοντας αυτό?

Θα παιδευτεις, θα χαλάσεις χρόνο και χρήμα και αν τελικά καταφέρεις κάτι το αποτέλεσμα λειτουργικά και οπτικά θα πάσχει. Ιδιαίτερα στο αισθητικό κομμάτι θα είσαι πανηγύρι με έναν ήχο για κλάματα.

• Like 1
Δημοσ.

Τι θα κερδίσεις κάνοντας αυτό?

Θα παιδευτεις, θα χαλάσεις χρόνο και χρήμα και αν τελικά καταφέρεις κάτι το αποτέλεσμα λειτουργικά και οπτικά θα πάσχει. Ιδιαίτερα στο αισθητικό κομμάτι θα είσαι πανηγύρι με έναν ήχο για κλάματα.

Χμμ?

Χρήμα Χανω έως τώρα 25 ( ενίσχυση, καλώδια κτλπ)

Εμφάνιση :το ταμπλετ έχει μπει πάνω στο πλαίσιο και δείχνει σας μαμά πάνω. Δεν έχει πουθενά κενο. Το μόνο ίσως άσχημο πάνω είναι ένα μπουτον πάνω στο πλαίσιο που είναι κόκκινο και ασημί γύρο και δεν δένει ωραία πάνω στο μαύρο. Αλλά γενικά όπως είπα είναι σαν μαμά.

Ήχος δεν ξέρω ακόμα μιας και περιμένω να έρθει ο ενισχυτής... Μετά θα δούμε.

Θα ανεβάσω φώτο μόλις τελειώσω με το πρότζεκτ με το συνολικό κόστος κτλπ. Και κρίνεις μετά άμα άξιζε η όχι :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χμμ?

Χρήμα Χανω έως τώρα 25 ( ενίσχυση, καλώδια κτλπ)

Εμφάνιση :το ταμπλετ έχει μπει πάνω στο πλαίσιο και δείχνει σας μαμά πάνω. Δεν έχει πουθενά κενο. Το μόνο ίσως άσχημο πάνω είναι ένα μπουτον πάνω στο πλαίσιο που είναι κόκκινο και ασημί γύρο και δεν δένει ωραία πάνω στο μαύρο. Αλλά γενικά όπως είπα είναι σαν μαμά.

Ήχος δεν ξέρω ακόμα μιας και περιμένω να έρθει ο ενισχυτής... Μετά θα δούμε.

Θα ανεβάσω φώτο μόλις τελειώσω με το πρότζεκτ με το συνολικό κόστος κτλπ. Και κρίνεις μετά άμα άξιζε η όχι :)

Τέτοια project πετυχαίνουν σε Αμερική που υπάρχει πληθώρα πολλών εξαρτημάτων.

Ελπίζω να δικαιωθείς , περιμένω φώτο και γιατί οχι και βίντεο.

Πάντως 25 ευρω δεν είναι το κόστος.

Τάμπλετ , πρόσοψη , ενισχυτής, καλώδια, αντάπτορες κτλ ξεπερνάνε κατά πολύ το κόστος. 

Ελπίζω να τα καταφέρεις.

Επεξ/σία από panoskatos
Δημοσ.

Κράτα το παλιό σου ραδιοσιντι και πάρε μια βάση για ταμπλετ που μπαίνει στην υποδοχή για cd. Ανάλογα την πρόσοψη και τη βάση, μπορεί να κάτσει πολύ καλά αισθητικά. Για ήχο μπορείς να βάλεις ένα bluetooth fm transmitter στον αναπτηρα και να ακούς από το ραδιοσιντι.

Δημοσ.

Τέτοια project πετυχαίνουν σε Αμερική που υπάρχει πληθώρα πολλών εξαρτημάτων.

Ελπίζω να δικαιωθείς , περιμένω φώτο και γιατί οχι και βίντεο.

Πάντως 25 ευρω δεν είναι το κόστος.

Τάμπλετ , πρόσοψη , ενισχυτής, καλώδια, αντάπτορες κτλ ξεπερνάνε κατά πολύ το κόστος. 

Ελπίζω να τα καταφέρεις.

Δεν μετραω στο κοστος το ταμπλετ γιατι το εχω σχεδόν 2 χρονια και καθετε.

το εως τωρα κοστος οντως δεν ξεπερναει τα 25ε γιατι δεν εχω χρειαστει κατι παραπανω απο αυτα που γραφω.

και τα 25ε ειναι πολυ παραπανω απο το πραγματικο κοστος ( οσα εχω χαλάσει ) , απλα ειπα παραπανω για να ειμαι μεσα αμα χρειαστώ κατι αλλο.

1) otg 1,5 ευρω

2) 11ε μινι ενισχυτής

και εννοειτε θα ανεβασω το αποτελεσμα μολις το τελειώσω .

Καθηστερω πολυ γιατι αργουν να ερθουν τα πραγματα :(

Κράτα το παλιό σου ραδιοσιντι και πάρε μια βάση για ταμπλετ που μπαίνει στην υποδοχή για cd. Ανάλογα την πρόσοψη και τη βάση, μπορεί να κάτσει πολύ καλά αισθητικά. Για ήχο μπορείς να βάλεις ένα bluetooth fm transmitter στον αναπτηρα και να ακούς από το ραδιοσιντι.

δεν θελω κατι τετοιο. αυτο θα εξεχει το ταμπλετ. ενω εγω θελω  να δείχνει σαν ντιν 2 μεσα στην βαση του αυτο/του

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...