Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Τοξοβόλος Μπλιάχ.Καμία σχέση.Στην δεύτερη είσαι σχεδόν μέσα όμως στην ενδυμασία(εξαιρείται η παπάτζα ζώνη),απλά είμαι σημαντικά πιο παιδαράς από το μοντέλο και μουσάτος πλέον.
Pa0ki Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 απλά είμαι σημαντικά πιο παιδαράς από το μοντέλο και μουσάτος πλέον. http://www.insomnia.gr/topic/564701-%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%AD%CE%BB%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-insomnia-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B5%CF%82/page-196?do=findComment&comment=55098422
revolver1990 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μπλιάχ.Καμία σχέση.Στην δεύτερη είσαι σχεδόν μέσα όμως στην ενδυμασία(εξαιρείται η παπάτζα ζώνη),απλά είμαι σημαντικά πιο παιδαράς από το μοντέλο και μουσάτος πλέον. Ε το καλοκαίρι δεν φοράς βερμούδα?Η τσάντα υπερβολή.
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Τέτοια βερμούδα; έλεος .Το παπούτσι τραγικό εντωμεταξύ.Ούτε να σε εφιάλτη μου δε παίζει να το φορέσω.Η τσάντα χειρός για τα καρναβάλια.Επίσης δεν είμαι θηλυπρεπής όπως ο μοντέλος εδώ και δεν μου αρέσει αισθητικά η θηλυπρέπεια σε άνδρα οπότε αυτόματα γίνομαι biased με την συγκεκριμένη φώτο. 3
*nenya* Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Revolver ψήσου για: Σαράντηηηηη: Evabb: Αστροσύννεφο: 6
Θεkλα Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Πάντως περα απο το αστροσυννεφο και τον Σαραντη (Θανάση πηγα να γραψω) δεν εχω δει κανενα. Ισως και την Ευα. Αντε και το ζιο. Σκοπος ειναι να γραψουμε πως τους φανταζομαστε τους υπολοιπους;
*nenya* Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Προσωπικά ποστάρω πώς θα ήθελα να τους δω ντυμένους Ό,τι θες! 1
zio10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Πάντως περα απο το αστροσυννεφο και τον Σαραντη (Θανάση πηγα να γραψω) δεν εχω δει κανενα. Ισως και την Ευα. Αντε και το ζιο. Σκοπος ειναι να γραψουμε πως τους φανταζομαστε τους υπολοιπους; Τόσοι έχουν βάλει φωτογραφία ρε συ, ντύσε αυτούς!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα