Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν δηλώνεις κάτι. Αυτά που θα πουλήσεις θα κόψεις και τις αντίστοιχες αποδείξεις/τιμολόγια

Μπορείς να ξεκινήσεις την καμπάνια σου και προς το τέλος της, που θα ξέρεις τι έχεις κάνει, να συμβουλευτείς λογιστή. Θα ήταν καλύτερα βέβαια να συμβουλευτείς απο την αρχή, καθώς μπορεί να βγούνε κάποια έξοδα που δεν τα είχες υπολογίσει.

Μα δεν θα πουλήσω τίποτα! Καταρχάς δεν γίνεται να πουλήσεις απλά ως ένδειξη δώρου είναι!Και τα λεφτά θα μπούμε PayPal και κάποια ίσως τα βγάλω! Απόδειξη δεν θα κόψω φυσικά μα γιατί δεν πουλαω κάτι! Και Αντε λέω τώρα εγώ βγάζω 2000 τι έξοδα να έχω? Θα μου πει κανείς τίποτα?

Επεξ/σία από stefanpc
Δημοσ.

αρχηγε...αν θες να εισαι σωστος...

πρεπει να ανοιξεις βιβλια

πρεπει να δηλωσεις τα χρηματα που λαμαβανεις σαν επενδυση

πρεπει να κοψεις αποδειξεις για τα δωρα που θα στειλεις με 100% εκπτωση και να μπορεις να δικαιολογισεις γιατι εκανες τοσο μεγαλη εκπτωση, αφου φορολογικα δεν μπορεις να πουλησεις κατω της τιμης κοστους

τωρα αν θες να σου πουμε αυτα που θες να ακουσεις, πες τι θες να ακουσεις να σου τα πουμε

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης νομίζω ότι μπορείς να παρακάμψεις κάθε τι ελληνικό μέσω paypal και στη συνέχεια με λογαριασμό εξωτερικού.

Πλέον δηλώνεις και τους λογαριασμούς του εξωτερικού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...