revolver1990 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μακραίνω τα μαλλιά μου αυτήν την περίοδο αλλά έχουν αρχίσει να μπουκλώνουν. Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω ισιωτικές κτλ αλλά κάποιο προϊόν πχ conditioner. Υπάρχει κάτι αποτελεσματικό χωρίς να ταλαιπωρεί τα μαλλιά? Βρίσκομαι σε αυτή την κατάσταση Και θέλω να καταλήξω σε εντελώς ίσια.
anwnymh29 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Αστα τα μαλλακια σου ανακατωμενα...Πιο ωραια ειναι τα πανω!
Pa0ki Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Σίδερο για μαλλιά πάρε, αλλιώς δε γίνεται τίποτα
jennyV Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 με χρόνια εμπειρίας, σιδερο μαλλιών ή πιστολάκι που όμως κρατάει λιγότερο. αφρός κτλ ίσως τα τιθασεύσουν αλλά δε θα τα ισιώσουν. Υπάρχουν προιόντα που προστατεύουν απο τη θερμότητα για συχνό ίσιωμα κι υπάρχει κι η λύση της ισιωτικής θςραπείας σε κομμωτήριο αλλά είναι ,άλλον λίγο ακραία για σένα.
elenit24 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 η σιλικόνη είναι προστατευτική για τα μαλλιά απο τις υψηλές θερμότητες θα την βρεις σε καταστημάτα,,θα την πάρεις σε υγρή μορφή (σαν γέλη ) και όχι με φσιτ φσιτ, γιατί αυτά έχουν αλκοόλ και δεν είναι καλό ( μου έχουν πει) μια ακριβότερη λύση είναι το φυσικό μετάξι που το βρίσκεις και στα hondos.Το πιστολάκι είναι καλύτερο για την προστασία των μαλλιών σου ,πιστεύω καλύτερο απο την ισιωτική , δίνει πιο φυσικό αποτέλεσμα δεν καίγονται τόσο, και κρατάει περισσότερο ( σαν γυναίκα εγώ ) τώρα για έναν άντρα με τόσο κοντά μαλλιά όπως της φώτο αναγκαστικά θες ισιωτική γιατί μπορείς να πιάσεις το μαλλί σιριζα απο το κεφάλι,υπάρχουν πολλές ισιωτικές στο εμπόριο με διαφορετικές πλάκες,ανάλογα τις πλάκες θα είναι και ακριβότερες,θέλει ψάξιμο γενικά, οι καλύτερες ισιωτικές είναι αυτες που έχουν ρυθμιστή θερμότητας (κανόνας) και όχι on/off ούτε 3-5 στάδια θερμοκρασίας.για να μπορείς να βάζεις αυτή που χρειάζεσαι εσύ χωρις να στα καίει υπερβολικά
overpower Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μακραίνω τα μαλλιά μου αυτήν την περίοδο αλλά έχουν αρχίσει να μπουκλώνουν. Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω ισιωτικές κτλ αλλά κάποιο προϊόν πχ conditioner. Υπάρχει κάτι αποτελεσματικό χωρίς να ταλαιπωρεί τα μαλλιά? Βρίσκομαι σε αυτή την κατάσταση Και θέλω να καταλήξω σε εντελώς ίσια. Βασικα καυλας ειναι ο τυπος. Αστα ετσι. 1
revolver1990 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Το κάψιμο δεν το γλυτώνω .
mary Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Αν εψαχνες στο sub forum θα έβρισκες την λύση. Η οποία είναι μόνο μια 1
ASFE Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Εδω εισαι! http://www.hellas-tech.gr/product/8933/thermainomeni-boyrtsa-isiwmatos-malliwn-cenocco-exairetikis.html?ref=1 1
revolver1990 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Τελικά μου δάνεισε το αδερφάκι μου το conditioner και έχωσα και λίγη λακ. Έγινε κάπως δουλειά. Επίσης, παρήγγειλα την elnett και το studio pro sleek it από την ίδια εταιρία.
YourTrueLegend Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Τελικά μου δάνεισε το αδερφάκι μου το conditioner και έχωσα και λίγη λακ. Έγινε κάπως δουλειά. Επίσης, παρήγγειλα την elnett και το studio pro sleek it από την ίδια εταιρία. Μηπως ανεβασες λαθος φωτο, γιατι ισιο μαλλι δεν βλεπω
Ghost_Rider Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Βασικα καυλας ειναι ο τυπος. Αστα ετσι. TI EINAI???????????????.....MEH :/ Τελικά μου δάνεισε το αδερφάκι μου το conditioner και έχωσα και λίγη λακ. Έγινε κάπως δουλειά. Επίσης, παρήγγειλα την elnett και το studio pro sleek it από την ίδια εταιρία. με τοσο μηκος θες ακομη για ισιωμα κανα 6 μηνο
overpower Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 TI EINAI???????????????.....MEH :/ με τοσο μηκος θες ακομη για ισιωμα κανα 6 μηνο Γιατι, ωραιο το μαλλι. Μακαρι να καθοταν και εμενα ετσι. χαχαχαχα
revolver1990 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 με τοσο μηκος θες ακομη για ισιωμα κανα 6 μηνο ~15cm περίπου απλά είναι σπαστά και φαίνονται πιο κοντά
Ghost_Rider Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 ~15cm περίπου απλά είναι σπαστά και φαίνονται πιο κοντά Στεγνωσε τα με πιστολακι και χτενιΖζε τα συναμα αλλιως με βοηθεια καποιου.ασε και εγω το ιδιο εκανα μετα καπακι τα ισιωνα και σιγα σιγα καθοντουσαν και σου μιλαω για μηκς μαλλιου του στυλ μπον τζοβι στο σουπερμαν τουναιτ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα