KINGLUCAS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά ερώτηση: θέλω να αγοράσω ένα προϊόν από μεγάλο κατάστημα ενώ έχω εκκαθαριστικό από το 1995 και ζω ελλάδα από το 1990 δεν μπορώ να αγοράσω κάτι με δάνειο. Ο λόγος είναι επειδή δεν έχω ελληνική ταυτότητα. Ποιος ο σκοπός τότε να πληρώνω τόσα χρονια το δημόσιο και το ΙΚΑ αφού δεν έχω δικαιώματα? που μπορώ να απευθυνθώ για κάτι τέτοιο?
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Τι είναι αυτό που χρειάζεται ταυτότητα για να το αγοράσεις;
KINGLUCAS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 τα πάντα μου είπαν Kostovolos και media markt για το δάνειο- απαιτείται λένε από την τράπεζα-
paylidis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 εχεις ελληνική υπηκοότητα και δεν εχεις ταυτότητα; Το οτι πληρώνεις φόρους και ικα δεν λεει τιποτα... δε σε καθιστα δηλαδή η εφορία ελληνα πολιτη! Τωρα απο εκει και περα μαλλον πιο πολυ σα δικαιολογία για να μην εγκρίνουν τα δάνειο μου φαινεται αυτό που ζητάνε ταυτότητα... Το διαβατηριο μετραει κανονικά παντου...
KINGLUCAS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 ταυτότητα ξένη- διαβατήριο ξένο μητέρα ελληνίδα
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς «δάνειο». Εννοείς τις έντοκες δόσεις; Γιατί θεωρείς ότι πρέπει να έχεις τη δυνατότητα να πάρεις δάνειο χωρίς ταυτότητα; Και ακόμα περισσότερο γιατί θεωρείς ότι το πληρώνεις εισφορές ή φόρους στο κράτος, υποχρεώνει αυτόματα τις ιδιωτικές εταιρείες (πολυκατάστημα ή τράπεζα) να λειτουργούν με τρόπο διαφορετικό από αυτόν που λειτουργούν; Να μου έλεγες ότι πήγες να κάνεις μία δουλειά στο δημόσιο και δεν σε εξυπηρέτησαν γιατί δεν έχεις ελληνική ταυτότητα να το καταλάβω και να το συζητούσαμε. Το ότι πληρώνεις αυτά που σου αναλογούν στο κράτος όμως, δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το πως λειτουργεί ο ΧΥΖ ιδιώτης. In other news, με μάνα ελληνίδα γιατί απλά δεν πας να βγάλεις ελληνική ταυτότητα; 1
KINGLUCAS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς «δάνειο». Εννοείς τις έντοκες δόσεις; Γιατί θεωρείς ότι πρέπει να έχεις τη δυνατότητα να πάρεις δάνειο χωρίς ταυτότητα; Και ακόμα περισσότερο γιατί θεωρείς ότι το πληρώνεις εισφορές ή φόρους στο κράτος, υποχρεώνει αυτόματα τις ιδιωτικές εταιρείες (πολυκατάστημα ή τράπεζα) να λειτουργούν με τρόπο διαφορετικό από αυτόν που λειτουργούν; Να μου έλεγες ότι πήγες να κάνεις μία δουλειά στο δημόσιο και δεν σε εξυπηρέτησαν γιατί δεν έχεις ελληνική ταυτότητα να το καταλάβω και να το συζητούσαμε. Το ότι πληρώνεις αυτά που σου αναλογούν στο κράτος όμως, δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το πως λειτουργεί ο ΧΥΖ ιδιώτης. In other news, με μάνα ελληνίδα γιατί απλά δεν πας να βγάλεις ελληνική ταυτότητα; Με δανειοδότηση – Πλάνο Δόσεων: Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και αφού συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν, να ολοκληρώσετε τη διαδικασία στο κατάστημα Κωτσόβολος που σας εξυπηρετεί. Την ημέρα που θα επισκεφτείτε το κατάστημα θα πρέπει να προσκομίσετε την ταυτότητα και το πιο πρόσφατο εκκαθαριστικό της εφορίας σας. - See βαριέμαι τώρα να τρέχω να κάνω χαρτιά φυσικά και έπρεπε να δεχτούν την Ευρωπαϊκή μου ταυτότητα τι είδους Ευρωπαίοι είμαστε ? ο Θείος μου πήγε Βέλγιο με Ελληνική ταυτότητα και σήκωσε ολόκληρο σπίτι δάνειο από μαγαζί κατάστημα. Επίσης στην εξυπηρέτηση κωτσόβολος με είπαν ΔΕΝ χρειάζεται Ελληνική ταυτότητα αρκεί να έχεις ΑΦΜ + εκκαθαριστικό άρα κάτι δεν πάει καλά έχω Βελγικό διαβατήριο και ταυτότητα Είμαι Ελλάδα από το 1990 και πληρώνω φόρους από το 1995. απαράδεκτο αυτό που συνέβη - Ευρωπαίοι είμαστε η δεν είμαστε? Είμαι και στην ίδια εταιρία 10 χρονια μεγάλο μισθός
NikosKallithea Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Και ταυτότητα να είχες τέτοια δάνεια οι ελληνικές τράπεζες πολύ δύσκολα εκδίδουν, πιο εύκολο είναι να βάλεις μία πιστωτική παρά να πάρεις αυτό το δάνειο.
solton57010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Και ταυτότητα να είχες τέτοια δάνεια οι ελληνικές τράπεζες πολύ δύσκολα εκδίδουν, πιο εύκολο είναι να βάλεις μία πιστωτική παρά να πάρεις αυτό το δάνειο. Ο Κωτσοβολος και η συνεργαζόμενη τράπεζα(εθνική) τα εγκρίνουν αέρα αυτά τα δάνεια .Εδώ εγκρίνουν δάνειο σε συνταξιούχο(άνω των 70ετων) κάτι που κανονικά δεν κάνει καμία τράπεζα χωρίς εγγυήσεις- εγγυητες. Τώρα για την ταυτότητα και τον Κωτσοβολο από όσο ξέρω δεν ισχύει έχω δει να παίρνουν δανειο με διαβατήριο εκτός εε (αλβανικό) ουκ ολίγες φορες . 1
KINGLUCAS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 πήρα τηλ κωτσόβολο - μίλησα με υπεύθυνη εάν φέρω εγγυητή την μάνα μου που έχει Ελληνική ταυτότητα είναι κομπλέ λέει. Και ταυτότητα να είχες τέτοια δάνεια οι ελληνικές τράπεζες πολύ δύσκολα εκδίδουν, πιο εύκολο είναι να βάλεις μία πιστωτική παρά να πάρεις αυτό το δάνειο. και πιστωτική αίτηση έκανα σε 2 καταστήματα- η μια βαριετέ που ζει η άλλη κοπέλα λέει το inbox τις δεν δουλεύει- ένα μπάχαλο είναι η Ελλάδα απλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα