voltmod Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Το MediaPad M3 της Huawei είναι ένα από τα ποιοτικότερα και ομορφότερα tablets που έχουμε πιάσει στα χέρια μας (αλουμινένια κατασκευή πολύ ωραίας αίσθησης), ενώ επιπλέον είναι πολύ καλά εξοπλισμένο και με ωραία χαρακτηριστικά, όπως για παράδειγμα είναι η οθόνη των 8,4 ιντσών ανάλυσης 2560 x 1600 pixels. Το νέο κορυφαίο tablet της Κινέζικης εταιρείας βασίζεται στο γνωστό SoC (System-on-Chip) της HiSilicon, Kirin 950 με τον dual quad-core επεξεργαστή (τέσσερις πυρήνες χρονισμένους στα 2,3GHz και τέσσερις χρονισμένους στα 1,8GHz), και διαθέτει 4GB RAM και 32GB ή 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η συσκευή εξοπλίζεται με δύο κάμερες των 8,0 Megapixels (μία στην πρόσοψη και μία στο πίσω μέρος) ενώ η μπαταρία του επιδεικνύει χωρητικότητα 5100mAh. Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά του εντοπίζονται επίσης δύο ηχεία Harman/ Kardon για στερεοφωνικό ήχο καθώς και αισθητήρας ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην πρόσοψη. Το κόστος του MediaPad M3 της Huawei ξεκινάει από τα €349 (με 4GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου). Για 64GB αποθηκευτικού χώρου θα πρέπει να επενδύσετε επιπλέον €50 ενώ για συνδεσιμότητα 4G LTE απαιτούνται επιπλέον €50 (€449). Η αποστολή του insomnia στην IFA 2016 είναι χορηγία της ΓΕΡΜΑΝΟΣ
makridis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Όσο η Huawei κινείτο σε χαμηλές τιμές είχε value for money. Τώρα με το να αντιγράφει τα μοντέλα των πιο γνωστών εταιριών, τόσο σε επίπεδο gui όσο και σε τιμής...ε ΑΠΑΤΟ (όχι που δε θα το έλεγα). 2
gpgalanis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Προφανώς δεν έχετε δουλέψει με Huawei. Και φυσικά οποίος μιλάει για overpriced όταν πχ ένα Mate 8 έχει σχεδόν τα μισά χρήματα από το επόμενο πχ iPhone και 250 ευρώ κάτω απο S7 μάλλον δεν έχει αίσθηση της αγοράς. 1
hackertom Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Περιμένω να δω τον πρώτο που θα μιλήσει στο τηλέφωνο με αυτό ...
makridis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Προφανώς δεν έχετε δουλέψει με Huawei. Και φυσικά οποίος μιλάει για overpriced όταν πχ ένα Mate 8 έχει σχεδόν τα μισά χρήματα από το επόμενο πχ iPhone και 250 ευρώ κάτω απο S7 μάλλον δεν έχει αίσθηση της αγοράς. Δεν ξέρω σε ποια αγορά ακριβώς αναφέρεσαι αλλά εδώ στο Ελλάντα το Mate 8 κοστίζει 100€ κάτω από το iphone 6s. Επίσης το ipad air 2 κοστίζει 100€ πάνω από αυτό το καινούργιο mediapad...οπότε... 1
gpgalanis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δες τις τιμές των νέων iPhone και ξαναμιλαμε. Επίσης να συγκρινεις το Mate με το Plus και όχι το μικρό. Καλώς ή κακώς με μπροσταρες τις Apple και Samsung οι τιμές τραβάνε την ανηφόρα και οι υπόλοιποι ακολουθούν παραμένοντας όμως φθηνοτεροι.
vastegial_74 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν καταλαβαινω τη λογικη καποιων. Δηλαδη μια εταιρια παγκοσμιας εμβελιας με εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης, το καλυτερο ui μετα ισως απο το pure android, με υποστηριξη, με αναβαθμισεις, με, με, με..... ποσο πρεπει να κοστολογισει; Η huawei δεν ειναι ουτε xiaomi, ουτε ulefone, ουτε elephone. Ειναι εταιρεια πλεον που συγκρινεται μονο με samsung και iphone και μου κανει εντυπωση που διαβαζω κατι τετοια σε τεχνολογικο forum. Παρόλα αυτά κοστολογεί αρκετά χαμηλότερα από αλλους δυο. 2
Neg Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δες τις τιμές των νέων iPhone και ξαναμιλαμε. Άντε να μιλήσω και εγώ που ζω γερμανία; Με 490€ αγοράζω iPad Air 2 64GB που είναι πολύ καλύτερη επιλογή σε κατηγορία Tablet και με καλογραμμένες εφαρμογές και μιλάω από εμπειρία αφού γράφω μόνος μου εφαρμογές για iOS. Επίσης ως πρώην κάτοχος Huawei δεν έχω μείνει ευχαριστημένος, μέτριες συσκευές σε υψηλές τιμές όταν υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές στην κατηγορία Android και iOS. 490€ iPhone SE 64GB καινούργιο, OnePlus 3 399€ και είναι κλάσης ανώτερο σε θέμα λειτουργικού συστήματος και εμπειρίας. Πέταξα και λεφτά στην Huawei και το μετάνιωσα. 3
drakoulis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ξέρω σε ποια αγορά ακριβώς αναφέρεσαι αλλά εδώ στο Ελλάντα το Mate 8 κοστίζει 100€ κάτω από το iphone 6s. Επίσης το ipad air 2 κοστίζει 100€ πάνω από αυτό το καινούργιο mediapad...οπότε... Προφανώς δεν ειχες ποτέ κάποιο καλο Huawei κινητο για αυτό τα λες αυτά. Δώσε τα 100 ευρώ παραπάνω να παρεις το νεο ipad air. 2
gpgalanis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Αν είναι να δώσω 490 για iPhone SE καλύτερα να τα δώσω στον Καρανικα! Ή στον Σοιμπλε μιας και μένεις στην Γερμανία. 2
vastegial_74 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Άντε να μιλήσω και εγώ που ζω γερμανία; Με 490€ αγοράζω iPad Air 2 64GB που είναι πολύ καλύτερη επιλογή σε κατηγορία Tablet και με καλογραμμένες εφαρμογές και μιλάω από εμπειρία αφού γράφω μόνος μου εφαρμογές για iOS. Επίσης ως πρώην κάτοχος Huawei δεν έχω μείνει ευχαριστημένος, μέτριες συσκευές σε υψηλές τιμές όταν υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές στην κατηγορία Android και iOS. 490€ iPhone SE 64GB καινούργιο, OnePlus 3 399€ και είναι κλάσης ανώτερο σε θέμα λειτουργικού συστήματος και εμπειρίας. Πέταξα και λεφτά στην Huawei και το μετάνιωσα. Ποιο huawei ειχες; Οσο για τις κακογραμενες εφαρμογες δεν ευθυνεται η huawei.
Neg Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Ποιο huawei ειχες; Οσο για τις κακογραμενες εφαρμογες δεν ευθυνεται η huawei. P8 + Mate S. Και τα δύο με Marshmallow.
vastegial_74 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 P8 + Mate S. Και τα δύο με Marshmallow. Μου κανει εντυπωση αλλα καθενας εχει αλλα στανταρντ. Αυτο που υπερκαλυπτει εμενα δεν ικανοποιει καποιον αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα