Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα μια χαρά μου είναι το Mate 7. Απλα σε κάποιους δεν αρέσουν κάποιες υλοποιήσεις κάποιων εταιριών αλλά πάλι καλά που αλλάζεις τον launcher και όλα ΟΚ.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Προφανώς δεν ειχες ποτέ κάποιο καλο Huawei κινητο για αυτό τα λες αυτά. Δώσε τα 100 ευρώ παραπάνω να παρεις το νεο ipad air.

Αν ήταν μόνο 100 € παραπάνω για το νεο ipad air (οχι 16gb) και χρειαζόμουν tablet, το έπαιρνα χωρίς συζήτηση και δεν θα ήμουν ο μόνος.

Μη συγκρίνουμε τώρα το Ipad air 2 ή Pro με mediapad M3, τα ισοπεδώνουμε ολα πιστεύω.

Δημοσ.

αυτη την στιγμη η huawei εχει στην αγορα το ποιο τιμιο κινητο που υπαρχει και μιλαω για το p9lite.Οποιος το πιασει στα χερια του θα καταλαβει.Η μονη διαφορα με τα υπολοπα ειναι οτι δεν ειναι iphone η s7.

Δημοσ.

Καλώς ή κακώς ο κόσμος που στρεφετε σε τέτοιες εταιρείες δεν πάει για να αγοράσει σε τιμές apple και samsung αλλά για οικονομικές εναλλακτικές. Αν είχα να σκασω 500€ σίγουρα δεν θα τα εδινα για Huawei και κάθε Huawei...

Δημοσ.

Overpriced Κινεζιά με χάλια GPU απόδοση ειδικά σε 1600p lol και σχετικά χαμηλή Single Core απόδοση ο Kirin950. Δεν Πίθηκα!! :)

Δεν θα το πεις και Κινεζια, και γενικα σαν εταιρεια μπορει να ειναι Κινεζικη αλλα δεν βγαζει κινεζιες. Η συγκριση με το ipad ειναι σαφως αστοχη οπως και η συγκριση οποιουδηποτε android tablet με το ipad. Σαφως και υπερεχει το ipad σε ολες τις περιπτωσεις. Αλλα δεν μπαινουμε σε αυτο το τρυπακι γιατι θα σου πω κι εγω οτι το surface  ειναι καλυτερο και δεν τελειωνουμε ποτε.

Δημοσ.

ωραιο ταμπλετονι, σε συγκρατημενη τιμη... 450 ευρώ ειναι καλά για τετοια πληρότητα. Βαλανε και λιγο μεγαλυτερη μπαταρία και ξεφυγανε απο τα 4000mah που βαζουν οι περισσοτεροι κατασκευαστες στα 8αρακια.

Δημοσ.

Δεν θα το πεις και Κινεζια, και γενικα σαν εταιρεια μπορει να ειναι Κινεζικη αλλα δεν βγαζει κινεζιες. Η συγκριση με το ipad ειναι σαφως αστοχη οπως και η συγκριση οποιουδηποτε android tablet με το ipad. Σαφως και υπερεχει το ipad σε ολες τις περιπτωσεις. Αλλα δεν μπαινουμε σε αυτο το τρυπακι γιατι θα σου πω κι εγω οτι το surface  ειναι καλυτερο και δεν τελειωνουμε ποτε.

Δεν μιλάω για την ποιότητα κατασκευής του. Αυτή μια χαρά είναι. Αυτό όμως που δεν μπορώ να χωνέψω είναι την overprice τιμολογιακή πολιτική τους σχετικά με την συνολική και ολοκληρωμένη απόδοση (οχι μόνο της cpu και benchmarks) των SOC που χρησιμοποιούν και ειδικά το GPU κομμάτι. Πως να το κάνουμε, ο Kirin950 δεν είναι Snapdragon 820 (GPU=Adreno 530)  ούτε Exynos 8890 (GPU=Mali T880 MP12), ούτε Α9 (GPU=IT 7XT GT7600)  σε επιδόσεις και δεν με ενδιαφέρουν τα τέλεια αποτελέσματα στα συνθετικά με τους 8 πυρήνες Big Little να παίρνουν φωτιά. Η άποψη μου οτι για τα χρήματα που ζητάς βάλε τουλάχιστον καλύτερο SOC ή GPU τουλάχιστον .Τι μου βάζεις την T880 MP4 έκδοση με ανάλυση 1600p.Οσο και high end αέρα να μου πουλάει η Huaway δεν είναι ακόμα ούτε Samsung ούτε Apple με οτι αυτό συνεπάγεται.Η xiaomi κατά την άποψη μου θα τα πάει πολύ καλύτερα στο άμεσο μέλλον .Τουλάχιστον αυτό μου έδειξε με το MI5 

Δημοσ.

δεν εχει τη ποιοτητα κατασκευης του σαμσουνγκ και δευτερον το software ειναι για το λουτσο ,, εγγυηση ? τι ειναι αυτο 

Δημοσ.

λοιπον θα σας το πω γιατι ειστε αδελφια και γουσταρετε

σημερα μιλησα προσωπικα με ντηζαινερ της απλ (στο ξενοδοχειο) ..αληθεια 

δε μπορω να πω τιποτα το υποσχεθηκα αλλα τα μισα να κανουν ..μαι γκοντ (εχω ετζ παντως)

α .. μιλησαμε και για το μι5 ..μμ δε θελετε να ξερετε

Δημοσ.

δεν εχει τη ποιοτητα κατασκευης του σαμσουνγκ και δευτερον το software ειναι για το λουτσο ,, εγγυηση ? τι ειναι αυτο

Δεν έχει η Huawei εγγύηση;;;;;; το software είναι για τον λουτσο;;;; Μήπως έχεις μπερδευτεί λίγο;

Δεν μιλάω για την ποιότητα κατασκευής του. Αυτή μια χαρά είναι. Αυτό όμως που δεν μπορώ να χωνέψω είναι την overprice τιμολογιακή πολιτική τους σχετικά με την συνολική και ολοκληρωμένη απόδοση (οχι μόνο της cpu και benchmarks) των SOC που χρησιμοποιούν και ειδικά το GPU κομμάτι. Πως να το κάνουμε, ο Kirin950 δεν είναι Snapdragon 820 (GPU=Adreno 530) ούτε Exynos 8890 (GPU=Mali T880 MP12), ούτε Α9 (GPU=IT 7XT GT7600) σε επιδόσεις και δεν με ενδιαφέρουν τα τέλεια αποτελέσματα στα συνθετικά με τους 8 πυρήνες Big Little να παίρνουν φωτιά. Η άποψη μου οτι για τα χρήματα που ζητάς βάλε τουλάχιστον καλύτερο SOC ή GPU τουλάχιστον .Τι μου βάζεις την T880 MP4 έκδοση με ανάλυση 1600p.Οσο και high end αέρα να μου πουλάει η Huaway δεν είναι ακόμα ούτε Samsung ούτε Apple με οτι αυτό συνεπάγεται.Η xiaomi κατά την άποψη μου θα τα πάει πολύ καλύτερα στο άμεσο μέλλον .Τουλάχιστον αυτό μου έδειξε με το MI5

Για αυτό το λόγο και είναι πιο οικονομική σαν εταιρεία από τη Samsung. Παρόλα αυτά η συνολική εμπειρία χρήσης σε ανάλογων δυνατοτήτων συσκευές η Huawei τα πάει σαφώς καλύτερα. Για παράδειγμα το p9 lite το έχει για πλάκα το A5 του 2016.

Δημοσ.

Για κινητό είναι τεράστιο..

Προφανώς υπάρχουν τα bluetooth ή τα handsfree αλλά το να έχεις μια παντόφλα στην τσέπη σου δεν είναι και το πιο κομψό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...