Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενας αλλος λογος ειναι πιθανο προσκαιρο μπλοκαρισμα κονητου. Πολλες φορες απο το κινητο μου αναγκαζομαι να γραφω κεφαλαια καθως το κουμπι πκυ τα εναλασσει δεν ανταποκρινεται.

Δημοσ.

Στο κινητό επειδή βαριέμαι να βάζω τόνους.

Δημοσ.

Μα μπαίνουν αυτόματα.

στο προπολεμικό μου νοκια πως γινεται αυτό? :confused:

Δημοσ.

Επειδή είναι αγενείς, επειδή δεν έχουν μάθει να γράφουν αλλιώς, επειδή δυσκολεύονται με τους τόνους, επειδή δεν γνωρίζουν ορθογραφία, επειδή δυσκολεύονται με την εναλλαγή πεζών - κεφαλαίων, επειδή δεν έχουν μάθει να πατάνε το shift με άλλο πλήκτρο μαζί, επειδή τα βοθρο-site που "ενημερώνονται" το συνηθίζουν επίσης, επειδη... (και αρκετά άλλα)

Τίποτα, από εμένα τουλάχιστον, πλήρης αδιαφορία μπας και καταλάβουν ότι οι πίθηκοι έχουν περισσότερο μυαλό και καλύτερη συμπεριφορά.

(μαζί με αυτούς παίρνει η μπάλα και τα ζώα που γράφουν με greeklish, αυτούς που δεν ολοκληρώνουν προτάσεις και βάζουν συνέχεια 4 τελείες σαν να τους έπιασε κόψιμο καθώς και άλλες κατηγορίες)

Ξέχασες αυτούς που γράφουν με greeklish ή ελληνικά και πετσοκόβουν τις λέξεις γιατί βαριούνται να γράψουν 2 επιπλέον γράμματα. xD

Δημοσ.

Ξέχασες αυτούς που γράφουν με greeklish ή ελληνικά και πετσοκόβουν τις λέξεις γιατί βαριούνται να γράψουν 2 επιπλέον γράμματα. xD

Εμένα μου αρέσουν και τα Greeklish και τα πετσοκομμενα ελληνικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...