Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι κοινωνικο; δεν με αφηνει να το βαλω στο ονομα μου. Θα φυγω τελη του μηνος

Με το μισθωτηριο αν υπαρχει μπορεις να πας να το βαλεις στο ονομα σου χωρις την συγκαταθεση του.

Δημοσ.

Εχω 700€ εγγυηση στην ΔΕΗ, δεν χρωσταω σε λογ/μους - εαν παω σε αλλο παροχο τα 700€ μου τα επιστρεφει η ΔΕΗ;

Στους αλλους παροχους παλι τα ιδια θα δωσω η' κατι λιγοτερο; Οποιος τυχον εκανε μεταβαση απο ΔΕΗ σε αλλο παροχο ας μου πει τι να προσεψω. Ευχαριστω.

Δημοσ.

Εχω 700€ εγγυηση στην ΔΕΗ, δεν χρωσταω σε λογ/μους - εαν παω σε αλλο παροχο τα 700€ μου τα επιστρεφει η ΔΕΗ;

Στους αλλους παροχους παλι τα ιδια θα δωσω η' κατι λιγοτερο; Οποιος τυχον εκανε μεταβαση απο ΔΕΗ σε αλλο παροχο ας μου πει τι να προσεψω. Ευχαριστω.

Για την ΔΕΗ μπορω να σου πω οτι αν αλλαξεις παροχο θα βγει τελικος λογαριασμος και αφου αφαιρεθε το κοστος  καταναλωσης μεχρι εκεινη την ημερα θα σου επιστραφει η διαφορα

700 ευρω για σπιτι μου φαινεται τρελο ποσο . Ειναι καπου στα 0,50 ευρω ανα τετραγωνικο . Εκτος και ειναι επαγγελματικη στεγη .

Για αλλους παροχους δεν ξερω.

• Like 1
Δημοσ.

Για την ΔΕΗ μπορω να σου πω οτι αν αλλαξεις παροχο θα βγει τελικος λογαριασμος και αφου αφαιρεθε το κοστος  καταναλωσης μεχρι εκεινη την ημερα θα σου επιστραφει η διαφορα

700 ευρω για σπιτι μου φαινεται τρελο ποσο . Ειναι καπου στα 0,50 ευρω ανα τετραγωνικο . Εκτος και ειναι επαγγελματικη στεγη .

Για αλλους παροχους δεν ξερω.

Εχω 3φασικο στο σπιτι 25kw λογω του οτι εχω αντλια θερμοτητας.

Δημοσ.

Εχω 3φασικο στο σπιτι 25kw λογω του οτι εχω αντλια θερμοτητας.

Ειδικη περιπτωση....Παω ...πασο !

Ασχετο αλλα η καταμετριση για ολους τους παροχους γινεται απο τον ΔΕΔΔΗΕ.Οπως και οι διακοπες και επαναφορες με εντολη φυσικα των παροχων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...