jimsketo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα εχω το εξης προβλημα, τον Ιουνιο εβαλα στο εξοχικο εναν ηλιακο θερμοσιφωνα 160 λιτρων, ενω καθημερινα καταναλωνεται ολο το νερο, αυτο εχει μια παραξενη μυρουδια γνωριζει κανεις γιατι συμβαινει αυτο?Ευχαριστω
taslikos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 τι μαρκα εβαλες? ειναι απο γυαλι το καζανι η απο αλλες χημικες ουσιες? επισης το νερο στην περιοχη σου εχει πολλα αλατα? και τελος μηπως μπηκε υγρο παραφλου(πρασινο/μπλε) στον ηλιακο??? edit: υπαρχει θεμα στο μπλα μπλα για ηλιακους αλλα αφου ανοιξες εδω...
jimsketo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Η μαρκα του ηλιακου ειναι διπλής ενέργειας επιλεκτικός ELCO V-Tech 160 L τωρα αν ειναι απο γυαλι το καζανι η απο αλλες χημικες ουσιες δεν το γνωριζω.Στην περιοχη ξερω οτι το νερο εχει σιδηρο και μαγγανιο λετε να μυριζει απο αυτο?
soteras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορεί να είναι και λόγο νερού για να το βεβαιώσεις ρώτα το γείτονα άμα έχει θέμα.Πριν είχες τίποτα θερμοσίφωνα αν ναι μύριζε έτσι ή είχες την κλασική πατέντα που κάνουν στα εξοχικά πολλοί καζάνι στην ταράτσα και μπλα μπλα
jimsketo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Διπλα μας δεν εχουν τετοιο θεμα λενε οτι μονο λιγο στην αρχη μυριζει και μετα ολα καλα.Εγω τωρα ηρθα στην περιοχη δεν ειχα θερμοσιφωνα ...αν συνεχισει το προβλημα με την μυρουδια λετε μια δεξαμενη νερου να κανει δουλεια???Αν ειναι απο το νερο κι οχι απο κατι αλλο...
soteras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ θα έλεγα κάνε λίγο υπομονή να δεις τη γίνετε αν όχι φώναξε την εταιρία που τον έβαλε και πες το πρόβλημα σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα