AlienTechGR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, Πούλησα σε ένα παλικάρι από Αγγλία, μία κάρτα γραφικών. Το παλικάρι με πλήρωσε άμεσα, του έστειλα την κάρτα, την παρέλαβε, μου έβαλε αξιολόγηση και γενικά όλα κομπλέ. Απλά, τα χρήματα είναι ακόμα στο pending balance, το οποίο λέει ότι θα μου τα κρατήσει για έως και 21 μέρες (κάτι το οποίο είναι απολύτως λογικό βέβαια). Απλά, η ερώτηση μου βασικά είναι, από τη στιγμή που η πώληση ολοκληρώθηκε και ο αγοραστής είναι ευχαριστημένος, για ποιο λόγο δεν ελευθερώνονται τα χρήματα μου;
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα, μπορει και παραπανω μερες απο 21 απο οτι λεει εδω http://pages.ebay.com/sellerinformation/build-your-business-online/deliver-great-service/fundsavailability/
NikosKallithea Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Η αξιολογιση στο εβαυ δεν αποδεσμεύει το παυπαλ απο τους κανόνες του, εξ αλλου και καλη αξιολόγηση να βαλει καποιος μπορει να ανοιξει dispute
afterhours Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Αν ειχες ανεβασει tracking number (υπαρχει επιλογη στο ebay) μαζι με την αποστολη της καρτας στην σχετικη συναλλαγη θα ειχες παρα πολυ συντομη αποδεσμευση του ποσου με το που φαινοταν παραδοτεο το αντικειμενο στο συστημα.
AlienTechGR Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Αν ειχες ανεβασει tracking number (υπαρχει επιλογη στο ebay) μαζι με την αποστολη της καρτας στην σχετικη συναλλαγη θα ειχες παρα πολυ συντομη αποδεσμευση του ποσου με το που φαινοταν παραδοτεο το αντικειμενο στο συστημα. Δε το έκανα. Λάθος μου προφανώς. Αλλά δε πειράζει, έτσι κι αλλιώς, στο eBay λέει ότι θα τα έχω διαθέσιμα στις 7/9 οπότε για 4 μέρες, δε τρέχει κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα