Προς το περιεχόμενο

Επίσημο το Moto Z Play με 5,5 ιντσών οθόνη και μπαταρία 3510mAh


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Lenovo στην έκθεση IFA 2016 ανακοίνωσε το τρίτο μέλος της οικογένειας Moto Z μετά τα Moto Z και Moto Z Force. Το νέο μέλος έχει την ονομασία Moto Z Play και είναι περισσότερο οικονομικό από τα άλλα δύο smartphones της σειράς ενώ διατηρεί την συμβατότητα του με τα αξεσουάρ MotoMods.

Το Moto X Play διαθέτει οθόνη τεχνολογίας AMOLED με διαγώνιο 5,5 ιντσών ανάλυσης 1080 x 1920 pixels. Στην πρόσοψη διαθέτει κάμερα 5,0 Megapixels με ευρυγώνιο σύστημα φακών που συνοδεύεται από LED flash, ενώ στο πίσω μέρος διαθέτει κάμερα που βασίζεται σε αισθητήρα 16 Megapixels και που συνοδεύεται από LED flash και σύστημα αυτόματης εστίασης με λέϊζερ.

 

Στο εσωτερικό του βρίσκεται το Qualcomm Snapdragon 625 SoC (με οκταπύρηνο επεξεργαστή Cortex-A53 στα 2,0GHz), 3GB RAM, 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία χωρητικότητας 3510mAh, που σύμφωνα με την Lenovo επαρκεί για 50 ώρες χρήσης.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Το design ακολουθεί την ίδια σχεδιαστική γλώσσα, ωστόσο το γυαλί είναι αυτό που στην περίπτωση του Moto Z Play έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, τόσο στην πρόσοψη όσο και στην πλάτη, και όχι το μέταλλο. Παρόλα αυτά, η συσκευή διαθέτει μεταλλικό πλαίσιο. Η ειδική υδροφοβική επίστρωση στο εσωτερικό της συσκευής έχει χρησιμοποιηθεί και στην συγκεκριμένη περίπτωση, οπότε ο χρήστης δεν χρειάζεται να ανησυχεί για μικρο-ατυχήματα με νερό ή για ψιχάλες βροχής.

 

Το λογισμικό του Moto Z Play βασίζεται στο Android 6.0.1 Marshmallow. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει μέσα στον Σεπτέμβριο με τιμή €499.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Η αποστολή του insomnia στην IFA 2016 είναι χορηγία της ΓΕΡΜΑΝΟΣ
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

500 θα κάνει όταν βγει στο γερμανό, όχι στα σκρουτσομάγαζα, σκεφτείτε μόνο ποιος είναι χορηγός της αποστολής στην ιφα...

  • Like 8
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συγχαρητήρια στην lenovo και στους ανίκανους που την διοικούν που κατέστρεψε το κλασσικο design της Motorola το οποίο την ξεχώριζε από τον ανταγωνισμό και είχε μεγάλη επιτυχία (Λεπτα bezels πανω και κάτω, front facing speaker και ψηφιακα κουμπιά). Αντί για αυτό, η lenovo αποφάσισε να υιοθετήσει ένα νεο design, εβαλε κάτι τεράστια bezels με τα οποία ειναι αδύνατο να κρατήσεις 5.5" κινητο και έβαλε το πιο άσχημο home button που έχει δει ποτέ το Android το οποίο λειτουργεί και ως fingerprint scanner, αντί να το βάλει στην πλάτη του κινητού. Πραγματικά συγχαρητήρια μόνο η lenovo μπορεί να παίρνει τετοιες τρομερες αποφασεις. Κρίμα γιατί η Motorola είναι από τις ελάχιστες εταιρείες που κρατάει σχεδόν stock Android στα κινητά της προσθέτοντας μόνο απαραίτητα applications (Ένα μονο app για την διαχείριση του notification screen από όσο ξέρω το οποίο βρίσκεται σε κάποια κινητά της, δεν ξέρω εαν είναι σε όλα) και δεν γεμίζει το κινητό με άχρηστο bloatware γκουχ γκουχ Samsung.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ όμορφο και το τετράγωνο κουμπί το κάνει ακόμα πιο ωραίο. Άμα πέσει κάτω από 200 το πήρα.

Αμα περιμένεις να πέσει 60% η τιμή του κινητού δεν πρόκειται να το πάρεις ούτε το 2019

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...