MariosX Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα σαςΕίμαι τελείως αρχάριος και θέλω τα φωτά σας. Δεν ξέρω πολλές ορολογίες και ορισμούς για τις κιθάρες και κυρίως στα Ελληνικά, θα προσπάθησω να σας εξηγήσω τα προβλήματα μου όσο καλύτερα μπορώ αγόρασα πρόσφατα μία κιθάρα την Yamaha 112V την έχω συνδέσει με τον υπολογιστή και μαθαίνω να παίζω με το παιχνίδι Rocksmithκαι έχω παρατηρήσει ότι έχει προβλήματα στα sustains και καθώς και στα hammer-ons, σε κάθε fret πρέπει να παίζω την χορδή δλδ αν θέλω να παίξω την Ε χορδή και έχω να παίξω την Fret 3 και μετά την Fret 1 πρέπει να κάνω το εξής Fret 3 και Ε και μετά Fret 1 και E αντίς Fret 3 και Ε και μετά Fret 1Παρακαλώ δείτε τα videakia και θα καταλάβετε ακριβώς τι εννοώSustains Hammerons Στα sustains το Rocksmith λέει πως το δάχτυλο ίσα που πρέπει να ακουμπάει για να πετύχει άλλα λίγο που το ακουμπάω δεν παίζει καθόλου Μήπως είναι ελαττωματική η κιθάρα μου;Μήπως χρειάζεται κάποια ρύθμιση;
nikoskon Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Έχεις μιλήσει καθόλου με τον δάσκαλό σου για τους προβληματισμούς σου;
MariosX Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Έχεις μιλήσει καθόλου με τον δάσκαλό σου για τους προβληματισμούς σου; Δεν έχω δάσκαλο
nikoskon Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν έχω δάσκαλο Και πως πιστεύεις πως θα μάθεις σωστά; Με "συμβουλές" από φόρουμ και βιντεάκια στο Youtube; Έστω κάποια μέθοδο (βιβλίο) έχεις στην κατοχή σου;
MariosX Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Και πως πιστεύεις πως θα μάθεις σωστά; Με "συμβουλές" από φόρουμ και βιντεάκια στο Youtube; Έστω κάποια μέθοδο (βιβλίο) έχεις στην κατοχή σου; Έχω το Rocksmith
nikoskon Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Φίλε μου αυτό είναι παιχνίδι. Ξεκίνησες λάθος. Οι επιλογές σου είναι οι εξής με σειρά προτίμησης: 1. Βρες έναν δάσκαλο για ιδιαίτερα (οικονομική επιλογή) 2. Πήγαινε σε ένα ωδείο (λιγότερο οικονομική επιλογή) 3. Αγόρασε μια μέθοδο ηλετρικής κιθάρας και προσπάθησε να μάθεις μόνος σου (πολύ οικονομική επιλογή) 4. Συνέχισε να το παλεύεις σαν γυρολόγος αναζήτησης της γνώσης (δωρεάν) Προτεινόμενη μέθοδος William Leavitt - A modern mehod for guitar Volumes 1,2,3 κόστος για αγορά από εξωτερικό περίπου 50€ και για τα 3 βιβλία.
xstreamgamer Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα σας Είμαι τελείως αρχάριος και θέλω τα φωτά σας. Δεν ξέρω πολλές ορολογίες και ορισμούς για τις κιθάρες και κυρίως στα Ελληνικά, θα προσπάθησω να σας εξηγήσω τα προβλήματα μου όσο καλύτερα μπορώ αγόρασα πρόσφατα μία κιθάρα την Yamaha 112V την έχω συνδέσει με τον υπολογιστή και μαθαίνω να παίζω με το παιχνίδι Rocksmith και έχω παρατηρήσει ότι έχει προβλήματα στα sustains και καθώς και στα hammer-ons, σε κάθε fret πρέπει να παίζω την χορδή δλδ αν θέλω να παίξω την Ε χορδή και έχω να παίξω την Fret 3 και μετά την Fret 1 πρέπει να κάνω το εξής Fret 3 και Ε και μετά Fret 1 και E αντίς Fret 3 και Ε και μετά Fret 1 Παρακαλώ δείτε τα videakia και θα καταλάβετε ακριβώς τι εννοώ Sustains Hammerons Στα sustains το Rocksmith λέει πως το δάχτυλο ίσα που πρέπει να ακουμπάει για να πετύχει άλλα λίγο που το ακουμπάω δεν παίζει καθόλου Μήπως είναι ελαττωματική η κιθάρα μου; Μήπως χρειάζεται κάποια ρύθμιση; Αν δεν πατάμε το δάχτυλο δυνατά στο τάστο σε οποιοδήποτε έγχορδο όργανο τότε αυτό δεν ακούγεται σωστά.Βέβαια και αυτό τεχνική είναι, σε πολλά κομμάτια ειδικά στην εισαγωγή τους χρησιμοποιείται αυτήν η τεχνική τουλάχιστον στο μπουζούκι που παίζω εγώ, και ως παραδείγματα τραγουδιών που χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνική μπορώ να αναφέρω στα γρήγορα το άγαλμα του Πουλόπουλου (στην πρώτη φορά που κάνει εισαγωγή το μπουζουκι) και το ταξίμι πριν το κύριο μέρος του σόλου του Λεμονόπουλου (καμηλιέρικο).Όταν χρησιμοποιείται αυτήν η τεχνική λέμε ότι το μπουζούκι παίζει κούφια δεν θυμάμαι πως είναι ο ξενικός του όρος.Άρα λογικά ούτε η κιθάρα σου έχει τπτ μάλλον χωρίς να είμαι σίγουρος κάτι ανάλογο θα είναι και το sustain που λες.
Βασίλης_29 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Στην θέση σου πρώτα θα μάθαινα με δάσκαλο και κάποια πράγματα για basic level και μετά θα αγόραζα κιθάρα, οι τιμές δεν είναι και φθηνές. Τέλος πάντων, στο θέμα που ρωτάς δεν μπορώ να βοηθήσω, ελπίζω να μάθεις να παίζεις καλά και να βρουν και τόπο τα λεφτά που έδωσες.
Dinos_12345 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Γιατί Yamaha ρε μαν; Δεν έπαιρνες μία squire να την έχουν μέχρι και τα εγγόνια σου; Θέλει να την σετάρεις ώστε να είναι πιο χαμηλά οι χορδές και να είναι πιο εύκολα τα tapping και hammer-ons. Μάθε όλες τις πεντατονικές κλίμακες απέξω και ανακατωτά, και μετά θα δεις ότι όλα γυρίζουν γύρω τους. Ότι solo και riff ακούς είναι κάποιος συνδυασμός πεντατονικών κλιμάκων. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα