Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να κάνω μια συλλογή από ξένα χαρτονομίσματα και να αρχίσω από τις χώρες που η ισoτιμία έχει πάρει την κατηφόρα.Το θέμα είναι που μπορώ να βρω χαρτονομίσματα από χώρες της Αφρικής,Ασίας και Λατινικής Αμερικής πληρώνοντας πάνω κάτω την αντίστοιχη ονομαστική αξία του χαρτονομίσματος?

Δημοσ.

To πρόβλημα είναι πως τα περισσότερα ανταλλακτήρια είναι περιορισμένα στις χώρες που έχουν ζήτηση.

Πχ αν εγώ ψάχνω ρούβλι Τρανσνίστριας,γουόν Βόρειας Κορέας,δολάριο Λιβερίας θα δυσκολευτώ να βρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ebay κάτι υπάρχει,αλλά τα ποσά που ζητάνε ορισμένοι είναι κουφά για αυτό ρωτάω μήπως υπάρχει κάποια εναλλακτική λύση.Δεν μιλάμε για χαρτονομίσματα που έχουν καταργηθεί,έχουν έναν συγκεκριμένο σειριακό αριθμό ή κάποιο λάθος.Οι περισσότεροι  αυτά συλλέγουν για αυτό έχουν και κάποια αξία.Εγώ τα τρέχοντα χαρτονομίσματα ψάχνω...

Επεξ/σία από Muchacho
Δημοσ.

Ebay κάτι υπάρχει,αλλά τα ποσά που ζητάνε ορισμένοι είναι κουφά για αυτό ρωτάω μήπως υπάρχει κάποια εναλλακτική λύση.Δεν μιλάμε για χαρτονομίσματα που έχουν καταργηθεί,έχουν έναν συγκεκριμένο σειριακό αριθμό ή κάποιο λάθος.Οι περισσότεροι αυτά συλλέγουν για αυτό έχουν και κάποια αξία.Εγώ τα τρέχων χαρτονομίσματα ψάχνω...

*τρέχοντα
  • Like 2
Δημοσ.

Στο Θησείο (Αθήνα) σίγουρα θα βρείς πλανόδιους που πουλάνε κέρματα και χαρτονομίσματα. 

Δημοσ.

Στο Θησείο (Αθήνα) σίγουρα θα βρείς πλανόδιους που πουλάνε κέρματα και χαρτονομίσματα και θα προσπαθησουν επισης να σε γδυσουν .

Δημοσ.

Πηγαινε Θησειο να ριξεις μια ματια και παζαρεψε. Αλλα ισχυει οτι αν σε δουν να μη γνωριζεις κλπ θα σε γδυσουν κανονικα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...