Muchacho Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Σκέφτομαι να κάνω μια συλλογή από ξένα χαρτονομίσματα και να αρχίσω από τις χώρες που η ισoτιμία έχει πάρει την κατηφόρα.Το θέμα είναι που μπορώ να βρω χαρτονομίσματα από χώρες της Αφρικής,Ασίας και Λατινικής Αμερικής πληρώνοντας πάνω κάτω την αντίστοιχη ονομαστική αξία του χαρτονομίσματος?
tzizzz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 απο καποιο ανταλλακτηριο συναλλαγματος ξερω γω?
Muchacho Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 To πρόβλημα είναι πως τα περισσότερα ανταλλακτήρια είναι περιορισμένα στις χώρες που έχουν ζήτηση. Πχ αν εγώ ψάχνω ρούβλι Τρανσνίστριας,γουόν Βόρειας Κορέας,δολάριο Λιβερίας θα δυσκολευτώ να βρω.
Muchacho Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ebay κάτι υπάρχει,αλλά τα ποσά που ζητάνε ορισμένοι είναι κουφά για αυτό ρωτάω μήπως υπάρχει κάποια εναλλακτική λύση.Δεν μιλάμε για χαρτονομίσματα που έχουν καταργηθεί,έχουν έναν συγκεκριμένο σειριακό αριθμό ή κάποιο λάθος.Οι περισσότεροι αυτά συλλέγουν για αυτό έχουν και κάποια αξία.Εγώ τα τρέχοντα χαρτονομίσματα ψάχνω... Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2016 από Muchacho
Razor_7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Ebay κάτι υπάρχει,αλλά τα ποσά που ζητάνε ορισμένοι είναι κουφά για αυτό ρωτάω μήπως υπάρχει κάποια εναλλακτική λύση.Δεν μιλάμε για χαρτονομίσματα που έχουν καταργηθεί,έχουν έναν συγκεκριμένο σειριακό αριθμό ή κάποιο λάθος.Οι περισσότεροι αυτά συλλέγουν για αυτό έχουν και κάποια αξία.Εγώ τα τρέχων χαρτονομίσματα ψάχνω...*τρέχοντα 2
kr0m Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Στο Θησείο (Αθήνα) σίγουρα θα βρείς πλανόδιους που πουλάνε κέρματα και χαρτονομίσματα.
Θεkλα Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Στο Θησείο (Αθήνα) σίγουρα θα βρείς πλανόδιους που πουλάνε κέρματα και χαρτονομίσματα και θα προσπαθησουν επισης να σε γδυσουν .
cris41 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Πηγαινε Θησειο να ριξεις μια ματια και παζαρεψε. Αλλα ισχυει οτι αν σε δουν να μη γνωριζεις κλπ θα σε γδυσουν κανονικα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα