Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η viva είναι σαν τις κάρτες ελληνικών τραπεζών, λογικό να μην μπορείς να αγοράσεις (μου κάνει εντύπωση που λες ότι μπορούσες παλιά).

Με τη revolut θα έπρεπε να μπορείς, δώσε περισσότερο info.

Δημοσ.

Η viva είναι σαν τις κάρτες ελληνικών τραπεζών, λογικό να μην μπορείς να αγοράσεις (μου κάνει εντύπωση που λες ότι μπορούσες παλιά).

Με τη revolut θα έπρεπε να μπορείς, δώσε περισσότερο info.

Δεν με αφήνει η πειραιως. Βέβαια δε σκαμπαζω και πολλα. Προσπάθησα 100 φορές να βαλω την χρεωστική στη ρεβολουτ και στο τέλος με πήραν τηλέφωνο να μ πουν πως κάποιος προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τη κάρτα μ. Τοτε τους λέω εγω ειμαι μ λένε δε γινεται λόγο καπιταλ κοντρόλ. Εγω όμως θελω να αγοράσω πισπιρονια απο το αλί και δε μπορω ????

Δημοσ.

Ααα οκ

Νόμιζα ήταν κάτι για pc χαχα

Πάντως εγώ με χρεωστική alpha bank (visa και amex) αγοράζω μία χαρα

Βέβαια έχω και την leupay που δεν την πιάνουν τα cc

Δημοσ.

ποσο ασφαλες ειναι το aliexpress;το paypal δεν δουλευει σε e-bay και θα θελα καποια πραγματα απο εκει,επιλεγουμε πωλητες με υψηλο ranking και πολλες παραγγελιες;δεχεται προπληρωμενες:δεν εχω ξανα αγορασει και εχω καποιους ενδοιασμους,ευχαριστω.

Δημοσ.

Μία χαρά είναι το alixpress και ας μην έχει την ασφάλεια του paypal έχει άλλες δικλείδες.

Επίσης δέχεται κάρτες πλέον και όσο μπορείς να διαλέξεις καταστήματα με όσο πιο πολύ κοντά στο 100% αξιολόγηση και με άπειρες παραγγελίες.

Δημοσ.

Σχετικο με τον τιτλο, για να μην ανοιγω νεο θεμα.

Προσπάθησα να κάνω αγορά με revolut (απο aliexpress), και δεν μου τη δεχτηκε, ενω με αυτη εκανα αγορες το τελευταιο χρονο απο εκει. Βεβαια δεχεται κανονικα την eurobank visa.

Πολυ παραξενο.

Δημοσ.

Εχθες έκανα αγορά από ali  με προπληρωμενη τράπεζας και τη δέχτηκε με τη μία!.Ειχα δοκιμάσει πολλες φορες παλιότερα με τη ιδια κάρτα και δεν τη δεχόταν με τιποταΤύχη?

Δημοσ.

Εχθες έκανα αγορά από ali  με προπληρωμενη τράπεζας και τη δέχτηκε με τη μία!.Ειχα δοκιμάσει πολλες φορες παλιότερα με τη ιδια κάρτα και δεν τη δεχόταν με τιποταΤύχη?

Από 3/8/2016 κατόπιν τροποποίησης των διατάξεων των capital controls επιτρέπονται οι πληρωμές προς το εξωτερικό, για τη συντριπτική πλειοψηφία των αγορών με τις Ελληνικές κάρτες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...