Προς το περιεχόμενο

Revolut

kokkorisk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.. Προσφατα εμαθα για μια μεθοδο συμφωνα με την οποια δεν χρειαζεται να ανεβαζω χρηματα στο paypal balance και να μου κραταει το paypal προμηθεια..Αυτη η μεθοδος περιλαμβανει την εκδοση μιας καρτας revolut και θα ηθελα αν καποιος γνωριζει κατι να μου πει τον τροπο να την εφραμοσω ή να με παραπεμψει σε καποιο θεμα στο forum γιατι ολο και καπου θα εχουν αναφερθει τα βηματα της διαδικασιας!

Δημοσ.

Θα μπορούσα να το γράψω και εγώ αλλά πρέπει σιγά σιγά να μαθαίνουμε να αναζητούμε αυτό που ψάχνουμε και όχι να μας δίνουν μασημένη τροφή.

Δημοσ.

Εμενα η ρεβολουτ δε λειτουργεί. Το μόνο π εχω καταφέρει ειναι να τσαντίσω τους υπαλλήλους της πειραιως που με παίρνουν τηλ καθε τρεις και λιγο π προσπαθώ να συνδέσω τη χρεωστική μ με τη ρεβολουτ

Δημοσ.

Θα μπορούσα να το γράψω και εγώ αλλά πρέπει σιγά σιγά να μαθαίνουμε να αναζητούμε αυτό που ψάχνουμε και όχι να μας δίνουν μασημένη τροφή.

το ξερω οτι θα μπορουσες αλλα δεν θα κατσω να δω αν ο αλλος βαριεται να κανει αναζητηση ή απλα δεν ξερει, αν μπορω να βοηθησω θα το κανω. χωρις παρεξηγηση.

Εμενα η ρεβολουτ δε λειτουργεί. Το μόνο π εχω καταφέρει ειναι να τσαντίσω τους υπαλλήλους της πειραιως που με παίρνουν τηλ καθε τρεις και λιγο π προσπαθώ να συνδέσω τη χρεωστική μ με τη ρεβολουτ

δεν μπορεις να συνδεσεις καρτα με την revolut, η revolut ειναι η καρτα.

Δημοσ.

Ωχ; ;;;

Εγω νόμιζα πως τη συνδέω με κάρτα απο τη τράπεζα για να στέλνω τα λεφτά

Οτι πρεπει να μαθεις βρισκεται στο σχετικο θεμα.

Δημοσ.

Ωχ; ;;;

Εγω νόμιζα πως τη συνδέω με κάρτα απο τη τράπεζα για να στέλνω τα λεφτά

Απλά στέλνεις λεφτά με έμβασμα

Αν πας στο σχετικό τόπικ εχει αναλυτικές οδηγίες για το τι και πως να το κανεις.

http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B1-3-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B1-posts-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BD-%CF%81%CF%89%CF%84/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...