Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Διαβάζω αρκετά χρόνια το φόρουμ αλλά είναι η πρώτη φορά που γράφω. Να μην πολυλογώ Πήρα σήμερα μια coca-cola 1,5L και η τιμή μου φάνηκε παράλογη. Στο super market Παίζει γύρο στο 1,20Є με 1 ,30Є ισως και φθηνότερα αν είναι πολυσυσκευασία η προσφορά .Στο ψιλικατζίδικο,περίπτερο 1,80 με 2,00.Ο φούρνος που πήγα να πάρω σήμερα το ψωμί μου  με χρέωσε 2,30. Το θεωρείτε λογικό; Δε λέω οτι δε πρέπει να έχει το δικαίωμα να χρεώνει οτι νομίζει  απλά δε θα ξαναπατήσω και νομίζω ότι είναι υπερβολικό.

post-409469-0-22633700-1472986519_thumb.jpg

Δημοσ.

εχεις δυνατοτητα επιλογης,να μην ξαναπατησεις.ειδικα αν ειναι τουριστικο μερος,και λιγα ζητηξε.σημερα ειναι κυριακη,τα μαρκετ ειναι κλειστα........

Δημοσ.

Εξαρτάται, οι 24ωρες/ 7 μέρες/ 365 μέρες υπηρεσίες πληρώνονται. Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο κατάστημα αλλά σίγουρα υπάρχει κάποια δικαιολογία (από πλευράς καταστηματάρχη, απολύτως σεβαστή) για την τιμή. Από εκεί και έπειτα έχεις και εσύ επιλογή να μην πάρεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλά την πήρες 2,30. Εγώ την έχω πληρώσει και 3 ευρώ σε τέτοιο μαγαζί. Βέβαια σ'αυτούς πηγαίνεις μία φορά τον χρόνο όταν τους έχεις ανάγκη.

Δημοσ.

Ευτυχως ανοιξε σε εμας εδω πιο κατω ΟΚ που ειναι ανοιχτο και κυριακες με τιμες σουπερ μαρκετ.

Τοσο το πουλαει. Το θες; Το παιρνεις. Οχι; Φευγεις. Το εχω κανει αρκετες φορες οταν μου ζητησαν για 500μλ κοκακολα 2€ σε μινιμαρκετ. Και για μιλκο στον φουρνο 2.20. 

• Like 2
Δημοσ.

Κυριακή πρωί και ήθελες Coca Cola σε τιμή super market;

Όταν όλο το καλοκαίρι, τα ΣΚ έφευγες θάλασσα, ο περιπτερας σου ήταν εκεί και θέλεις τώρα να σου πουλήσει Cola σε τιμή super market;

• Like 4
Δημοσ.

Γιατί την πήρες? Πες του 'πιες την εσύ' και φύγε.

~~~

Αυτά τα ΟΚ που λέει τα παλικάρι από πάνω, καλή φάση! Σχεδόν 365 μέρες ανοιχτά μέχρι της 11 το βράδυ, αργίες, Κυριακές τα πάντα όλα..

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι Τερψιθέα Γλυφάδας σε ένα φούρνο με ωράριο όπως όλοι οι άλλοι και με δέκα εναλλακτικές στα 3 λεπτά απόσταση.Προφανώς δεν απευθύνεται σε τουριστες.........(οχι οτι δηλαδή πρέπει να βλέπουμε και το τουρίστα σα τη χήνα με τα χρυσά αυγά). Εγω δε διαφωνώ να βάλει οτι τιμή θέλει αλλά γενικά το θεωρώ απαράδεχτο σα νοοτροπία οτι θα πάει ο παππούς να πάρει  ψωμί  και αν έχει μαζί το εγγονάκι του και θα τον κάνει μεροκάματο με ένα κουλούρι και ένα χυμό.Γενικότερα νομίζω οτι τα τελευταία χρόνια έχει χαλάσει και η ποιότητα του ψωμιού. Τρώγονταν μη βάλουν τα σουπερ μάρκετ φούρνους ενω οι ίδιοι παίρνουν έτοιμο ψωμί και κανείς δε κάθετε να ζυμώσει οι εννιά στους δέκα πουλάνε αφρολέξ.

Κυριακή πρωί και ήθελες Coca Cola σε τιμή super market;
Όταν όλο το καλοκαίρι, τα ΣΚ έφευγες θάλασσα, ο περιπτερας σου ήταν εκεί και θέλεις τώρα να σου πουλήσει Cola σε τιμή super market;

ήθελα coca cola σε τιμή περιπτέρου και όχι καραβιού. Το μέρος δεν είναι παραθαλάσσιο είναι ένας απλός τοπικός φούρνος.Αν υποθέσουμε οτι τη παίρνει λιανική τιμή όσο εγώ δηλαδή βγάζει 70 λεπτά στο μπουκάλι δεν είναι ανάγκη να βγάλει  1 ευρω συν απο ένα μπουκάλι coca cola.

Δημοσ.

και οι εννια στους δεκα καταναλωτες,θελουν ,οταν σφιξουν την ψιχα στο χερι και την αφησουν,να επανελθει.οπως και θελουν να μην τριβεται το ψωμι.....αυτα χωρις χημικα,ΔΕΝ γινονται........τετοια θελετε?φατε τα..........

Δημοσ.

καμια ενσταση, ειδες την τιμη την αγορασες, πληρωσες ΕΚΟΨΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ και ολα καλα.

παμε παρακατω

Είδα τη τιμή στην απόδειξη δεν είχε τιμή πάνω η στο ψυγείο.

Δημοσ.

o φουρναρης δεν αγοραζει την Coke σε τιμη χονδρικης, οπως το σουπερ μαρκετ για να στην πουλησει στην ιδια τιμη.

economics FTW, ε;?

Δημοσ.

o φουρναρης δεν αγοραζει την Coke σε τιμη χονδρικης, οπως το σουπερ μαρκετ για να στην πουλησει στην ιδια τιμη.

economics FTW, ε;?

Αν εννοείς ότι δε παίρνει την ίδια τιμή με το σουπερ μάρκετ δεκτό δεν ισχυρίστηκα ποτέ το αντίθετο. Ψωνίζει όμως με τιμολόγιο οπότε είναι χονδρική economics FTW [sic].Αν αγοράζει ίδια τιμή με το περίπτερο (λογικός συλλογισμός) πουλάει αρκετά πιο ακριβά χωρίς προφανή λόγο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...